• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Bisquits Bisquits ne güzel konsyn öle Cnm ya umitszlere ümit ölüysen böylelikle . Ah biz kadınlar bazen herşey hemn olsn isteriz. Bilmeyiz ki imtihandayz
:KK200: ne mutlu bana ki eğer birazcık da olsa içinizi rahatlatabilmişsem;) Allah Latif ismiyle lütuf etsin bizlere:dua:

Öyle Tabii cnmm zaten diyorum Rabbim nasip etmeyeceksen hayirlisi derim sabrimi bol ver diyorum ,,olucaksada hayirlisiyla en yakin zamanda olsun insallahh.. Insannogluyuzz iste dayanamiyoruzz istiyoruzz bazende cevreden kendini bilmez dengesizler bozuyor morelini iste bi buhranlik yasiyorsunn..Ne diyeyim Rabbim büyük nasip eder insallah hayirli bir sekilde..
Çevrendekilere de ki: 'Allah beni bununla sınıyor, herkesin sınavı farklı. Dilerim sizin sınavınız daha ağır olmasın!' Bi daha birşey demeye cesaret edemezler;)
Yanında olmak destek olmak isterlerse dua etsinler. Ya hayır söylemeli insan ya da susmalı :KK200::KK19: ben hep dua ediyorum sizlere Allah yüzünüzü güldürsün diye

Çevrendekilere de ki: 'Allah beni bununla sınıyor, herkesin sınavı farklı. Dilerim sizin sınavınız daha ağır olmasın!' Bi daha birşey demeye cesaret edemezler:KK66:
Yanında olmak destek olmak isterlerse dua etsinler. Ya hayır söylemeli insan ya da susmalı :KK200::KK19: ben hep dua ediyorum sizlere Allah yüzünüzü güldürsün diye
Allah razı olsun kuzum :KK25:

:halay:NİCKNAME❤️❤️❤️❤️BAT :halay:
  1. ✔️ @Aslanparcasi __❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA __❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ htc_tfk htc_tfk ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ lale_cik lale_cik ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ @Kriziantemcicegi ❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ -Lavinia -Lavinia ❤️ HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  7. ✔️ baldudakk baldudakk ____❤️❤️❤️1 haziran:KK49:
  8. ✔️ duyguserhat duyguserhat ___❤️❤️❤️7 haziran:KK49:
  9. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _❤️❤️❤️8 haziran:KK49:
  10. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _❤️❤️❤️14 haziran:KK49:
  11. ✔️ ada_aras ada_aras _____❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  12. ✔️ K Knptr _______❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  13. ✔️ aaynaa aaynaa ______❤️❤️❤️16 haziran:KK49:
  14. ✔️ zeplin88 zeplin88 _____❤️❤️❤️21 haziran:KK49:
  15. ✔️ adyas adyas _______❤️❤️❤️22 haziran:KK49:
  16. ✔️ masal2994 masal2994 ___❤️❤️❤️23 haziran:KK49:
  17. ✔️ -Lidya- -Lidya- ______❤️❤️❤️26 haziran:KK49:
  18. ✔️ @ilkemmmmm __❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  19. ✔️ @Pinkhouselife61 ❤️❤️❤️ 4 temmuz:KK49:
  20. ✔️ @melekbaby ____❤️❤️❤️6 temmuz:KK49:
  21. ✔️ Bihter34 Bihter34 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  22. ✔️ Enise54 Enise54 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  23. ✔️ D dl3434 ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  24. ✔️ myzt myzt _______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  25. ✔️ @havin55 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  26. ✔️ bahar1989 bahar1989 ___❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
:halay::KK200:CANLARIM :KK200::halay:

Asıl sen nasılsın bakalım varmı belirti
İyim Bnde tatlm belirti desen say say bitmez :KK23: adet belirtileridr diyorum kndme takmyrm . Yoksa geckrm zatn düzenli olmuyo bide Bn etkilemiym krmizilari . Ne halleri varsa gorsunler . :p Farklı bi belirtim yk ki adet zmni aynı belrtiler iste. Tatlm

Merhaba canım hayırlı olsun.. Kaç haftalık bebegin saglıkla al kucağına
Daha çok yeni onun Can'ım yani evdeki testte çıktı ama kanda teste gitmedi ben listeye eklemekte aceleciyim biraz :süslü::spor:
İyim Bnde tatlm belirti desen say say bitmez :KK23: adet belirtileridr diyorum kndme takmyrm . Yoksa geckrm zatn düzenli olmuyo bide Bn etkilemiym krmizilari . Ne halleri varsa gorsunler . :p Farklı bi belirtim yk ki adet zmni aynı belrtiler iste. Tatlm

Anladım kuzum:sus:aynen öyle valla belirtiler laga luga aslında ..kanda Test pozitifse o tamam benim için :KK56:
Dalıp kayboluyoruz belirti dünyasına :sus:

İi Cnm Allah kabl et en şimdiden { hepmznkini}

Amin inşaallah Rabbim Hakkı'yla oruç tutanlardan eylesin nefse uydurmasın :KK36:

kizlar ben aksam sahura kalktim niyetlenicektim aslinda niyetine giremedim dogru duzgun hic bisi yiyemedim helsinde midem bulandi kusacaktim nerdeyse cikarasim geldi yani su bile dogru duzgun icemedim bir bardak ictim anca..sut ictim yattim ama hep midem bulaniodu cikaracak gibiydim resmen ....sizce oruc tutsam bebege bi zarari olurmu? (dayanamadigim anda bozucam mecbur bisi yiyip icemedim cunki niyet etmedim bu yuzden)

Kizlar ruyamda 2bucuk yillik evli bir arkadasimi hamile gordum hatta 12 haftalikmis falan ruyada tabiki kendisi calisio ve cocuk dusunmuo simdi anlamina baktim
Rüyada başkasını hamile görmek, yakın bir zamanda müjdeli bir haber alınacağına yorumlanabilir. Aynı zamanda rüya sahibinin çocuk sahibi olacağına verilen işarettir. ...

Back