- 30 Mayıs 2016
- 561
- 721
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #1.021
Kızlar ya rüya yorumlayabilen birileri var mi çok acayip bi rüya gördüm de nette pk bse bulamadm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaar bir hafta önce oturdugum yerde meşhur bir nene var ona gittik arkadaşımla
Karnımdan baktı kızım dedi senin rahmin yana kaymış
Kendi yaptıgı ilacı alacağım bugün
Kürtaj olmuştum 5 ay önce
İltihabıda söker inş dedi
İlacı kullandıktan sonra tekrar gideceğim
Sırtımdan kür yapacak
Dua edin inş
İnşaallah hamişlik belirtisidir kuzummBnm de göğüslerim hiç bukadr agrimasdı kolum bile deqse Ck pis agro yatakta sağa sola dönerken ble ağroı adetme 2 gün var bkalm hayrlsi
Çok çok geçmiş olsun canım.. İnan çok üzüldüm seni çok iyi anlayabiliyorumarkadaşlar merhaba ben hamile değilmişim yaşadıgım şey '' KİMYASAL GEBELİKMİŞ '' beni listeden çıkarın inş bu listeye tez zamanda girebilirim hayırlı ramazanlar inş
İnşaallah hamişlik belirtisidir kuzumm![]()
hayirlisi cnmBnm de göğüslerim hiç bukadr agrimasdı kolum bile deqse Ck pis agro yatakta sağa sola dönerken ble ağroı adetme 2 gün var bkalm hayrlsi
saglik ocagi yla ugrasmak istemiorum acikcasi ondan bende merak ediyorum hayirlisiAnladım kuzum..
Bi sağlık ocağına gitseydin bari ya merak ettim![]()
bende kesinlestikten sonra tutmam ama simdi tutmamak olmaz diye dusunuorumCanım hamileyken Rabbim bize hak tanımış ben tutamayacağım tabii sen bilirsin..
saol cnm benim isimler hazir yeterki o gelsin :) ...... rabbime emanet suan rabbim en iyisini bilendir bakalim hayirlisi
hayirlisi cnm
Aynen Cnm daha yeni bde bseycik olmaz insbende kesinlestikten sonra tutmam ama simdi tutmamak olmaz diye dusunuorum
insallah cnm ben zaten cok su icen birisi deilim bi iki gun sorun olmaz suan benden beslenmiyo diye biliorum yatip dinlendikce sorun olmz kesinlesene kdr diyorum bakalimA
Aynen Cnm daha yeni bde bseycik olmaz ins
insallah cnm ben zaten cok su icen birisi deilim bi iki gun sorun olmaz suan benden beslenmiyo diye biliorum yatip dinlendikce sorun olmz kesinlesene kdr diyorum bakalim
neyse gorusurz tatlim cikiorum birazcik evi toplim yemek yapicam kibAynen öyle tatlm
neyse gorusurz tatlim cikiorum birazcik evi toplim yemek yapicam kib![]()
kasik batmasi bel agrisi mide yanmasi.adete kadr gelen beyaz akinti bi iki damla geliodu sonra su gibi oluodu. adetten 2gun once gelen kahverngi akinti adet zamnindada ya camur gibi geldi yada leke gibi. gaz var goguslerim halen kahverengi bel agrim cogaldi.mide eksimesi basladi duygusallik var .uyku istegim var ama genelde uykuyu severim..bu kadr hatirliorum .bide simdi yediklerimi cikarma hissi basladi..baska gelirse aklima yazarimKuzum ya sen belirtilerini yazar msn bi![]()