- 23 Mayıs 2016
- 119
- 255
- 18
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
kuzum ben bu ay korunduğum için benim batı 1 temmuz olarak değiştirebilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Allah sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsinhamisler tebrik ederim sizi
ben cuma gittim doktora kalp atislarini gördük cok sükür.. saglikli ve güzel gidiyo hersey. ALlah daim eylesin!!!
Can'ım niyet etmediysen oruçlu değilsin.. Yani öylesine bişeyler yiyip içmiş gibi olmuşsun.. Bu gün dr a gitseydin ya neden gitmedin?kizlar ben aksam sahura kalktim niyetlenicektim aslinda niyetine giremedim dogru duzgun hic bisi yiyemedim helsinde midem bulandi kusacaktim nerdeyse cikarasim geldi yani su bile dogru duzgun icemedim bir bardak ictim anca..sut ictim yattim ama hep midem bulaniodu cikaracak gibiydim resmen ....sizce oruc tutsam bebege bi zarari olurmu? (dayanamadigim anda bozucam mecbur bisi yiyip icemedim cunki niyet etmedim bu yuzden)
Maşallah süphanallahhamisler tebrik ederim sizi
ben cuma gittim doktora kalp atislarini gördük cok sükür.. saglikli ve güzel gidiyo hersey. ALlah daim eylesin!!!
Tamam kuzumkuzum ben bu ay korunduğum için benim batı 1 temmuz olarak değiştirebilirsin.
Aminn inşaallahhguzel dileklerinize amin diyorum kizlar.
Allah razi olsun.
ALlah tez zamanda sizinde göbüslerinizi doldursun!! hayirlisi ile..
hamilelikte tutulmaya bilormus diyanet sitesine baktim .niyet edemedim cunki bisi yiyemedim sevdigim bi yemek vardi ondan bi kac catal agzima attiktan sonra cikarasim geldi ustune su bile icemedim bulantidan.sonra sut icebildim bi kac findik badem yedim bi bardak su icip yattim mecburen ama midem halen felaketti. doktora esimin isleri dolayasiyla bugun gidemedikbi kac gun icinde gidicezCan'ım niyet etmediysen oruçlu değilsin.. Yani öylesine bişeyler yiyip içmiş gibi olmuşsun.. Bu gün dr a gitseydin ya neden gitmedin?
Orucun bebeğe Zararı yoktur yanlız sahur ve iftarı çok sıkı yapman gerekir.. Birde dr değerlerine bakıp izin veriyorsa tutmaya çalış bi gün tut bi gün tutma mesela
Hem sonraya borç kalmasın hemde sevabını alırsın![]()
yana kayma nasil bisi ki?Kızlaaar bir hafta önce oturdugum yerde meşhur bir nene var ona gittik arkadaşımla
Karnımdan baktı kızım dedi senin rahmin yana kaymış
Kendi yaptıgı ilacı alacağım bugün
Kürtaj olmuştum 5 ay önce
İltihabıda söker inş dedi
İlacı kullandıktan sonra tekrar gideceğim
Sırtımdan kür yapacak
Dua edin inş
amin cnm saglikla kucagina al inssallahhamisler tebrik ederim sizi
yana kayma nasil bisi ki?
himm anladim cnm insallah kurtulursun bebegine kavusursunBilmiyorum ama doktorumda bana rahmin kalp gibi demişti
sagol canim insallahamin cnm saglikla kucagina al inssallah
Kızlaaar bir hafta önce oturdugum yerde meşhur bir nene var ona gittik arkadaşımla
Karnımdan baktı kızım dedi senin rahmin yana kaymış
Kendi yaptıgı ilacı alacağım bugün
Kürtaj olmuştum 5 ay önce
İltihabıda söker inş dedi
İlacı kullandıktan sonra tekrar gideceğim
Sırtımdan kür yapacak
Dua edin inş
amin insallah..sagol canim insallah
saga sola dönerken kasiklarim batisiyoamin insallah..
sende karninin ustune yatinca acima his ediyomsun benim bi kac gundur acima oluo yatamiom ustune
batma bendede var cnm goguslerim pek acimio benim dokununca acio sadece.. karnimin ustune yatamiorum acio . sol kasigiminda ustune pek yatamiom genelde orasi agridigi icin bebek ordadir die korkudansaga sola dönerken kasiklarim batisiyo
karin agrisinda degilde gögüs acisindan karin üstü yatamiyorum canim