• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

kızlar biz 7 aydır korunmuyoruz 1 kimyasal yaşadım şubat ayında. perşembe günü hem ben hemde eşim dr a gittik bnm herşeyim normal çıktı eşimin sperm hareketliliğinde bi düşüklük çıktı. dr çok önemli değil yiyeceklerle takviye ederiz dedi birkaç tavsiyede bulundu inşallah hemen yükselirde bizimde bi bebişimiz olur

kızlar biz 7 aydır korunmuyoruz 1 kimyasal yaşadım şubat ayında. perşembe günü hem ben hemde eşim dr a gittik bnm herşeyim normal çıktı eşimin sperm hareketliliğinde bi düşüklük çıktı. dr çok önemli değil yiyeceklerle takviye ederiz dedi birkaç tavsiyede bulundu inşallah hemen yükselirde bizimde bi bebişimiz olur
Çok geçmiş olsun Can'ım maşallah bişeyiniz yoksa şanslısınız eşine keçi boynuzu kürü yap onu içemezse keçi boynuzu pekmezi içir tam şifa oluyor ..
İnşaallah Rabbim en yakın Zaman'da nasip eder hayırla :-)

Çok geçmiş olsun Can'ım maşallah bişeyiniz yoksa şanslısınız eşine keçi boynuzu kürü yap onu içemezse keçi boynuzu pekmezi içir tam şifa oluyor ..
İnşaallah Rabbim en yakın Zaman'da nasip eder hayırla :-)
inşallah canım ya çok istiyorum inşallah allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder :)

ne zaman başladı canm
bugün 2. Gün ama sürekli gelmiyor cnm

Birazcık bekle kuzum
Yine de dikkat et ağır falan kaldırma
Yerleşme olabilir :-)
sanmıyorum ya bugün test yaptım negatif olsaydı cikmazmiydi ki

cnm biraz bekle stres yapma suan gelen akinti ne renk?nasil tarzda birde agir kaldirma kendini cok yorma cnm
kirli çamur gibi bazen afedersin kahverengi sümük gibi anlamadım gitti

Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kavuştursun canım benim bunlar tuzu biberi :KK49:
bide kesinlesse artik varligindan haberim varda kesinlesse esim e diorum doktora gidelim gideriz dedi sonra dio her ay umutlanioruz bosa cikio dio ama ben bu ay her aydan farkli his ediyorum onu his ediyorum sanki ne bileym yada kendimi kandiriyorum

Ç
bide kesinlesse artik varligindan haberim varda kesinlesse esim e diorum doktora gidelim gideriz dedi sonra dio her ay umutlanioruz bosa cikio dio ama ben bu ay her aydan farkli his ediyorum onu his ediyorum sanki ne bileym yada kendimi kandiriyorum
ne kandırması kız
Hamilesin işte test pozitif :-)
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir ❤️❤️❤️

Back