• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

benim mesela solda sol kasigim cok hassas.. oturup kalkarken dönerken filan ani hareket edince sanciyo..
gögüslerimde dedigin gbi elleyince ve üzerine yatinca.. evde is camasirsiz dolasmak hele paha bicilmez..

sen kac haftalik hamilesin canim
5 hafta 1 gunluk cnm daha cok yeni benimki ...

benim mesela solda sol kasigim cok hassas.. oturup kalkarken dönerken filan ani hareket edince sanciyo..
gögüslerimde dedigin gbi elleyince ve üzerine yatinca.. evde is camasirsiz dolasmak hele paha bicilmez..

sen kac haftalik hamilesin canim
benimde sol kasigim hassas cnm goguslerim hassas ama ustune yatinca pek acimio genelde karnim acio

hamisler tebrik ederim sizi

ben cuma gittim doktora kalp atislarini gördük cok sükür.. saglikli ve güzel gidiyo hersey. ALlah daim eylesin!!!
YASMINAAA YASMINAAA teyzesi yesin fındık kurdunu maşşallah bebeğim ya çok sevindim Rabbim hayırlı ve sorunsuz bir hamilelik nasip etsin minnakımıda hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :nazar::anneadayı::KK200:

Son düzenleme:
Kızlaaar bir hafta önce oturdugum yerde meşhur bir nene var ona gittik arkadaşımla

Karnımdan baktı kızım dedi senin rahmin yana kaymış

Kendi yaptıgı ilacı alacağım bugün
Kürtaj olmuştum 5 ay önce
İltihabıda söker inş dedi

İlacı kullandıktan sonra tekrar gideceğim
Sırtımdan kür yapacak

Bnde bi ara yaşlı bi tyzeye gitmstm oda bana rahmin ters demişti 1 hafta boyunca bilaç vardı bitkisel onu yaptm sonra affetmez sözde rahmim ters ya düzeltti . Eliyle faydasını görmedim gebe kalamadım . Sonra başka bi tanye qttim oda yumurtalarn çalışıyo dedi adet olunca qel dedi . Adetlerm duznsz qtmedim daha. Şimdi tedavi görüyorum ilaçlarla sökülüyorum . 2 gün sonra olmam lazm snrada bal tarçın çörekotuna başlıycam ksmtse

batma bendede var cnm goguslerim pek acimio benim dokununca acio sadece.. karnimin ustune yatamiorum acio . sol kasigiminda ustune pek yatamiom genelde orasi agridi

Bnm de göğüslerim hiç bukadr agrimasdı kolum bile deqse Ck pis agro yatakta sağa sola dönerken ble ağroı adetme 2 gün var bkalm hayrlsi

kizlar ben aksam sahura kalktim niyetlenicektim aslinda niyetine giremedim dogru duzgun hic bisi yiyemedim helsinde midem bulandi kusacaktim nerdeyse cikarasim geldi yani su bile dogru duzgun icemedim bir bardak ictim anca..sut ictim yattim ama hep midem bulaniodu cikaracak gibiydim resmen ....sizce oruc tutsam bebege bi zarari olurmu? (dayanamadigim anda bozucam mecbur bisi yiyip icemedim cunki niyet etmedim bu yuzden)

Canım hamileyken Rabbim bize hak tanımış ben tutamayacağım tabii sen bilirsin..

arkadaşlar merhaba ben hamile değilmişim yaşadıgım şey '' KİMYASAL GEBELİKMİŞ '' beni listeden çıkarın inş bu listeye tez zamanda girebilirim hayırlı ramazanlar inş

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun Allah en kısa zamanda saglıkla versin ins.... Peki nasıl anlaşıldı

hamilelikte tutulmaya bilormus diyanet sitesine baktim .niyet edemedim cunki bisi yiyemedim sevdigim bi yemek vardi ondan bi kac catal agzima attiktan sonra cikarasim geldi ustune su bile icemedim bulantidan.sonra sut icebildim bi kac findik badem yedim bi bardak su icip yattim mecburen ama midem halen felaketti. doktora esimin isleri dolayasiyla bugun gidemedikbi kac gun icinde gidicez
Anladım kuzum..
Bi sağlık ocağına gitseydin bari ya merak ettim :-)

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun Allah en kısa zamanda saglıkla versin ins.... Peki nasıl anlaşıldı

aynen hamılelık belırtısı yasadım gunum gecdı ıkı gun test yaptım teste silik cızgı cıktı dırek hastaneye gıtdım kanda degerım 15,08 cıktı dedılerkı geç döllenme olabılır ve lekelenmem vardı doktor bır ılac verdı eger şayet bu bebek degılse adet olacaksın eger bebekse tutunması ıcın bu ılac ve ben ılacı bes gun ıcdım sabah aksam ve cuma gunu sıddetlı kasık agrısı yasadım sabah ve lekelenmem basladı ve ılacımı ıcdım doktora gıdım dırek durumu anlatdım hemen beta hcg bakalım sonuca gore konuslaım ve test sonucu deger 9,03 cıktı degerın dusuyor dedı bu kımyasal gebelık yasıyorsun dedı tabı ben suan bunu buraya cok rahat yazıyorum ama aglama kırızlerıne gırdım saçma sapan sorular sorudm doktora ben hastamıyım sorunlumuyum neden boyle oldu dıye o anı hıc bır zaman unutamamve doktor bana hayır bunu her kadın yasıyor ve anlamıyoruz dedı ve hıc bır tahlıl yapmadan tekrardan denemelere baslaya bılcegımızı soyledı ve bu ay degılde onumuzdekı ay yumurta takıbı ıcın cagırdı suanda şükrediyorum allaha sakınlesdıkden sonra dusun dukden sonra hıc bır müdahale olmadan kendılıgınden adet oldum ya düşük yapsaydım ya kürtaj olsaydım herseyd ebır hayır var allah kımseye yasatmasın KIMYASAL GEBELIK sadece lab . ortamında anlasılıyormus

Back