• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Normalde de cıkarda bu kadar degil canım yarın sabah test yapalım mı..
Aynen Can'ım yaaa :bicak:
İnan cesaret edemiyorum.. :eek:
Evde olsa on tane onunu da yapmıştım ama almadım hiç bi tane bile yok :bicak:
Eczanelerde erkek var hep kız olsa yine hemen alırdım biraz çekiniyorum ve eşim istemez erkekten almamı:KK1:
Sen al istersen heyecanına ortak olurum:hamarat:
Sabah erken yap bakalım sonuç nolcak:KK51:
İki gün kalmış oluyo bakalım nolur

Aynen Can'ım yaaa :bicak:
İnan cesaret edemiyorum.. :eek:
Evde olsa on tane onunu da yapmıştım ama almadım hiç bi tane bile yok :bicak:
Eczanelerde erkek var hep kız olsa yine hemen alırdım biraz çekiniyorum ve eşim istemez erkekten almamı:KK1:
Sen al istersen heyecanına ortak olurum:hamarat:
Sabah erken yap bakalım sonuç nolcak:KK51:
İki gün kalmış oluyo bakalım nolur

Canım yaptım silik çıktı elhamdülillah... Erkekten aldım girdim aldım cıktım :)

:halay:NİCKNAME❤️❤️❤️❤️BAT :halay:
  1. ✔️ @Aslanparcasi __❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  2. ✔️ YASMINAAA YASMINAAA __❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  3. ✔️ htc_tfk htc_tfk ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  4. ✔️ lale_cik lale_cik ______❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  5. ✔️ @Kriziantemcicegi ❤️❤️❤️HAMİŞ:anneadayı::KK46:
  6. ✔️ -Lidya- -Lidya- ______❤️❤️❤️29 mayıs:KK49:
  7. ✔️ baldudakk baldudakk ____❤️❤️❤️1 haziran:KK49:
  8. ✔️ @melekbaby ____❤️❤️❤️2 haziran:KK49:
  9. ✔️ Bihter34 Bihter34 _____❤️❤️❤️4 haziran:KK49:
  10. ✔️ @Pinkhouselife61 ❤️❤️❤️ 6 haziran:KK49:
  11. ✔️ duyguserhat duyguserhat ___❤️❤️❤️7 haziran:KK49:
  12. ✔️ moonlight2135 moonlight2135 _❤️❤️❤️8 haziran:KK49:
  13. ✔️ Petunyasemen Petunyasemen _❤️❤️❤️14 haziran:KK49:
  14. ✔️ ada_aras ada_aras _____❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  15. ✔️ K Knptr _______❤️❤️❤️15 haziran:KK49:
  16. ✔️ aaynaa aaynaa ______❤️❤️❤️16 haziran:KK49:
  17. ✔️ zeplin88 zeplin88 _____❤️❤️❤️21 haziran:KK49:
  18. ✔️ adyas adyas _______❤️❤️❤️22 haziran:KK49:
  19. ✔️ masal2994 masal2994 ___❤️❤️❤️23 haziran:KK49:
  20. ✔️ @ilkemmmmm _❤️❤️❤️1 temmuz:KK49:
  21. ✔️ Enise54 Enise54 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  22. ✔️ D dl3434 ______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  23. ✔️ myzt myzt _______❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  24. ✔️ M Mlgm55 _____❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
  25. ✔️ bahar1989 bahar1989 ___❤️❤️❤️Beklemede:KK49:
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
:halay::KK200:CANLARIM :KK200::halay:

Benim 1 haftadır oluyo canım adet sancısı gibi geliyo ama olmi

Cnm nasılsın
Her yerim ağrıyo bişe yapmadım ama aşırı yorgunum anlatamam.....
Göğüslerim fena zaten :110:
Sen nasılsın Can'ım :süslü:
İnşaallah hamişizdir bak @Kriziantemcicegi test yaptı pozitif :anneadayı::anne::halay:
Hemde senden sonraydı bat ı :KK19:
Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun ?

Her yerim ağrıyo bişe yapmadım ama aşırı yorgunum anlatamam.....
Göğüslerim fena zaten :110:
Sen nasılsın Can'ım :süslü:
İnşaallah hamişizdir bak @Kriziantemcicegi test yaptı pozitif :anneadayı::anne::halay:
Hemde senden sonraydı bat ı :KK19:
Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun ?
Sabah hastaneye gidiyorum cnm bugün test yaptım yine negatif çıktı yarın gecikmemin 4. Günü olucak hala gelen giden yok deli olcam ya şiştim davul gibi canım burnumda hiç iyi değilim açıkçası

Sabah hastaneye gidiyorum cnm bugün test yaptım yine negatif çıktı yarın gecikmemin 4. Günü olucak hala gelen giden yok deli olcam ya şiştim davul gibi canım burnumda hiç iyi değilim açıkçası
Git Can'ım benim hiç değilse kafan rahat olur :KK16:
Geçen aylarda benim bi kere 5 gün geçti :KK51: dr a koştum hamişim sanıyordum yanılmışım:silah:
İnsan beş gün umutlanıyo olmadı diye
En iyisi gecikince gitmek evde testle falan da oyalanmıcan @ilkemmmmm in pozitif çıkıyordu testte ama adet oldu mesela :KK47:
Yarın git hayırlı haberlerini bize uçur tatlım:KK51:

Git Can'ım benim hiç değilse kafan rahat olur :KK16:
Geçen aylarda benim bi kere 5 gün geçti :KK51: dr a koştum hamişim sanıyordum yanılmışım:silah:
İnsan beş gün umutlanıyo olmadı diye
En iyisi gecikince gitmek evde testle falan da oyalanmıcan @ilkemmmmm in pozitif çıkıyordu testte ama adet oldu mesela :KK47:
Yarın git hayırlı haberlerini bize uçur tatlım:KK51:
Inşallah canım ya varsa ciksin yoksa da adet olayım artık bide bu akşam ne oldu bana bi arkadaşım oturmaya gelmişti hem arkadaşım aynı zamanda komşum yani neyse konuşurken ona anlattım adetim3 gün gecikti test yapıyorum negatif cikiyo ama adette olmuyorum dedim bana güldü manyakmisin ne 3 gününden bahsediyorsun 10 gün falan geçsin dedi onunda bi oğlu var 13 gün sonra öğrenmiş yani benim kafa iyice gitti senin anlican:işsiz:

Inşallah canım ya varsa ciksin yoksa da adet olayım artık bide bu akşam ne oldu bana bi arkadaşım oturmaya gelmişti hem arkadaşım aynı zamanda komşum yani neyse konuşurken ona anlattım adetim3 gün gecikti test yapıyorum negatif cikiyo ama adette olmuyorum dedim bana güldü manyakmisin ne 3 gününden bahsediyorsun 10 gün falan geçsin dedi onunda bi oğlu var 13 gün sonra öğrenmiş yani benim kafa iyice gitti senin anlican:işsiz:
Bana da biri aynı öyle demişti bi hafta on gün geçsin dedi..
Burdaki kızlar bata 5 gün kala yapmaya başlıyor:rolleyes: insan bat gününün gelmesini bile zor bekliyor :KK70:bilmiyolar ki nerede takıldığımızı:KK73:

Bana da biri aynı öyle demişti bi hafta on gün geçsin dedi..
Burdaki kızlar bata 5 gün kala yapmaya başlıyor:rolleyes: insan bat gününün gelmesini bile zor bekliyor :KK70:bilmiyolar ki nerede takıldığımızı:KK73:
Sorma canım yaa erken ogrenenler ne kadar şanslı tek umudum var ilk hamileligimdr geç döllenme demişlerdi belki buda öyledir o yüzden cikmiyodur diyorum bi yandan yok ya olsaydı silikte olsa çıkardı diyorum kafamda deli sorular :mad:

Sorma canım yaa erken ogrenenler ne kadar şanslı tek umudum var ilk hamileligimdr geç döllenme demişlerdi belki buda öyledir o yüzden cikmiyodur diyorum bi yandan yok ya olsaydı silikte olsa çıkardı diyorum kafamda deli sorular :mad:
Aynen ya katılıyorum :110:
İnşaallah hamişizdir de battan sonra çıkmasına da razıyım ne yapalım :anne::halay:

Ya Kurtajdan önce akıntı dan anlardım ben ama bu ay anlamadım 13 14 16 23 28 sadece bu günleri değerlendirebildim bu ay olmazsa artık ovulasyon la takip edecem inşallah bi daha ki aya mutlu haberi birlikte veririz
Amin canım.ramazan bereketiyle gelsin diyorum hep:)
20.gün hala negatif ve ateş 36.2 civarı.hiç artmadı.demek ki bu ay da grç yumurtluyorum.

Back