- Emoji Skoru
- 6.578
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Ooo sende Karadeniz uşağusun desene hoşgeldinbende rizeliyim![]()
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo sende Karadeniz uşağusun desene hoşgeldinbende rizeliyim![]()
Laz diyluk ama trapzonluyuk uy haçan daaaaHe Can'ım baksana Laz işte @Pinkhouselife61 yarı hemşerim sayılır![]()
Karadenizliler sayfası olduk valla :)
Valla bende Samsun ama ortaya karışık Edirne'ye gelin gittim İstanbul'da büyüdüm :)sen nerelisin cnaım ben rizeliyim istanbulda dogdum buyudum ıspartaya evlendim![]()
Demek ispartadasin yakiniz canim bende burdurdayimsen nerelisin cnaım ben rizeliyim istanbulda dogdum buyudum ıspartaya evlendim![]()
Kızlar yaa adet olcam galiba karnımda bişeyler oluyor![]()
Ya inan ki kafayı yemem inşaallahsus deme öyle şeyler bakim
Ya inan ki kafayı yemem inşaallah![]()
Yumurtlamadır Can'ım değerlendirinKizlar sol kasigimda bi agri var adetim ayin 15 de sizde bi belirtimi
Ya bi ağrı giriyo değişik bi ağrı giriyo adet sancısı gibiİnsan olacağı zmana hissediyor ağrıdan ziyade vajinada çok gıcık haller oluyo ben olacağım,sabah anladım,dedim,yok bugün olcam ben gitti gebelik,diye
Ama cnm bnm ovulasyin testi yaptim ayn 27 de ve kasiklarim agri oldu teste yumurtladigim ciktiYumurtlamadır Can'ım değerlendirin![]()
Yerlesme olabilirmiAma cnm bnm ovulasyin testi yaptim ayn 27 de ve kasiklarim agri oldu teste yumurtladigim cikti
Anladım canım..Ama cnm bnm ovulasyin testi yaptim ayn 27 de ve kasiklarim agri oldu teste yumurtladigim cikti
Himm o zmn tekrar test yapiyim ben ovulasyonAnladım canım..
Ama daha 13 gün var yumurtlama Zaman'ı gibi geldi bana ..
Hem bi kaç kere yumurtlamış olabilirsin..
Yap bakalımHimm o zmn tekrar test yapiyim ben ovulasyon