- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
PCO falan varmı canım?5 gün geçti
Geç döllenme olabilirmi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PCO falan varmı canım?5 gün geçti
bilmiyorum canım bana hiç öyle bi durum oldugunu söylemedi doktorum en azından ben oldugunu bilmiyorum geç döllenme olsa bile kanda çıkardı heralde 5 gün geçti sonuçta normalde 10 gün kala bile ögrenenler var benim 5 gün gecti mutlaka cıkardı heraldePCO falan varmı canım?
Geç döllenme olabilirmi acaba?
![]()
-Lidya- ______
29 mayıs
![]()
baldudakk ____
1 haziran
@melekbaby ____
2 haziran
Ne yaptınız kızçeler merak ettik valla![]()
Amin inşaallah Can'ım benimHamisler bebislerini hayrlsyla sağlıkla kucklarna alrlar inş bnmde 4 günüm kaldı 2 gün önce Ck pis sancı vardı adetime 1 2 kala öle sancı olurdu bu sefer erken qeldi sancim bklm hayırlısı yazarm buraya
Anladım tatlım ama şöyle bişey var geç yumurtlama falan olmuş olabilir diye düşünüyorum.. 7-8 gün geçmesi lazım döllenmeden ..bilmiyorum canım bana hiç öyle bi durum oldugunu söylemedi doktorum en azından ben oldugunu bilmiyorum geç döllenme olsa bile kanda çıkardı heralde 5 gün geçti sonuçta normalde 10 gün kala bile ögrenenler var benim 5 gün gecti mutlaka cıkardı heralde
Anladım kuzumBen kırmızı kartı yedim cnm
Yeni bat 26 haziran
Amin inşaallah Can'ım benim
Hadi bakalım çok heycanlı![]()
Selam cnmm bende ayni senin gibi geldi gelecek gibi hissediyorumm ikiye bi lavaboya gidip kontrol ediyomm,, Ben bide bugün test yaptim negatiffffKIZLAR yaa kırmızılar gelicek benim sanki..
Ateş basıyo karnımda bişeyler oluyo
Offf
Kırmızıyı görmeden umudunu ¥itirme canım.test yapyın mı hiç?KIZLAR yaa kırmızılar gelicek benim sanki..
Ateş basıyo karnımda bişeyler oluyo
Offf
Oy oyyEvet aynen bi o kadar da stresli![]()
İnşaallah hamişliktir kuzumBnm de ellerim karncalio bi soğuk oluyo bi ateş basio ayaklarimin altı sanki cehennem biber sürülmüşcesine yanio![]()
Ya istemiyom ya istemiyom offfff...Selam cnmm bende ayni senin gibi geldi gelecek gibi hissediyorumm ikiye bi lavaboya gidip kontrol ediyomm,, Ben bide bugün test yaptim negatiffff((
Allahtan Ümit kesilmez ama ağlıcam nerdeyse..Kırmızıyı görmeden umudunu ¥itirme canım.test yapyın mı hiç?
Bende bugün cok dua ettim halada ediyorumm Rabbim büyükk cnm kendimede isteyen herkesede dua ediyorumm ,,, sanci nasil bir sanci adet sancisi gibimi?? 2gün var senin demiYa istemiyom ya istemiyom offfff...
Allahım nolur olmasın nolur nolurrrr............
Midem de bulanıyor bi yandan ama sancılar vuruyo yaa...
İçim akıyor sanki şuan.. İnşaallah hamişizdir Allahım![]()
Allah razı olsun Can'ım benim bende çok dua ediyorum...Bende bugün cok dua ettim halada ediyorumm Rabbim büyükk cnm kendimede isteyen herkesede dua ediyorumm ,,, sanci nasil bir sanci adet sancisi gibimi?? 2gün var senin demi