• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

KIZLAR ya bişey sorucam bilmiyorum :..(
Normalde hiç olmaz böyle koltuk altımda sivilceler çıktı koca koca.. Bi tanesinde 4 tane diğerinde 1 tane ama çok acıyorlar ucu beyaz olmuş bi kaçının..

İnternette şöyle bişey buldum:

Gebelikte sivilce (akne) neden olur? Hamile iken tedavi edilebilir mi?
Hamilelik bir takım hormonlarda artma görülmesinden dolayı ve ciltte yağlanma artışından dolayı ciltte sivilcelenmeye veya var olan sivilcelerde artmaya neden olabilir. Çok nadiren hamile kalmayla sivilcelerde azaltma olduğu da görülebilir. Hamilelerde özellikle artan androjen hormonu ciltte sebase glandları uyarır ve sebum artışına neden olur bu da bakterilerin çoğalmasını, inflamasyonu kolaylaştırarak sivilce oluşmasına yatkınlık yaratır. Gebelik döneminde sivilceler hafif, orta veya şiddetli düzeyde olabilir. Gebeliğin sadece bir döneminde görülüp kaybolabilir veya gebeliğin sonuna kadar çıkmaya devam edebilir.

BÖYLE BİŞEY YAŞAYAN OLDU MU?
Sizce hamilelik olabilirmi?

kızlar birşey sorucam ben diyorum bi gideyim kan testi yaptırayım kanda d vitamini b 12 ne bileyim folik asit insülin şeker vs dğerlerime bi baktırayım genel kan testinde çıkar hepsi dimi.
kafama göre inofolic ya da folik asit falan kullanmak istemiyorum değerlerime bakayım normal mi değil mi ona göre doktorla görüşeyim kadın doğumcuyamı gitmem gerekir sonuçlar için o_O
beni bi aydınlatırmısınız çok bilgim yok :olamaz:

KIZLAR ya bişey sorucam bilmiyorum :..(
Normalde hiç olmaz böyle koltuk altımda sivilceler çıktı koca koca.. Bi tanesinde 4 tane diğerinde 1 tane ama çok acıyorlar ucu beyaz olmuş bi kaçının..

İnternette şöyle bişey buldum:

Gebelikte sivilce (akne) neden olur? Hamile iken tedavi edilebilir mi?
Hamilelik bir takım hormonlarda artma görülmesinden dolayı ve ciltte yağlanma artışından dolayı ciltte sivilcelenmeye veya var olan sivilcelerde artmaya neden olabilir. Çok nadiren hamile kalmayla sivilcelerde azaltma olduğu da görülebilir. Hamilelerde özellikle artan androjen hormonu ciltte sebase glandları uyarır ve sebum artışına neden olur bu da bakterilerin çoğalmasını, inflamasyonu kolaylaştırarak sivilce oluşmasına yatkınlık yaratır. Gebelik döneminde sivilceler hafif, orta veya şiddetli düzeyde olabilir. Gebeliğin sadece bir döneminde görülüp kaybolabilir veya gebeliğin sonuna kadar çıkmaya devam edebilir.

BÖYLE BİŞEY YAŞAYAN OLDU MU?
Sizce hamilelik olabilirmi?

Bende de cok cıktı.. Bat 5 yada 6 Haziran

Evet canım

kızlar birşey sorucam ben diyorum bi gideyim kan testi yaptırayım kanda d vitamini b 12 ne bileyim folik asit insülin şeker vs dğerlerime bi baktırayım genel kan testinde çıkar hepsi dimi.
kafama göre inofolic ya da folik asit falan kullanmak istemiyorum değerlerime bakayım normal mi değil mi ona göre doktorla görüşeyim kadın doğumcuyamı gitmem gerekir sonuçlar için o_O

Kadın doğuma git Can'ım .. İstanbuldaysan Zeynep Kamil doğum hastanesini tavsiye ederim..
Yada bulunduğun yerdeki bi doğum hastanesine git bi kontrol ol..

Kadın doğuma git Can'ım .. İstanbuldaysan Zeynep Kamil doğum hastanesini tavsiye ederim..
Yada bulunduğun yerdeki bi doğum hastanesine git bi kontrol ol..

canım zeynep kamili biliyorum çok iyi diyorlar istanbulda yasamıyorum malesef ama ara ara annemlere gidiyorum belki giderim orayada .. fakat şimdilik ıspartada bi gitsem kadın dogumcu beni geriyo direk kan testi yaptırıp sonucumla gitsem olur mu hemde görmüş olur :oops::oops::olamaz:

canım zeynep kamili biliyorum çok iyi diyorlar istanbulda yasamıyorum malesef ama ara ara annemlere gidiyorum belki giderim orayada .. fakat şimdilik ıspartada bi gitsem kadın dogumcu beni geriyo direk kan testi yaptırıp sonucumla gitsem olur mu hemde görmüş olur :oops::oops::olamaz:
Olmaz kuzum bi kontrol ol dr ona göre test ister zaten :bicak:

Ya Kurtajdan önce akıntı dan anlardım ben ama bu ay anlamadım 13 14 16 23 28 sadece bu günleri değerlendirebildim bu ay olmazsa artık ovulasyon la takip edecem inşallah bi daha ki aya mutlu haberi birlikte veririz
Canım merak ettim nasılsın?inşallah bebeğin seninledir.ben geçen ay umutluydum senden.kısmet olmadı inşallah hayırlısıyla bu mübarek ayda birlikte müjdeyi veririz.bu arada yumurtlama tarihini biliyor musun?sanırım kürtaj sonrası benim yumurtlamam da gecikecek çünkü 18.gün ve ovu testim hala negatif.
Hayırlısı olsun bakalım.

Ha geldi ha gelicek gibi oluyo ama çok garip bi ağrı anlamıyorum :KK43:
Sen naptın kuzum
Siddetlimi bayagi?? Hayirlisiyla insallah gelmez.. Bende durumlar ayni gibi arada bir agri oluyo cok öyle rahatsiz edici sekilde degil ama sonra geciyor nerdeyse gidip test alip yapicaktim ama tutuyorum kendimi yapmiycamm

Siddetlimi bayagi?? Hayirlisiyla insallah gelmez.. Bende durumlar ayni gibi arada bir agri oluyo cok öyle rahatsiz edici sekilde degil ama sonra geciyor nerdeyse gidip test alip yapicaktim ama tutuyorum kendimi yapmiycamm
Bende yaa demin eczanenin önünden geçtim yine bi duraksadım şöyle sonra almcm dedim kendimi ikna ettim :bicak:

Ya öyle şiddetli değil ama adet olurken de rahimde kasılmalar falan oluyor ya o tarz işte :110:
İnşaallah hamişizdir yaaa...
Benim geçen ay bu gün gelmişti kırmızılar ondan her an tetikteyim:silah:

Ya öyle şiddetli değil ama adet olurken de rahimde kasılmalar falan oluyor ya o tarz işte :110:
İnşaallah hamişizdir yaaa...
Benim geçen ay bu gün gelmişti kırmızılar ondan her an tetikteyim:silah:
Insallah bekledigimiz seyin habercisidir... Dur bakalim ne olucak ikimizdeki bu agrilarin sonucu,,

Bencede gününüze kadar bekleyin arkadaslar testte negatifi görmektense regl daha iyi bence..

Back