- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Cnm uyuya kalmışım yaaGittin mi hastaneye Can'ım?
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm uyuya kalmışım yaaGittin mi hastaneye Can'ım?
Hayir canim duzensiz oyuzden ne zaman ovulasyon gerceklesiyo bilmiyorum ben burda teste bakinca bariz silik bir cizgi goruyorum fotodan belki belli olmuyp olabilirCanım üzgünüm ama ben negatif gördüm sanki yanında çilik bi çizgi göremedim.
Adetlerin düzenlimidir ?
Uf yaCnm uyuya kalmışım yaagidemedim havada çok sıcak bugün bi idrar testi yapayım diyorum bakalım yine negatif mi cikacak
Can'ım ben görüyorum bi çizgi ama bi test daha yapsan varmı evde?Selam kizlar adetim geceli 10gun oldu oncesindede test yaptim negatif bu sabah yaptigim teste bakip birde siz yorumlarmisiniz umutlanipta kan testi yaptirmak istemiyorum
Hayir canim duzensiz oyuzden ne zaman ovulasyon gerceklesiyo bilmiyorum ben burda teste bakinca bariz silik bir cizgi goruyorum fotodan belki belli olmuyp olabilir
Kan testi daha kesin sonuç zaten :.(Bat geceli 2 gün oldu canım bugün test yaptım ama negatif![]()
Ekledim tatlımBenide eklermisiniz kizlar 15 haxiran
Can'ım iki tane silik çizgi var ama test bozuk olabilir o yüzden tekrarlasan bize tekrar atsan bi baksakSelam kizlar adetim geceli 10gun oldu oncesindede test yaptim negatif bu sabah yaptigim teste bakip birde siz yorumlarmisiniz umutlanipta kan testi yaptirmak istemiyorum
Suan isteyim canim sabah yaptim anca yarin yapabilirim tekrar ben isten cikana kadar eczaneler kapaniyo çünküCan'ım ben görüyorum bi çizgi ama bi test daha yapsan varmı evde?
Hosbulduk cnm bnm Allah cocugu olayanlara tez vakit nasip etsin aratmasinEkledim tatlım
Hoşgeldin ❣
Anladım Can'ımSuan isteyim canim sabah yaptim anca yarin yapabilirim tekrar ben isten cikana kadar eczaneler kapaniyo çünkü
Canim oen sondakicyamuk cizgi degil oraya idrar birikmis o kirmizilik o tekrar cekeyim belki daha net cikarolması gereken yerde değilde en sağda hafif bişey var ama test bozuk olmasın canım istersen yeniden dene.
Aminnn inşaallah ezanlar hürmetineHosbulduk cnm bnm Allah cocugu olayanlara tez vakit nasip etsin aratmasin
Amin amin kac aydir deniyosunuz cnmAminnn inşaallah ezanlar hürmetine![]()
Can'ım çizgi var ama olması gereken yerden biraz uzakta yani testte bi kayma var bence...Galiba halusilasyon goruyorum
Testi tekrarla Can'ım yanılma üzülürsün sonra inşallah vardır meleğinGaliba halusilasyon goruyorum