- Emoji Skoru
- 4.011
- Puanlar
- 223
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Galiba halusilasyon goruyorum
Canim iki hamilelik gecirdim hicbirine boyle koyulukta çizgi goremedim hep digeri silikti.benim bivolucdogum bi dis gebelik gecti basimdanEki Görüntüle 1841313
Can'ım çizgi var ama olması gereken yerden biraz uzakta yani testte bi kayma var bence...
Böyle eşit olması lazım çizgi yerinin
Hayirlisi artik canim yarin tekrar yapicam bel agrim fazlasiylaCanım bence bu test bozuk çok kişi paylaşıyor ama böylesini ilk görüyorum esas olması gereken yerde çizgi yok bence
Canim iki hamilelik gecirdim hicbirine boyle koyulukta çizgi goremedim hep digeri silikti.benim bivolucdogum bi dis gebelik gecti basimdan
Kuzum onu demek istemedimCanim iki hamilelik gecirdim hicbirine boyle koyulukta çizgi goremedim hep digeri silikti.benim bivolucdogum bi dis gebelik gecti basimdan
Tamam kuzum@Pinkhouselife61 canısı benim yeni bat 01 temmuz
Hayirlisi artik canim yarin tekrar yapicam bel agrim fazlasiyla
Aynen yaa atarken bile içim kıyıldıAhhhhhhh pinkkkkkkk o test ne güzel öyle örneği bile şahane
En kısa zamanda görelim inşallah
Amin inşaallahİnşallah canım hamilesindir en kısa zamanda bebeklerimiz karnımıza konsun
Aynen yaa atarken bile içim kıyıldı
Amin Aminnn inşaallah kuzum
Ye kız yarasın ❣Can'ım çekti dondurma hııh bende yerim
İnşallah canim on senelim evliyim artik gelsin istiyorum buayda yoksa eger asilamaya baslicaz ignelerimi aldim bekliyorum adet olmayi bu ay incir yedim bol bol bal tarcin corekotu yaptim umitliydim aslindaİnşallah canım hamilesindir en kısa zamanda bebeklerimiz karnımıza konsun
İnşallah canim on senelim evliyim artik gelsin istiyorum buayda yoksa eger asilamaya baslicaz ignelerimi aldim bekliyorum adet olmayi bu ay incir yedim bol bol bal tarcin corekotu yaptim umitliydim aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?