- Emoji Skoru
- 9.233
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Geçer mi normalde böyle?Bat geceli 2 gün oldu canım bugün test yaptım ama negatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçer mi normalde böyle?Bat geceli 2 gün oldu canım bugün test yaptım ama negatif![]()
Geçmezdi ama negatif cikiyo adette olmuyorumGeçer mi normalde böyle?
Hala bi umut varmı diyosunGeç döllenme olmuş olabilir![]()
Kuzum eczane testlerinde çıkmayıp kanda b hcg de çıkan çok varGeçmezdi ama negatif cikiyo adette olmuyorum![]()
Gitmedim cnm bu ay pek ümitli değildim aslında adet olurum diye dusunuyo dum hatta adet olunca gideyim bi hormon testi yaptirayimn falan diyodum ilk hamileliğin de kürtaj oldum malesef geçen sene bebek gelismemisti ama şimdi sen söyleyince aklıma geldi onda da bana geç döllenme demişlerdi inşallah buda öyledir o yüzden çıkmamıştır gecede olmazsam acaba yarın kan tahlili mi yaptirsam yoksa yine idrar mi yapsam bilemedimKuzum eczane testlerinde çıkmayıp kanda b hcg de çıkan çok var
Hastaneye gittin mi ?
Kan tahlili yaptır Can'ım benimGitmedim cnm bu ay pek ümitli değildim aslında adet olurum diye dusunuyo dum hatta adet olunca gideyim bi hormon testi yaptirayimn falan diyodum ilk hamileliğin de kürtaj oldum malesef geçen sene bebek gelismemisti ama şimdi sen söyleyince aklıma geldi onda da bana geç döllenme demişlerdi inşallah buda öyledir o yüzden çıkmamıştır gecede olmazsam acaba yarın kan tahlili mi yaptirsam yoksa yine idrar mi yapsam bilemedim![]()
Saol cnm sabah gidip yaptirayimn bariKan tahlili yaptır Can'ım benim
İki gün olmuş geçeli zaten çıkar bence![]()
Hadi bakalım Güp güpp kalbim seninleSaol cnm sabah gidip yaptirayimn bari
Teşekkür ederim cnm benim sabah yaptircam öğleden sonra çıkar olumlu olumsuz artık sonuç ne olursa haber veririmHadi bakalım Güp güpp kalbim seninle![]()
Gittin mi hastaneye Can'ım?Teşekkür ederim cnm benim sabah yaptircam öğleden sonra çıkar olumlu olumsuz artık sonuç ne olursa haber veririm
Sende varmı belirtiAyy evet su adet yaklastimi hep bu heyecanli bekleyis oluyorr..Sende ne var ne yok sanada az kaldi
Bende bazen bi kasik agrisi oluyor kisa sürüyo geciyor onun disinda birsey yok ,, az kaldi 2gün sonra hersey belli olucak hayirli olan ne ise o olsun insallah..Sende varmı belirtiBihter34
İnşaallah canımBende bazen bi kasik agrisi oluyor kisa sürüyo geciyor onun disinda birsey yok ,, az kaldi 2gün sonra hersey belli olucak hayirli olan ne ise o olsun insallah..
Sen nasilsinİnşaallah canım![]()
NİCKNAME
BAT
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
@Aslanparcasi b __
HAMİŞ
@YASMINAAA __
HAMİŞ
@ilkemmmmm __
HAMİŞ
@htc_tfk ______
HAMİŞ
@lale_cik ______
HAMİŞ
@-Lidya- ______
29 mayıs
@baldudakk ____
1 haziran
@melekbaby ____
2 haziran
![]()
Bihter34 _____
4 haziran
@Pinkhouselife61
6 haziran
@Kriziantemcicegi
6 haziran
@duyguserhat ___
7 haziran
@moonlight2135 _
8 haziran
@Petunyasemen _
14 haziran
@aaynaa ______
16 haziran
@zeplin88 _____
21 haziran
@adyas _______
22 haziran
@masal2994 ___
23 haziran
@Enise54 _____
Beklemede
@dl3434 ______
Beklemede
![]()
myzt _______
Beklemede
CANLARIM
(Önümüzdeki batlar yerine bebişler gelsin inşaallah)
Benide eklermisiniz kizlar 15 haxiranNİCKNAME
BAT
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
@Aslanparcasi __
HAMİŞ
@YASMINAAA __
HAMİŞ
@ilkemmmmm __
HAMİŞ
@htc_tfk ______
HAMİŞ
@lale_cik ______
HAMİŞ
@-Lidya- ______
29 mayıs
@baldudakk ____
1 haziran
@melekbaby ____
2 haziran
![]()
Bihter34 _____
4 haziran
@Pinkhouselife61
6 haziran
@Kriziantemcicegi
6 haziran
@duyguserhat ___
7 haziran
@moonlight2135 _
8 haziran
@Petunyasemen _
14 haziran
@aaynaa ______
16 haziran
@zeplin88 _____
21 haziran
@adyas _______
22 haziran
@masal2994 ___
23 haziran
@Enise54 _____
Beklemede
@dl3434 ______
Beklemede
![]()
myzt _______
Beklemede
CANLARIM
(Önümüzdeki batlar yerine bebişler gelsin inşaallah)
Selam kizlar adetim geceli 10gun oldu oncesindede test yaptim negatif bu sabah yaptigim teste bakip birde siz yorumlarmisiniz umutlanipta kan testi yaptirmak istemiyorum