- Emoji Skoru
- 6.578
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
İnşallah Canısıİnsalh kesilir de gelmez o kirmizilar:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah Canısıİnsalh kesilir de gelmez o kirmizilar:))))
Anladım kuzumbata bakmadım cnm bilerekşuanda reglimin 3.günü
Ay çok heycanlı@Pinkhouselife61 Cnm beni etiketlemissin bende belirti yokk hic adapte olmamaya calisiyorum zaten
Allahtan Ümit kesilmezYa kızlar gecikmemin ikinci günü bugün ama yine negatif hala bi umut varmı kızlar sizce olma ihtimali varmidir teste yanılma olabilir mi
Bi dahaki aya kısmet inşaallah :)Kızlar geldiiiii :)![]()
Ayy evet su adet yaklastimi hep bu heyecanli bekleyis oluyorr..Sende ne var ne yok sanada az kaldiAy çok heycanlıTamam kuzum
Aynen Can'ım yaa napalımKızlar kızlar ama az geliyor pembe Offf kadın olmak ne zor zanaat
Benim göğüsler alarmda o kadarAyy evet su adet yaklastimi hep bu heyecanli bekleyis oluyorr..Sende ne var ne yok sanada az kaldi
Canım merak ettim nasılsın?inşallah bebeğin seninledir.ben geçen ay umutluydum senden.kısmet olmadı inşallah hayırlısıyla bu mübarek ayda birlikte müjdeyi veririz.bu arada yumurtlama tarihini biliyor musun?sanırım kürtaj sonrası benim yumurtlamam da gecikecek çünkü 18.gün ve ovu testim hala negatif.25 yaşındayım 14 aylık evliyim 3 ocakta 8 haftalık hamileliğin kalp atışı durması sonucu kürtajla sonlandirildi 3 ay yasak vardi ondan sonra ki ilk denemem benden böyle işte inşallah hayırlı vakitte sağlıkla kucağımıza aliriz tabi ki ilk baş gobislere
Seni de ekledim listeye Can'ımCanım merak ettim nasılsın?inşallah bebeğin seninledir.ben geçen ay umutluydum senden.kısmet olmadı inşallah hayırlısıyla bu mübarek ayda birlikte müjdeyi veririz.bu arada yumurtlama tarihini biliyor musun?sanırım kürtaj sonrası benim yumurtlamam da gecikecek çünkü 18.gün ve ovu testim hala negatif.
Hayırlısı olsun bakalım.
Insallah cnmBenim göğüsler alarmda o kadar
Arada pelvik ağrı oluyo arada bel öyle
İnşaallah hamişliktendir![]()
Benide ekle canım ama hamis yada beklemede yazma durumu vahim kafayı yedi yazSeni de ekledim listeye Can'ım
Sorun olmaz değilmi?
Ahahahahah YerimmBenide ekle canım ama hamis yada beklemede yazma durumu vahim kafayı yedi yaz![]()
Çatlak kiremitBenide ekle canım ama hamis yada beklemede yazma durumu vahim kafayı yedi yaz![]()
Bat geceli 2 gün oldu canım bugün test yaptım ama negatifÇatlak kiremit
Bat ne Zaman merak ettim![]()