- Emoji Skoru
- 929
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
teşekkürler canım amin umarım en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım amin umarım en kısa zamanda sizinde güzel haberlerinizi alırız
Bu ay olur inşaallah hayırlaselam canım 3 yılllık evliyiz bu mayısta basladık olmadı kısmet hazirana yaş 26![]()
Bu ay olur inşaallah hayırla
Bat kaç?
Süperrrr Masallah Tebrik Ederim Cnm Sagsalim kucaginada almayi nasip etsin Mevlam..Kizlar aksam test yaptim
amin canım çok teşekkürler darısı sizlere olsunSüperrrr Masallah Tebrik Ederim Cnm Sagsalim kucaginada almayi nasip etsin Mevlam..
Hayırlısı canim en azından rahatladinKızlar geldiiiii :)![]()
Canım geç döllenme d3gil se yokturYa kızlar gecikmemin ikinci günü bugün ama yine negatif hala bi umut varmı kızlar sizce olma ihtimali varmidir teste yanılma olabilir mi
adetlerim düzenli cnm 25 günde bir olurum hep yumurtlama zamanımı acıkcası bilmiyorum gün aşırı denemeye calıştık bu ayCanım geç döllenme d3gil se yoktur
Adetleri nasıl düzenli mi yumurtlama zamanını biliyormusun
İnşallah vardır canımadetlerim düzenli cnm 25 günde bir olurum hep yumurtlama zamanımı acıkcası bilmiyorum gün aşırı denemeye calıştık bu ay
4 aydır deniyoruz cnm ilkini kaybettim malesef gecen sene baya ara verdim 4 aydır yeniden istiyorum ama olmadı hala insan bu kadar çok isteyince 1 gün bile gecikme olsa cok hevesleniyoİnşallah vardır canım
Ne zamandır deniyirsunuz
Kesinlikle canım benim bu ay günüm gelmeden oldum üzüldüm açıkçası geçmesi umut veriyor ama üzulme en azından hamile kalabilmissin tekrar kalıp düşük yaşarsan muhakkak araştırın gecikmemin bence4 aydır deniyoruz cnm ilkini kaybettim malesef gecen sene baya ara verdim 4 aydır yeniden istiyorum ama olmadı hala insan bu kadar çok isteyince 1 gün bile gecikme olsa cok hevesleniyo
canım benim bebek gelişmedi zorunlu kürtaj oldum yanı düşük yapmadım insallah bu ay tutmustur bir haftadır ara ara adet olcam gibi hafif agrı giriyo sonra birden yok oluyo ilkin de de böyle olmuştu hep olcam olcam diyodum ama sonra hamile oldugumu ögrenmiştim insallah bu seferde böyle olur bide bana ilk hamileliğimde gec döllenme demişledi insallah bu da öyledir de o yuzden testte çıkmamıştırKesinlikle canım benim bu ay günüm gelmeden oldum üzüldüm açıkçası geçmesi umut veriyor ama üzulme en azından hamile kalabilmissin tekrar kalıp düşük yaşarsan muhakkak araştırın gecikmemin bence
Hadi güzel haberlerle gelirsin insallah
Canım ne güzel İşte bence güzel haberler vereceksin bize insallah sende yazilirsin listeye hamis diyee sonnnraaa da bizz hepimiz insallah:)))canım benim bebek gelişmedi zorunlu kürtaj oldum yanı düşük yapmadım insallah bu ay tutmustur bir haftadır ara ara adet olcam gibi hafif agrı giriyo sonra birden yok oluyo ilkin de de böyle olmuştu hep olcam olcam diyodum ama sonra hamile oldugumu ögrenmiştim insallah bu seferde böyle olur bide bana ilk hamileliğimde gec döllenme demişledi insallah bu da öyledir de o yuzden testte çıkmamıştır
aminnnn canım kendim için ve herkes için o kadar dua ediyorum ki insallah en kısa zamanda saglıklı bi şekilde bizde kucagımıza alırız bebişlerimizi rabbim daha fazla aratmasın inşallahCanım ne güzel İşte bence güzel haberler vereceksin bize insallah sende yazilirsin listeye hamis diyee sonnnraaa da bizz hepimiz insallah:)))
Amin canim insallah insallah rabbim herkese versin insallahaminnnn canım kendim için ve herkes için o kadar dua ediyorum ki insallah en kısa zamanda saglıklı bi şekilde bizde kucagımıza alırız bebişlerimizi rabbim daha fazla aratmasın inşallah
İnsalh kesilir de gelmez o kirmizilar:))))Kızlar kızlar ama az geliyor pembe Offf kadın olmak ne zor zanaat