• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

evet kuzum bekliyorum ben de , bat a 4 gün kaldı =) ben tabi hala durmansızın çalışmalara devam =) ama test yaparsam çıkar mı diye de merak ettim
Hadi hayrlsı cnm inş vardr bna klrsa geckmeden ypma bnm 2 hftadan fazla oldu gecikeli hala olmadm test yptm idrar ve ultrason ama bşe ckmadı zatn adetlrde düznsz ouuff :/

Hadi hayrlsı cnm inş vardr bna klrsa geckmeden ypma bnm 2 hftadan fazla oldu gecikeli hala olmadm test yptm idrar ve ultrason ama bşe ckmadı zatn adetlrde düznsz ouuff :/

inşallah hamissindir canım, ben bu sabah test yaptım adetime iki gün kaldı, silik ötesi bir çizgi vardı ama kaptırmadım kendimi, şuanda da belim ağrımaya başladı bakalım nolcak, ya kırmızılar gelicek ya da bebiş, bekliyorum ben de bakalım, belim ağrımaya başladığına göre en geç yarın regl olmam lazım ama görcez artık

Yok canım alusun kötü şeyler getirme aklına, doktorunu aradın mı hiç bu konuyla ilgili
Arayamadim canim sabah hamile oldugumu ogrendim aksam babami kaybettim hic aklim basimda degil ama sakin uzulmeyin biz bu ay hic bisi kullanmadik sadce bir kere birlikte olabildik inan hic aklima gelmezdi allah buyuk dua edin allah hepimizin kucaklarini doldursun insallah ama sakin umidunuzu kaybetyin

Arayamadim canim sabah hamile oldugumu ogrendim aksam babami kaybettim hic aklim basimda degil ama sakin uzulmeyin biz bu ay hic bisi kullanmadik sadce bir kere birlikte olabildik inan hic aklima gelmezdi allah buyuk dua edin allah hepimizin kucaklarini doldursun insallah ama sakin umidunuzu kaybetyin

başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin.. herşeyin hayırlısı, Allah nasip ettiyse olur canım sen hiç sıkma canını, insanlar hamile olduklarını bilmeden neler kullanıyorlar yine de birşey olmuyor, inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder

başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin.. herşeyin hayırlısı, Allah nasip ettiyse olur canım sen hiç sıkma canını, insanlar hamile olduklarını bilmeden neler kullanıyorlar yine de birşey olmuyor, inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder

Amin canim insallah bgn gittim doktora bi sorun yok simdilik dedi bakalim cmrtesi ultrason bakicak bakalim inslh bi sorun olmaz allah herkese nasip eder

Kızlar adetime dün 5 gün vardı test yaptım çizgi yoktu şimdi işe geldim hafif çizgi var doğru mu acaba ya

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 50
Back
X