• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

benimde olmuştu hatta pembe kan değil baya kırmızı kan gelmişti ama adet bitiminin akşamı olduğu için normal varsaydım bi sıkıntıda olmadı çok şükür senin kaçıncı gününde oldu bu canım adet sonrası ise normaldir

yok adetıme daha var 5 gun önce oldu ilişkiden ne kadar süre sonra geldı bılemıyorum kı cok sonra wcye gıtdıgımde gördüm şok oldum gorunce adet kanı gıbı değildi bu pembe azıcık öyle cok d eğil

Merhaba kizlar cok uzun suredir yoktum
Minik bir gida zehirlenmesi gecirdim
Ustune dusuk yaptim
Simdilerde doktorumu deistirdim
Yeni mUayane oldugum doktorum cok iyi cok sukur
PoliStik over sendromu teshisi konuldu
Adet sonrasi rahim filmi cekilecegim
Adetliykende hormon testi yapilacak
Durumum bu halime aglasammi gulsemmi bilmiyorum :(

Ustune dusuk yaptim
Durumum bu halime aglasammi gulsemmi bilmiyorum :KK43:
çokk geçmiş olsun canım ya zehirlenmeden dolayı mı düştü

çokk geçmiş olsun canım ya zehirlenmeden dolayı mı düştü
Malesef cnm baya gec gittim hastaneye
Arkadasimin dugnuydu bende yemekler dokundu zannettim cok yagli oldugu icin ama iste bayginlikta gecirince zor gittim hastaneye serumlar faln derken bi kac gun sonrada dusuk yaptim iste olan oldu simdi rahim filmi korkusundayim

Ustune dusuk yaptim
Canım cok üzüldüm geçmiş olsun tez vakitte tekrar nasip etsin Rabbim

Malesef cnm baya gec gittim hastaneye
Arkadasimin dugnuydu bende yemekler dokundu zannettim cok yagli oldugu icin ama iste bayginlikta gecirince zor gittim hastaneye serumlar faln derken bi kac gun sonrada dusuk yaptim iste olan oldu simdi rahim filmi korkusundayim
Anladım canm hayırlısı olsun ya sıkma canını çalışmalara devam

Ustune dusuk yaptim

Üzülme diyemiyorum ama çok şükret canım benim. Elhamdülillah hamile kalabiliyorsun çok şükür.. Şimdi teşhis konduysa Dr ona göre bir tedavi uygular EVELALLAH sağlık sıhhat afiyetle kuzuna kavuştursun.. Sakın ümitsiz olma bak bizleri düşün daha hiç hamiş olmadık bekliyoruz. Kalabilmen çok iyi elhamdülillaah, hallolmayacak bişey değil pco ile hamiş kalıp doğuran çokk.. Bende de var pco. Rabb'ime sığınalım o verir hepimize inşaallah hayırlı evlatlar.. Çokk geçmiş olsun bebeğim ..

kızlar dün hsg çektirdim doktor bu ay korunun dedi araştırdım kimseye öyle bişi denmemiş hatta hgs çektirenler o ay hamile kalmış hep ne yapayım sizce kafam çok karıştı
Bende bu ay çekildim canım hiç korun falan denmedi bize. Ama ilişki öncesi özel bölgeleriniz temiz olsun yinede.. Yani duş alsanız mesela daha iyi olur çünkü tüm kanallar açık olduğu için enfeksyon riski var.. Bence korunma .. Yinede tercih senin canım.

Bende bu ay çekildim canım hiç korun falan denmedi bize. Ama ilişki öncesi özel bölgeleriniz temiz olsun yinede.. Yani duş alsanız mesela daha iyi olur çünkü tüm kanallar açık olduğu için enfeksyon riski var.. Bence korunma .. Yinede tercih senin canım.
Bende öyle düşünüyorum canım sağol

Üzülme diyemiyorum ama çok şükret canım benim. Elhamdülillah hamile kalabiliyorsun çok şükür.. Şimdi teşhis konduysa Dr ona göre bir tedavi uygular EVELALLAH sağlık sıhhat afiyetle kuzuna kavuştursun.. Sakın ümitsiz olma bak bizleri düşün daha hiç hamiş olmadık bekliyoruz. Kalabilmen çok iyi elhamdülillaah, hallolmayacak bişey değil pco ile hamiş kalıp doğuran çokk.. Bende de var pco. Rabb'ime sığınalım o verir hepimize inşaallah hayırlı evlatlar.. Çokk geçmiş olsun bebeğim ..
Uzulmuyorum en azindan artik icim rahat.
Simdi rahim filmi istedi doktor adetten sonra cekilecek sen cekilecektin sanirim nasil cekiolar aciomu cok baya arastirdim acio dien cok var ya bende cok korkuyorum

Uzulmuyorum en azindan artik icim rahat.
Simdi rahim filmi istedi doktor adetten sonra cekilecek sen cekilecektin sanirim nasil cekiolar aciomu cok baya arastirdim acio dien cok var ya bende cok korkuyorum
Canım tüpler tıkalıysa ağrı oluyor diyorlar.. İyi bir yerde çekilirsen "c kollu röntgen cihazı" olmasına dikkat et. Bu bahsettiğim ağrısız acısız sistem. Ben Şişli echomarda çekildim. Rahim filmi esnasınsa tıkalı olab tüp çıkarsa açab tek sistem Türkiyede burasıymış. Normalde fiyatları 350-650 civarında değişiyor. 350-450 arası eski sistemle çekiyor rahim filmini. O kadar acı çekeceğime 500 verip echomarda ağrısız çekilmek bana mantıklı geldi .. İyikide orda çqkilmişim.. Sadece çok çok hafif adet sancısı gibi sancı oldu kalkığımda . İlacı enjekte ederken falan ben hiç hissetmedim hatta dedim ki neden hala bekliyor acaba vermedi ilacı hala diye düşündüm. Halbuki çoktan vermiş anlamamışım..
İstanbula gelme şansın varsa burayı tavsiye ederim .. Yoksa bulunduğun yere yakın hsg merkezlerine bak. Söylediğim gibi C kollu olmasına dikkat et canım.
Adetin bitince hiç ilişki olmasın tamam mı.

Canım tüpler tıkalıysa ağrı oluyor diyorlar.. İyi bir yerde çekilirsen "c kollu röntgen cihazı" olmasına dikkat et. Bu bahsettiğim ağrısız acısız sistem. Ben Şişli echomarda çekildim. Rahim filmi esnasınsa tıkalı olab tüp çıkarsa açab tek sistem Türkiyede burasıymış. Normalde fiyatları 350-650 civarında değişiyor. 350-450 arası eski sistemle çekiyor rahim filmini. O kadar acı çekeceğime 500 verip echomarda ağrısız çekilmek bana mantıklı geldi .. İyikide orda çqkilmişim.. Sadece çok çok hafif adet sancısı gibi sancı oldu kalkığımda . İlacı enjekte ederken falan ben hiç hissetmedim hatta dedim ki neden hala bekliyor acaba vermedi ilacı hala diye düşündüm. Halbuki çoktan vermiş anlamamışım..
İstanbula gelme şansın varsa burayı tavsiye ederim .. Yoksa bulunduğun yere yakın hsg merkezlerine bak. Söylediğim gibi C kollu olmasına dikkat et canım.
Adetin bitince hiç ilişki olmasın tamam mı.
Iste bu ay cekilcekti iliski oldu bi kere adetim biter bitmez .yani bidahiki aya kaldi. Istanbula gelip cektirme ihtimalim yok ama burda nerde cektircem bilmiyorum ozel hastaneye gidiorum ztn yqni yeni doktorum orda ama orda varmi cihaz bilmiorum para muhim deilde cihaz agri korkutuo beni. Alttan muayane etti o sistede yeni sistemlerden .usg cihazida 4 boyutlu ama filmi nerde cekilcegini sormadim

0

Okudugum kadariyla cekildigi gun ve bi kac gun iliski yasak sadece korunun diyen gormedim o ay hamile kalan cok var bnm arkadsi cektirdigi ay hamile kaldi...
Bende cektiricem korkuyorum ya
evet canım zaten raporda 2 gün yıkanmayın ve 3 gün ilişkiye girmeyin yazıyor bende korunmuycam eşimide ikna ettim çok şükür çünkü hsg çektirdiğin ay ve sonraki 2 ay şans çok yüksek diye biliyorum

korkulacak hiçbişi yok ben masaya yattım bacaklarım titriyordu korkudan düşün o kadar korktum ama boşunaymış 5 dakkalık bi işlem tüplerim tıkalı olduğu için yaklaşık 15 dakika sürdü benim 4 kere basınçlı yolladı sıvıyı içeri açmak için sadece o esnada adet sancısından biraz fazla ağrım oldu o kadar birde ilk spektrum rahme takılırken azcık iğne batar gibi acı oluyor hepsi bu zaten aleti içinden çıkarttıkları andan itibaren hepsi geçiyor bişi olmamış gibi korkma mutlaka çektir ben geçen 7 ayıma çok acıdım ama hayırlısı böyleymiş demekki diyorum ;)

evet canım zaten raporda 2 gün yıkanmayın ve 3 gün ilişkiye girmeyin yazıyor bende korunmuycam eşimide ikna ettim çok şükür çünkü hsg çektirdiğin ay ve sonraki 2 ay şans çok yüksek diye biliyorum

korkulacak hiçbişi yok ben masaya yattım bacaklarım titriyordu korkudan düşün o kadar korktum ama boşunaymış 5 dakkalık bi işlem tüplerim tıkalı olduğu için yaklaşık 15 dakika sürdü benim 4 kere basınçlı yolladı sıvıyı içeri açmak için sadece o esnada adet sancısından biraz fazla ağrım oldu o kadar birde ilk spektrum rahme takılırken azcık iğne batar gibi acı oluyor hepsi bu zaten aleti içinden çıkarttıkları andan itibaren hepsi geçiyor bişi olmamış gibi korkma mutlaka çektir ben geçen 7 ayıma çok acıdım ama hayırlısı böyleymiş demekki diyorum :KK66:
Ole daha onceki doktorum alttan muayne etmediki iste bosuna zaman kaybi bendede
Simdi korkuyorum ins bnmde iyi gecer aci esigim yuksektir yani adetlerim cok agrili gectigi icin o konuda fayanirim diyorum ama iste bi korku olusuo insanda cok saol biraz icim rahatladi gibi

Back
X