- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #4.641
insaAllah gerek kalmaz canım esine takviyelere devam Allah büyük nasip eder insaAllahKızlar bu gün eşim için ürolağa gittik yine bezmialemdeki habip akbuluttan almıştım randevu yrd. Doç diye onu seçtim... Spermiograma baktı iki ay sonra tekrarlayın dedi ben bi ay sonraya randevu aldım bezmialemden.. İnşaallah gerek kalmadan olur bebişimiz...suzansu ne yapsam cnm ya?
İnşallah canyoldaşım benim ❤❤❤ EVELALLAH bu ay senin beniminsaAllah gerek kalmaz canım esine takviyelere devam Allah büyük nasip eder insaAllah
Ben bu ayı es geçiyorum Can'ım
Yok Can'ım akışına bıraktım artık düşündükçe olmuyor ilk gebeliğim hiç aklımda yokken olmuştuNeden cnm birşey yok de mi
Yok Can'ım akışına bıraktım artık düşündükçe olmuyor ilk gebeliğim hiç aklımda yokken olmuştu
Iyi canim hamd olsun ama ara verdik gibi ya salidan beri calisma yok esim sinir ediyor beni ama neyse saglik olsun kısmetse olur napiyim zorlada olmuyor zaten icinden gelmesi lazim sen nasilsin nasil gidiyorNasılsıniz bayanlar sesiniz çıkmıyor S selifor @Pinkhouselife61SelanikMuhaciri bebis calismalari nasıl gidiyor
Iyi canim hamd olsun ama ara verdik gibi ya salidan beri calisma yok esim sinir ediyor beni ama neyse saglik olsun kısmetse olur napiyim zorlada olmuyor zaten icinden gelmesi lazim sen nasilsin nasil gidiyor
Aynen gecti sanırım canim tuttuysa tuttu tutmadiysa umutlar bir daha ki aya kalielr saglik olsun insaAllah güzel haberler alırızYumrtlama günün geçmiştir canım senin belki de tutmuştur bnm 8 10 12 14 değerlendirildi işte ama 14 de ilişki esnasında rahim de ağrı hissettim sanki erken yumurtlamis gibi hissediyorum bakalım artık gerisi olur mu
Benim bat 17 agustos
NİCKNAME - BAT
@Aslanparcasi _________ HAMİŞ YASMINAAA _________ HAMİŞ lale_cik ____________ HAMİŞ @Kriziantemcicegi ______ HAMİŞ duyguserhat _________ HAMİŞ A Ask sana benzer ______ HAMİŞ L Laydrosa ___________ HAMİŞ Petunyasemen _______ HAMİŞ suzansu ____________ HAMİŞ @_Dusler_Akedemisi_ ___ HAMİŞ Kilim ve tohum ________ HAMİŞ ada_aras ____________ HAMİŞ Jassgiller ________ 11 ağustos M Mavisareg ________ 17 ağustos masal2994 _______ 19 Ağustos baldudakk ________ 21 ağustos S Sunflower88 ______ 23 ağustos @nisandeniz _______ 25 ağustos @ahucansu28 _______ 28 ağustos S selifor _____ _ 30 ağustos Emineeemm _______ 1 eylül Kuzum ask ________ 1 eylül Melek9000 ________ 2 eylül aaynaa ____________ 3 eylül @Pinkhouselife61 ______ 4 eylül Princess91 __________ 5 eylül moonlight2135 _______ 5 eylül SelanikMuhaciri _______ 13 eylül Zilan92 _________ Beklemede @sidree ___________ Beklemede @Duam23 _________ Beklemede adyas ___________ Beklemede htc_tfk __________ Beklemede Bihter34 _________ Beklemede Enise54 _________ Beklemede D dl3434 __________ Beklemede M Mlgm55 _________ Beklemede K Knptr ___________ Beklemede Z zeplin88 _________ Beklemede bahar1989 ________ Beklemede askininaskisi ______ Beklemede -Lidya- __________ Beklemede
Tamam canım..Benim bat 17 agustos
Canimmm sen hamile misin :))Tamam canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?