- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #3.501
Canım ben regl olacağım, belirtilerim var çünkü. Önümüzdeki ay da Antalya'dayız, havuz deniz derken hamile kalmam mümkün değil galibaRabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşaallah
Çok geçmiş olsun
Olmazsın inşaallahCanım ben regl olacağım, belirtilerim var çünkü. Önümüzdeki ay da Antalya'dayız, havuz deniz derken hamile kalmam mümkün değil galiba
Yat kuzum mercimeğimiz büyüsün birazcık annesiDikkat et beslenmene falan Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşaallah❣❣❣ eşinde ne heyecan vardır hee.. Çok güzel duygular elhamdulillah
Sağ ol canim Allah güzel temiz yüreğine layık hayırlı evlatlar bağışlasın inşallah kuzum.sevinemiyoruz canim şimdilik donuk haldeyiz.
Kontrole bi gidelim nasip olursa bakalım nedir ne değildir.
Kan da vermiyorum sanki değer dusuk çıksa bisi yapacaklarmış gibi kan verip duruyoruz.
Allah a emanet Pazartesi yi bekliyoruz balim .
Eczaneler bize çalışıyor valla
İnşaallah Rabbim yüzümüzü güldürür bu ay..Stres yapma rahat ol inşaallah gelecek minnoş
I şallah canim inşallah gelecekler hayırlı saglikli gelecekler bebekler.
Gelmez inşaallah
Belirtiler aynı oluyor geneldepozitif olalım ki sonuçlar pozitif olsun bak suzansu pozitşfti sonuç elhamdulillah
Canım ben regl olacağım, belirtilerim var çünkü. Önümüzdeki ay da Antalya'dayız, havuz deniz derken hamile kalmam mümkün değil galiba
Bildirim yoktu bu konuyla ilgili belki gelmemiştir bazen gelmiyor diye girip baktım oda ne gerçekten birşey yok herkes nerelerde ya mudavimlerimizde yok sessizleşmiş buralar aman bir sorun olmasında varsın girilmesin öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
Ben hep burdayımBildirim yoktu bu konuyla ilgili belki gelmemiştir bazen gelmiyor diye girip baktım oda ne gerçekten birşey yok herkes nerelerde ya mudavimlerimizde yok sessizleşmiş buralar aman bir sorun olmasında varsın girilmesin öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun
Günaydın tatlımmmmgünaydın kızlaar
Aynen kuzummmmBu ay iki değil 4 tane daha gebe haberi alsak ne güzel olur inşallah Allah o günleri nasip etsin Aminnn
Canim aynen bende bu ay öyle dedim bu ay olmaz deniz havuz ama nasip kısmet kaslar iyi çalıştırmış suda belli olmaz Allah in isimleri .hayirlisi ol su Canim.
Nerdesi n biz burdayız kuzum.
adetim gelmedi daha canım oldum sanıym ama bakym bişey yok :)
Ben hep burdayımbatı yaklaşan da buralarda oluyor genelde
Günaydın tatlımmmmiyi haberler ver bize
Aynen kuzummmm
Geçen ay 4 gün geçti benim gelemediadetim gelmedi daha canım oldum sanıym ama bakym bişey yok :)
bende psikolojik olarak etkilendiğimi düşünüyorum canım zaten gebelik düşündüğümden beri hep adetlerim erken yada geç gelmeye başladıGeçen ay 4 gün geçti benim gelemedi
Stresten oldu diye düşünüyorum.. .
İnşaallsh seninki bebiştir
adetim gelmedi daha canım oldum sanıym ama bakym bişey yok :)
Geçen ay 4 gün geçti benim gelemedi
Stresten oldu diye düşünüyorum.. .
İnşaallsh seninki bebiştir
14 günbende psikolojik olarak etkilendiğimi düşünüyorum canım zaten gebelik düşündüğümden beri hep adetlerim erken yada geç gelmeye başladıbu ay çok umutlanmıştm bide kesin ondan oldu senin kaç gün kaldı
yapmadım canım akşma kadar beklicem olmazsam akşam yaparımCanim test yaptinmi.
Canim sende bisiler var hissediyorum. Soguksun hayirdir
Canim test yaptinmi.
masal2994 yaptı test ama negatif çıktılar ne yazıkki
pzt bekliyor inşaallah hamiledir ❣
Canim sende bisiler var hissediyorum. Soguksun hayirdir
inşallah tatlımm sıkı değerlendir sende :) ne kadar düşünmemeye çalışsakta o bişekilde takılıyo kafamıza14 günyumurtlama günlerim sanırım
Valla düşünmek istemiyorum gebelik falan sonra yine bi heves geliyor düşünüyorum hayaller kuruyorumsonra yine geçiyor anlayacağın iyice paranoyak gibi bişey oldum kafam karman çorman tuttu tutmadı meselesi maf etti hepimizi
İnşaallah bu ay hepimizin yüzü güler
Kendin bilirsin ama bence yapma Can'ım .. Ben pzt yapacaksın diye hatırladım ondan öyle ddm..yapmadım canım akşma kadar beklicem olmazsam akşam yaparım
inşallah canım bakalım sabredebilirsem beklerim :)Kendin bilirsin ama bence yapma Can'ım .. Ben pzt yapacaksın diye hatırladım ondan öyle ddm..
Bence sabret o testi negatif görmek kadar berbat bi duygu yok
İnşaallah pozitifi görürsün❣
Aynen Can'ım yainşallah tatlımm sıkı değerlendir sende :) ne kadar düşünmemeye çalışsakta o bişekilde takılıyo kafamıza
Bekle tatlım .. Allah'a dua et rabbimden iste, o cömerttir herşeyin sahibidir.. Bi ol der oluverir biiznillah!inşallah canım bakalım sabredebilirsem beklerim :)
evet canım hep dua ediyorum hayırlısı geç olsun güç olmasın ne diyelim o en iyisini bilir. :)Bekle tatlım .. Allah'a dua et rabbimden iste, o cömerttir herşeyin sahibidir.. Bi ol der oluverir biiznillah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?