• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Selam .. canlar nasılsınız.
Hanımlar görüşmeyle neler yapıyorsunuz .
Ben hep yatıyorum :KK17::KK17:annem bizde Sağ olsun o yardım ediyor yemeğe felan .ağrılarım var .Allah a emanet ilerliyorum.kontrolede 10 gun sonra gel demisti dr.çok şükür Allah a bugüne kadar kötü bisi yaşamadım.
Allah sonumuzu hayır eylesin insallah.

Şimdi siz anlatın birazda moral bulurum özledi sizi.:KK37:
Yat kuzum mercimeğimiz büyüsün birazcık annesi ☺️ Dikkat et beslenmene falan Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşaallah❣❣❣ eşinde ne heyecan vardır hee.. Çok güzel duygular elhamdulillah ❤️

bekliyorum canım bugün adet günüm gelen giden yok şuan dün sabah test yapmıştım ondada bişey yok :)

Eczaneler bize çalışıyor valla :KK70:
İnşaallah Rabbim yüzümüzü güldürür bu ay.. ❤️ Stres yapma rahat ol inşaallah gelecek minnoş :KK46:

Yok canım daha hiç bisi yok ne kese ne kalp.
Pazartesi git cem nasip olursa inşallah..
Kese de var kalp te var evelallah :KK200: doktor görmemiş olabilir minnoş orada Allah'ın izniyle:dondurma: deme öyle annesi moralini bozma küçüğümün :KK46::110:
Sen nasil sin 1 kaldı değilmi .varmı hiç batma felan .benim goguslerde hiç bisi yoktu halen de yok.

valla canım hiç bişi yok benimde kasıklarım ağrıyo akıntım var ama adet geliyo bence
Gelmez inşaallah:KK49:
Belirtiler aynı oluyor genelde :bicak: pozitif olalım ki sonuçlar pozitif olsun:anneadayı: bak suzansu suzansu pozitşfti sonuç elhamdulillah :halay::halay::halay:

Yat kuzum mercimeğimiz büyüsün birazcık annesi ☺️ Dikkat et beslenmene falan Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşaallah❣❣❣ eşinde ne heyecan vardır hee.. Çok güzel duygular elhamdulillah ❤️

Eczaneler bize çalışıyor valla :KK70:
İnşaallah Rabbim yüzümüzü güldürür bu ay.. ❤️ Stres yapma rahat ol inşaallah gelecek minnoş :KK46:

Gelmez inşaallah:KK49:
Belirtiler aynı oluyor genelde :bicak: pozitif olalım ki sonuçlar pozitif olsun:anneadayı: bak suzansu suzansu pozitşfti sonuç elhamdulillah :halay::halay::halay:
valla canım bizde olmasak kim para kazandırcak :D inşallah gelmez tabi tek temennim :D allahım bizede nasip etsin inşallah bu duyguyu

ne tür testler yapıyorlar korkuyorumda kan testi dışında
Bişey yok kız sakin ol :-)
Smear alıyor dr. Bildiğin jinekolojik muayene olurken içerden az bi sıvı alıyor (akıntı diyim)
Diğeri adetin 2. Günü hormonlarına bakıyor dr.
Bir diğeri de HSG rahim filmi.. Eskiden çok ağrılı bir şekilde çekiliyormuş ama artık yeni nesil makineler var (c kollu diye geçiyor) buda bildiğin jinekolojik muayene gibi alttan ilaç enjekte ediyorlar makine o sıvıyı görüyor tüpler açık mı diye baklılıyor.. Bunun fiyatı piyasada 350-500 arasında değişiyor..
Eşin de Spermiogram yaptırıyor.. Bu da 60-120 arasında fiyatlar..
Tabii bunları kadın doğum dr una muayene olduktan sonra yaptırıyorsun..

Back