• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Bildirim yoktu bu konuyla ilgili belki gelmemiştir bazen gelmiyor diye girip baktım oda ne gerçekten birşey yok herkes nerelerde ya mudavimlerimizde yok sessizleşmiş buralar aman bir sorun olmasında varsın girilmesin öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun :KK200:

Yat kuzum mercimeğimiz büyüsün birazcık annesi ☺️ Dikkat et beslenmene falan Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşaallah❣❣❣ eşinde ne heyecan vardır hee.. Çok güzel duygular elhamdulillah ❤️
Sağ ol canim Allah güzel temiz yüreğine layık hayırlı evlatlar bağışlasın inşallah kuzum.sevinemiyoruz canim şimdilik donuk haldeyiz.
Kontrole bi gidelim nasip olursa bakalım nedir ne değildir.
Kan da vermiyorum sanki değer dusuk çıksa bisi yapacaklarmış gibi kan verip duruyoruz.
Allah a emanet Pazartesi yi bekliyoruz balim .

Eczaneler bize çalışıyor valla :KK70:
İnşaallah Rabbim yüzümüzü güldürür bu ay.. ❤️ Stres yapma rahat ol inşaallah gelecek minnoş :KK46:

I şallah canim inşallah gelecekler hayırlı saglikli gelecekler bebekler.

Gelmez inşaallah:KK49:
Belirtiler aynı oluyor genelde :bicak: pozitif olalım ki sonuçlar pozitif olsun:anneadayı: bak suzansu suzansu pozitşfti sonuç elhamdulillah :halay::halay::halay:

Bu ay iki değil 4 tane daha gebe haberi alsak ne güzel olur inşallah Allah o günleri nasip etsin Aminnn

Canım ben regl olacağım, belirtilerim var çünkü. Önümüzdeki ay da Antalya'dayız, havuz deniz derken hamile kalmam mümkün değil galiba

Canim aynen bende bu ay öyle dedim bu ay olmaz deniz havuz ama nasip kısmet kaslar iyi çalıştırmış suda belli olmaz Allah in isimleri .hayirlisi ol su Canim.
Bildirim yoktu bu konuyla ilgili belki gelmemiştir bazen gelmiyor diye girip baktım oda ne gerçekten birşey yok herkes nerelerde ya mudavimlerimizde yok sessizleşmiş buralar aman bir sorun olmasında varsın girilmesin öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun :KK200:

Nerdesi n biz burdayız kuzum.

:spor:
Ben hep burdayım :-) batı yaklaşan da buralarda oluyor genelde :süslü:

günaydın kızlaar
Günaydın tatlımmmm:KK19: iyi haberler ver bize :temizlik:

Bu ay iki değil 4 tane daha gebe haberi alsak ne güzel olur inşallah Allah o günleri nasip etsin Aminnn

Canim aynen bende bu ay öyle dedim bu ay olmaz deniz havuz ama nasip kısmet kaslar iyi çalıştırmış suda belli olmaz Allah in isimleri .hayirlisi ol su Canim.

Nerdesi n biz burdayız kuzum.
Aynen kuzummmm :KK58::spor:

Geçen ay 4 gün geçti benim gelemedi :KK43:
Stresten oldu diye düşünüyorum.. .
İnşaallsh seninki bebiştir ❤️❤️❤️
bende psikolojik olarak etkilendiğimi düşünüyorum canım zaten gebelik düşündüğümden beri hep adetlerim erken yada geç gelmeye başladı :D bu ay çok umutlanmıştm bide kesin ondan oldu :D senin kaç gün kaldı

bende psikolojik olarak etkilendiğimi düşünüyorum canım zaten gebelik düşündüğümden beri hep adetlerim erken yada geç gelmeye başladı :KK70: bu ay çok umutlanmıştm bide kesin ondan oldu :KK70: senin kaç gün kaldı
14 gün :ıslık: yumurtlama günlerim sanırım :KK59::KK8:
Valla düşünmek istemiyorum gebelik falan sonra yine bi heves geliyor düşünüyorum hayaller kuruyorum :KK73: sonra yine geçiyor :KK31: anlayacağın iyice paranoyak gibi bişey oldum :KK71: kafam karman çorman tuttu tutmadı meselesi maf etti hepimizi :mad:
İnşaallah bu ay hepimizin yüzü güler:KK51::KK52:

Canim test yaptinmi.

masal2994 masal2994 yaptı test ama negatif çıktılar ne yazıkki
:( pzt bekliyor inşaallah hamiledir ❣❤️

Canim sende bisiler var hissediyorum. Soguksun hayirdir

İnşaallah tatlım ya dua et nolur.. Allahım nasip etsin bu güzellikleri hepimize inşaallah :-)
İnşaallah sende o güçlü kalp atışlarını hayırla duyarsın mutluluğumuz katlanır ❤️ Elhamdulillah bol bol şükür ödevin var heee :sinirli:

14 gün :ıslık: yumurtlama günlerim sanırım :KK59::KK8:
Valla düşünmek istemiyorum gebelik falan sonra yine bi heves geliyor düşünüyorum hayaller kuruyorum :KK73: sonra yine geçiyor :KK31: anlayacağın iyice paranoyak gibi bişey oldum :KK71: kafam karman çorman tuttu tutmadı meselesi maf etti hepimizi :mad:
İnşaallah bu ay hepimizin yüzü güler:KK51::KK52:
inşallah tatlımm sıkı değerlendir sende :) ne kadar düşünmemeye çalışsakta o bişekilde takılıyo kafamıza :D

Back