- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #241
Tersi çıkacak 9 ay adet ancak rüyanda göreceksinRüyamda adet olduğumu görmüştüm tersi mi çıkcak yoksa adet mi olcam acaba :))
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tersi çıkacak 9 ay adet ancak rüyanda göreceksinRüyamda adet olduğumu görmüştüm tersi mi çıkcak yoksa adet mi olcam acaba :))
Tersi çıkacak 9 ay adet ancak rüyanda göreceksin![]()
Bekliyoruz müjdeli haberlerini![]()
Çok heycanlı yaa
Evet ama bu ay yumurtlama döneminde 2 kere ilişki oldu o yüzden bilemiyorum sanki yok gibi bata 5 gün var bakalım inşallah vardırhadi bakalım inşallah![]()
İnşaallah AllahımmmmEvet ama bu ay yumurtlama döneminde 2 kere ilişki oldu o yüzden bilemiyorum sanki yok gibi bata 5 gün var bakalım inşallah vardır![]()
![]()
Evet canım öyleymiş ah şu 5 gün geçsede neyin ne olduğunu anlasam zaten eğer bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum :)Sperm 3 gün canlı kalabiliyor yumurtlamada 12-24 saatte gerçekleşiyor yani olma olasılığı yüksek![]()
beni niye sildin canımNİCKNAME
BAT
![]()
zeplin88 _____
22 mayıs
![]()
htc_tfk ______
25 mayıs
![]()
Enise54 _____
28 mayıs
D dl3434 ______
28 mayıs
@ilkemmmmm __
28 mayıs
![]()
-Lidya- ______
29 mayıs
![]()
baldudakk ___
1 haziran
![]()
Bihter34 _____
4 haziran
@Pinkhouselife61
6 haziran
@Kriziantemcicegi
6 haziran
![]()
aaynaa ______
16 haziran
![]()
Canım 1 yıllık evliyiz 4 aydan beri istiyoruz hiç gitmedik bakalım bu sefer olmazsa gitmeyi düşünüyorum inşallah bişey yoktur :)Hiç gittin mi doktora eşinde veya sende herhangi bir sorun var mı?
Bende 1,5 senedir evliyim 5 aydır deniyoruz daha bişey yok ikimiizde sorunda yok denemeye devamCanım 1 yıllık evliyiz 4 aydan beri istiyoruz hiç gitmedik bakalım bu sefer olmazsa gitmeyi düşünüyorum inşallah bişey yoktur :)
İnşallah tersi çıkar canim:)))Rüyamda adet olduğumu görmüştüm tersi mi çıkcak yoksa adet mi olcam acaba :))
Sorun yoksa muhakkak olur canim zamanını bekliyordur:)Bende 1,5 senedir evliyim 5 aydır deniyoruz daha bişey yok ikimiizde sorunda yok denemeye devam![]()
İnşallah bizde de yoktur allah hayırlısını versin :) Sizde sorun yoksa denemeye devam et canım vardır bi zamanıBende 1,5 senedir evliyim 5 aydır deniyoruz daha bişey yok ikimiizde sorunda yok denemeye devam![]()
Hz. Meryem e babasız evlat veren RabbimSperm 3 gün canlı kalabiliyor yumurtlamada 12-24 saatte gerçekleşiyor yani olma olasılığı yüksek![]()
İnşaallah hayırla olur da dr a gerek kalmazEvet canım öyleymiş ah şu 5 gün geçsede neyin ne olduğunu anlasam zaten eğer bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düşünüyorum :)
Ahhh canım benim ya ne kadar güzel dualar ediyosun allah hepimize bıdışlar versin inşallahİnşaallah hayırla olur da dr a gerek kalmaz![]()