- 30 Nisan 2014
- 678
- 706
- 303
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
@ilkemmmmm test yaptın mı canım senden naber?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş beşincı ayımız denemed ebu ay cok çalışdım bakalım gün aşırı bırlıkde oldum adetım bıtdıkden sonra allah ısteyen herkese nasıp eder ıns memelerım acayıp acıyor anlatamam sana acaba adettenmı yoksa baska bırseymı bılemedım gecen ayda memelerım cok a cımısdı şasırdım kaldım ben
hoşbulduk cnm hayırlı haberler verırım ıns
bır sey sorucam az bır bakıverırın bana bu ciciklerimin agrıması acıması sızce belırtı olabılırmı benı bır heyecan sardı vallahıde
bu ay yapmadım geçen ay ıkı gün kala kan vermişdim o kadar cok belırtı yaşamışdımki anlatamam sana kesin dedim gebeyim ama hüsran oldu bnu ayda vermedım kan aynı şeyle karşılaşacagım dıye açıkcası ama bu ciciklerimin agrısı acıması koşarken acıması ne bılem belkı dıyorum
Hoşgeldin Can'ım benim
Aynı günmüş batlarımız inşaallah hayırla hamişlik haberimizi listenin başından sonuna kadar peşpeşe alırız paylaşırız
Can'ım bende 9 ay oldu isteyeli henüz gelmedi keretainşaallah bu ay süpriz yapar bize
PCO var bende o biraz geciktirme sebebi olabilir
İnşaallah bu ay gelirler Allahımmmm sen duyuyorsun bizi nolur bekletme anne olma şerefini bize de bahşet ey Rabbim![]()
Canım aramıza hoşgeldin bazı adet belirtileri hamilelik belirtileriyle çok yakışmış birbirine ondan olabilir allah hayırlısını versin inşallah hamişsindir :)rabbım hakkımızda hayırlısını versın ıns![]()