- 30 Nisan 2014
- 678
- 706
- 303
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Sarı akıntı geliyor bende ya kist var ya enfeksiyon yada adet gelcek az kaldı başka bişi demiyorum buraya yazıorum @Pinkhouselife61 ve @ilkemmmmm özellikle siz :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gebelik belirtisi de olabilüüüüüSarı akıntı geliyor bende ya kist var ya enfeksiyon yada adet gelcek az kaldı başka bişi demiyorum buraya yazıorum @Pinkhouselife61 ve @ilkemmmmm özellikle siz :))
Ekledim Can'ımCnm beni eklemişsin listeye 6 Haziran
Canım aramıza hoşgeldin bazı adet belirtileri hamilelik belirtileriyle çok yakışmış birbirine ondan olabilir allah hayırlısını versin inşallah hamişsindir :)
Bat kaç kuzum?selam kızlar bende hamiş hazırlığındayım.Hastalığım biteli bir hafta oldu deneyeceğiz bakalım bu ay inşallah olur.Yumurtlama testi kullanan var mı aranızda
birde ben cuma günü hsg çektirdim kanallarım açık çıktı ama doktor bu ay korun dedi sizce ne yapmalıyım bebekte istiyorum bir an önce karar veremedim :S
Erken gebelik belirtisi de olabilüüüüü
Ekledim tatlım
Hoşgeldin aramıza
hadi bakalım inşallahKızlar belimde sürekli ağrı ve sağ kasığımda batma var kasığımda batma olmazdı ama hadi hayırlısı akıntım bazen çok oluyo bazen olmuyo denecek kadar az oluyo göğüslerimin ucu çok hassas allah hayırlısını versin :)
Kızlar belimde sürekli ağrı ve sağ kasığımda batma var kasığımda batma olmazdı ama hadi hayırlısı akıntım bazen çok oluyo bazen olmuyo denecek kadar az oluyo göğüslerimin ucu çok hassas allah hayırlısını versin :)
25 yas 4.denemem
Bekliyoruz müjdeli haberleriniRüyamda adet olduğumu görmüştüm tersi mi çıkcak yoksa adet mi olcam acaba :))