❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

İnşallah canım yine de böyle olacak olmıcak gibi his var bekliyorum o yüzden daha 2 gün geçti forumlarda okudum 10 gün geçen bile var hamile değil. SelanikMuhaciri SelanikMuhaciri canım özledik seni yola devam yaşın genç ben öleyim o zaman :) diğer ay bende adet olursam burdan paylaşımlara devam :KK54:
İnşaallah bu ay hepimiz hamişlik haberlerini vericez burdan :KK23:
Olumsuz düşünmek yokkkkk:sopa:

zeplin88 zeplin88 kuzum iki gün geçti senin :rolleyes:
Bu kadar geçermiydi normalde? :KK73::KK71:
Bide son testin fotosonu atsana bi bakalım:KK37::confused:

Canım inşallah ama benim testlere güvenm kalmadı şimdi bi arkadaşımla telefonda konuştum testte görünmedi ikize hamileymişim kan testinde göründü dedi tüp bebek yaptı oda ve hiç belirtim yoktu dedi.O yüzden idrar testlerine güven duymuorum.Canım ben gözümle görüyorum fakat telefonum çok yakından bulanık çekio uzaktan da belli değil.yüklemeye çalışıyorum şu an

Canım inşallah ama benim testlere güvenm kalmadı şimdi bi arkadaşımla telefonda konuştum testte görünmedi ikize hamileymişim kan testinde göründü dedi tüp bebek yaptı oda ve hiç belirtim yoktu dedi.O yüzden idrar testlerine güven duymuorum.Canım ben gözümle görüyorum fakat telefonum çok yakından bulanık çekio uzaktan da belli değil.yüklemeye çalışıyorum şu an
Rabbim hayırlı etsin maşallah süphanallah :dondurma:
Tamam kuzum dene bakalım :KK51:

Kızlar bişey sorucam bilgisi olan lütfen cevap atsın ben daha önce gülen yüzlü yumurtlama testi kullandım ama hiç gülen yüz çıkmadı daha sonra adetimde oldu yumurtlama gerçekleşmeden adette olunmaz neden yakalayamadım acaba?

bu gösterge değil kana gitcem canlar cok silik ama ilk defa goruyorum gözümle kameram da kötü çekio yakından yaww

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-24-11-43-22-1.png
    Screenshot_2016-05-24-11-43-22-1.png
    423,2 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bişey sorucam bilgisi olan lütfen cevap atsın ben daha önce gülen yüzlü yumurtlama testi kullandım ama hiç gülen yüz çıkmadı daha sonra adetimde oldu yumurtlama gerçekleşmeden adette olunmaz neden yakalayamadım acaba?

Canım bende şöyle bişi olmuştu yumurtalarım oluşmuştu ama mesela çatlamayan yumurtam vardı ve folikül kist deniyordu ve boş içi su dolu yumurta ertesi ay adetimle çatlamıştı tekrar başıma gelmedi yani doktor çatlamayan yumurtan olmuş demişti herkeste olablr bütün yumurtalar çatlamayabilir demişti.

Can'ım hiç dr a göründün mü?
Çatlama problemi olabilir mi?
Çok büyük bişey değil ama yine de bi görünsen iyi olur :bicak:

bu gösterge değil kana gitcem canlar cok silik ama ilk defa goruyorum gözümle kameram da kötü çekio yakından yaww
bende gecen hafta cuma test yaptim böyle cikti, ümitlendim ama ümidim azaliyo gibi. adet olcam gibi.
adetimi yanlis hesapladim erken yaptim.
daha dogrusu yumurtlama günümü bildigim icin erken yaptim. yumurtladim. on gün sonra rahme düsüyo diye okudum netde bende yumurtlamdan 18gün sonra test yaptim ve cok silik ikinci cizgi cikti. seninki gbi.

bende gecen hafta cuma test yaptim böyle cikti, ümitlendim ama ümidim azaliyo gibi. adet olcam gibi.
adetimi yanlis hesapladim erken yaptim.
daha dogrusu yumurtlama günümü bildigim icin erken yaptim. yumurtladim. on gün sonra rahme düsüyo diye okudum netde bende yumurtlamdan 18gün sonra test yaptim ve cok silik ikinci cizgi cikti. seninki gbi.

Senin adetin geçti mi canım?

Back