❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Geldim canım burdayım sen nerdesin gelde goruşelim :KK70:

Geldim canım hamd olsun iyim ben sen nasılsın adet geldi galiba yazmışsın gerisi geldimi . Kendini nasıl hissediyorsun .Diet nasıl gidiyor . varmı bi gelişme.

Canım inşallah özlemin son bulsun. Allah (c.c) sana hayırlı sağlıklı haberler mujdesini duymayı yaşamayı nasip etsin.

Ben geldim gun ban yedim :KK70::KK70: başka konuda fazla köpürdüm cinnet geciricektim iyi oldu yokda durmayacaktım :KK70:
İki gundur yumurta akı gibi akıntı var ama ovulasyon testi negatif kafam karıştı dogrusu .
Bende beklemedeyim canlar .
İftara kalkıyorum ortalık yatışında gorusuruz inşallahhhhhhhh.
hosgeldin merak ettim dedim napti ne oldu :) fazla kendini yipratma burasi sanal ortam cogu kiside kavgalardan beslenio emin ol ...
diyet guzel gidiyor cnm alistim artik seker li sey ler yeyip icmiyorum
tuzluda yiyip icmiorum arada kacamak yapiorim bi cimdik tuz tarzi . sekerde ole dondurma tarzi falan... guzel yani ekmek yok ekmegide nadir tuketiyorum ole .. adet olucam dedim olmadim cnm ya daha leke olarak kaldi olmam lazimdi olurum yarin obur gun buyuk ihtimal

0.41 çıktı ya cok umutlanmistm hamile moduna girmsitm o derece heyecan yapmsitm fos oldu:KK42::mad:
Üzülme kuzum :110:
Ne yapalım buda Allahtan.. Hiç değilse araştırır dr sana söktürücü falan verir.. Yüksek ihtimalle PCO dicek kilon , tüylenme problemin vs varmı canım?

Durmak yok çalışmalara devam hee :rapci:

Test yaptir istersen canim kan ver yani emin olursun öyle suphen varsa icin rahatlar hemde

Canım kırmızı olmadığı sürece ihtimal var. Ama bence de kan olmasa da idrar testi yap ki erken dönemde kanamaya çevirmeden bebiş varsa ilaç verir doktor..

Bekle Can'ım geçen ay benim hep öyle geldi....
Belli olmaz şimdi hamiş te olabilirsin... Ama adet olma ihtimalinde var... Bekleyelim görelim

Kızlar kan vermek istemiyorum beklicem. . Akıntı çok az geliyor regl gibi kokusu. Yapış kan beyaz kahverengi karışık açık renk değişik. Beklicem bakalim

Üzülme kuzum :110:
Ne yapalım buda Allahtan.. Hiç değilse araştırır dr sana söktürücü falan verir.. Yüksek ihtimalle PCO dicek kilon , tüylenme problemin vs varmı canım?

Durmak yok çalışmalara devam hee :rapci:
Aynen canım napalm sağlık olsun:110:

hosgeldin merak ettim dedim napti ne oldu :) fazla kendini yipratma burasi sanal ortam cogu kiside kavgalardan beslenio emin ol ...
diyet guzel gidiyor cnm alistim artik seker li sey ler yeyip icmiyorum
tuzluda yiyip icmiorum arada kacamak yapiorim bi cimdik tuz tarzi . sekerde ole dondurma tarzi falan... guzel yani ekmek yok ekmegide nadir tuketiyorum ole .. adet olucam dedim olmadim cnm ya daha leke olarak kaldi olmam lazimdi olurum yarin obur gun buyuk ihtimal

Ya gözlerim goldu yazını okurken biliyormusun :(((
Ben okadar denedim okadar tedavi o bu baktım olmuyor ilaçlar banada bel bölgemede çok kilo yapmıştı yeter artık dedim Olacagı varsa Zaten Allah (.c.c) ol der olur
Kararverdim zayıflıycam sabahları haşlanmış yumurta sut ekmek yokkkk.
ara ögün sadece yogur içine maydonoz tere semizotu yada roka akşam en gec 7 8 gibi sulu yemek pilavlar yasak ekmek gene yok 2 lt su yatana kadar bitiriyordum gel git bir ay oldu anaaa bi baktım adetim 3 gun gecikmiş :D
Sonra test 33 yaşıma kadar haliyle ilk defa cift cizgi çok mutlu oldum elhamdülillah . Çok şükür 1 haftada olsa yaşadım . 5+4 +sonrası kahve rengi akıntı ve düşük Nasibim buymuş . Dedim Çok agladım ama Allah 'a sıgındım .

İnşallag canım hepimizin bebekleri bizi yeniden güldürüp gelsin ömrümüzün sonuna kadar bizimle olsunlar.

Hoşgeldin bacım suzansu suzansu tedilgin oldum kız bi anda öyle göremeyince... Bi yola çıktık beraber inşaallah devam edicez :-)

Kız sizi dogurtmadan ben dogurmadan banlanırmıyım oyle :D

0.41 çıktı ya cok umutlanmistm hamile moduna girmsitm o derece heyecan yapmsitm fos oldu:KK42::mad:

Canım hayırlısı olsun dicez başka dicek bişimiz yokki ne yapalım senın genelde gecikiyor sanırım kuzum . O yuzden senle bu ay birdaha boyle bişi olursa hepbirlikde daha sakın karşılıcaz gecikirse bekliyelim biraz daha göreliim dicez gerci şaşan adet gunleri iyi haber miş rahim yanileniyor diyorlar.

Var canım boyum 1.60 kilom 74-75 falan gobek bolgemde kilom var cogunlukla:silah:

4 kilo var fark canım vermen kolay olur benim 10-15 kilo var nasil veririm bilmem ama diyorumki her hamile kalan zayifmi sanki verince Allah veriyor nasipse

Bak bu ay başla sende hamiş kalmaya calışalım hem kilo vermeye bu bizim hatun 50 kilaya kadar düşünce keşke bizde yapsaydık dicez :D:D

Ya gözlerim goldu yazını okurken biliyormusun :KK43:((
Ben okadar denedim okadar tedavi o bu baktım olmuyor ilaçlar banada bel bölgemede çok kilo yapmıştı yeter artık dedim Olacagı varsa Zaten Allah (.c.c) ol der olur
Kararverdim zayıflıycam sabahları haşlanmış yumurta sut ekmek yokkkk.
ara ögün sadece yogur içine maydonoz tere semizotu yada roka akşam en gec 7 8 gibi sulu yemek pilavlar yasak ekmek gene yok 2 lt su yatana kadar bitiriyordum gel git bir ay oldu anaaa bi baktım adetim 3 gun gecikmiş :KK70:
Sonra test 33 yaşıma kadar haliyle ilk defa cift cizgi çok mutlu oldum elhamdülillah . Çok şükür 1 haftada olsa yaşadım . 5+4 +sonrası kahve rengi akıntı ve düşük Nasibim buymuş . Dedim Çok agladım ama Allah 'a sıgındım .

İnşallag canım hepimizin bebekleri bizi yeniden güldürüp gelsin ömrümüzün sonuna kadar bizimle olsunlar.

Kız sizi dogurtmadan ben dogurmadan banlanırmıyım oyle :KK70:

Canım hayırlısı olsun dicez başka dicek bişimiz yokki ne yapalım senın genelde gecikiyor sanırım kuzum . O yuzden senle bu ay birdaha boyle bişi olursa hepbirlikde daha sakın karşılıcaz gecikirse bekliyelim biraz daha göreliim dicez gerci şaşan adet gunleri iyi haber miş rahim yanileniyor diyorlar.

Bak bu ay başla sende hamiş kalmaya calışalım hem kilo vermeye bu bizim hatun 50 kilaya kadar düşünce keşke bizde yapsaydık dicez :KK70::KK70:
Aynen canım daha umutlanmak yok hemen bütün hevesim kacti zaten artık takmak yok kilolara veda zaten ramazandan sonra hazir istahta olmicak güzel bir firsat

Hayrlsi olsun Btanm üzülme bu ay ol adı bidahaki ay hayrlsyla olur inş . Kafa ya takmamya çalış başka şeylerle meşgul ol
Artik takmicm canım sonra gerçekten cok kotu oluyor hüsran ve moral bozuklugi en iyi beklenti icine girmemek supriz yapsin bakalım bekleyince naza cekiyor gelmiyor

Back