❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

suzansu suzansu moonlight2135 moonlight2135
Bende arada içiyorum ayda 2 paket ancadir oda tek degil esimle bitiyoruz yani bana 1 paket anca düşüyordur ama icmek istemiyorum esim alinca duramiyorum sigaraya son bence artik bebisler icin :KK14: ifadelerde kalsin sadece
Kuzum söle almasın oda .. alınca dediğin gibi içesin gelio . Bnde sartlandrdim kendmi hamiş olunca birkcam die. İnş tiksinirim de bırakırım şu illeti

Canim ınan bende çok istiyorum bırakmayı ama ne biliyim aslında biyerden başlamam lazım biran önce.:KK43::KK43:
Sen masallah az iciyorsun gülüm hiç sürme ağzına bebek icin degil kendin için kuzum.
:KK8:

Iyi yapmışsın alirsada burnundan getir:halay:
Dominant hatun ol o konuda korksun senden ahahaha
Bende sigara bitti al diye T lf açıyorum olaya bak :kızgın::kızgın:

H geldin aramıza Cnm . Bnm de sorun aynı Bnde pkoyum . Sanırım geç ve düzensiz yumurtlaym adetlerde bu yüzden düzensiz. Bn tedavi goruom şuan . Cyclo progynova die bi ilaç + bal tarçın çörekotu + eşimde keçiboynuzu icrym . Bat 6 temmuz bnm de bakalım neler olcak . Hayırlısıyla beklemedeyim Bnde. Bz de 4 ay sonra 2 . Yılimizı doldrcaz
Kahrolası PCO bende de var :KK14:
Yapışmış resmen yumurtalıklara evladıma izin vermiyor ahlaksız :kızgın:

Zaten ayın belli günleri bu kadar hevesli heyecanlı mutlu oluyoruz.onuda dibine kadar yaşayalım :21::21:
Inşallah canım bu ay evladı in müjdesini alır si nn
Allah bizi buayki hamile olan kadı ların listesine yazmis olsun yazmamissada rahmet merhamet ekleyip onların içine koysun bizi de :dua::dua:
Aminn inşaallah datlummmmm ❣❣❣
Şu Nilay hanım sebebimiz olur imşaalah hayırla o_O

İnş inş Cnm bnm . Pes etmk yok ALLAH in izniyle bizde anniş olcaaazzz:KK71:
Her ay öyle diyoz ama kırmızılar gelince paramparça bir kalp ve yaşlı gözler :ruh::cry:

Ya sizler sigara kullaniyormusujuz :eek:
No no no kullanmıyorum duman avcısıyım hatta :KK71:
Açık konuşmak gerekirse kokusuna falan bayılıyorum ama kesinlikle ne tasvip ediyorum nede içiyorum hem cebe hem çevreye hem vücuda zarar :KK33::KK31:
Bırakın kızlar başarabilirsiniz :KK72:
Kadın isterse yapamayacağı hiç bişey yok evelallah :KK73:

Back