- 22 Temmuz 2014
- 30.123
- 26.868
- 798
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
taşınacağım yeni ev uğur getirir inş diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bacım ilk olacak inşaallahInsallh hamissindir rabbim herkese versin sanada canm ilkmi bekleyis ☺☺☺
Insallh hayrlisiyla gozun aydin demeyi istiyoruzzz hadi bakalimİnşaallah olmuştur hayırlısıyla
İnşaallah hayırlısıylataşınacağım yeni ev uğur getirir inş diyorum
Rabbim olu verdirsin mujdeli haber insllh bacim herkes tatsin bu duyguyuuuu insllhhhhhAynen bacım ilk olacak inşaallah
Bizim Sıpalar biraz Nazlı çıktı
Insllhhhh canimmmmİnşaallah hayırlısıyla
Canımhayırlı olsun darısı bize :)Benn 4 hafatalik bugun ogrendim
Insllh rabbim herkese versin su mubarek uc aylarda allahim duaniza ihtiyacim var herkese nasio etsin rabbim
Aminn allahım inşaallah Hayırlısıyla versin hepimize
kaç gün geçmişti adetten?belirtin varmıydı?Aminn allahım inşaallah Hayırlısıyla versin hepimize
Amin canim canimmm insllh darisi tum istiyenlere :)) sagol rabbim sanada versin hayrlisindanCanımhayırlı olsun darısı bize :)
Valla reglim gecmeden belirttileri baslamisti mide eksimem ani bas donmeleri cok sk acikmalarim kasiklarimda agri ve kramplarla kan vercem dedim cuma verdik bugun sonuc 4 haftalik evde test yapmistim negatifti yaniltiyo hazr testler reglim gecikmesi bugun 4uncu gunu ama ben dedigim gbi cuma gunu kan verdim allahim herkese versinCanım
kaç gün geçmişti adetten?belirtin varmıydı?
Bahsetsene biraz :))
İnşallah canımDeğerlendirmeye çalıştım ovalüasyon testi ile veren Allah.bir kere bile ilişkiye girsen veriyor buna da şahit oldum..1,5 yıldır istiyorum ama 3-5 aydır kontrollü gidiyorum ovalüasyon ve doktorun yumurta tabiki ile.Bu ay doktordan ayağımı çekmiştim doktor kendin dene yumurtan var demişti.
Valla reglim gecmeden belirttileri baslamisti mide eksimem ani bas donmeleri cok sk acikmalarim kasiklarimda agri ve kramplarla kan vercem dedim cuma verdik bugun sonuc 4 haftalik evde test yapmistim negatifti yaniltiyo hazr testler reglim gecikmesi bugun 4uncu gunu ama ben dedigim gbi cuma gunu kan verdim allahim herkese versin
İnşallah canım
benimde 1 tane var demişti ama ne zaman catladi bilmiyorum çok sık olmasada değerlendirdik
O bir defa da olan lari sorma zaten benim. Ark.korunuyorlstdi 1 defa korunmamislar kız hamile 2.yi doğurdu 2 yaşına geldi nerdeyse :))
Hoopppp gùm bizim saskin ve benzi sararmis babamiz isyerinde tatli dagitiyomus abartimi acaba allahim kizimda boyle yapmamisti bu arada kizim 5 yasinda gecen ay cocuk istedik bu ay ogrendik hemncik allahim herkese versin sayfadaki bacilarima bir an once hayrla rabbim kismet etsin
Canim bende koku duyarligim artmisti halen devam insllh hamissindir gobisleri beraber buyutelim evde testler yaniltiyo ben daha dune kdr yaptim halen negatifti kan onemli :) haylisiylaCanım ben heveslenmek istemiyorum ama ekşime ve bulantı var koku hassasslıgım da var.Baş dönmem yok.Kasık batması var.Ama cok test yaptım negatif.Bende biraz daha beklicem belki psikolojiktir belirtiye göre hareket etmek istemiyorum.
Insllh amin :)))Amin canımmmm inşallahhh :)
İnşallah canım
benimde 1 tane var demişti ama ne zaman catladi bilmiyorum çok sık olmasada değerlendirdik
O bir defa da olan lari sorma zaten benim. Ark.korunuyorlstdi 1 defa korunmamislar kız hamile 2.yi doğurdu 2 yaşına geldi nerdeyse :))
Aminnnn bacım Allah razı olsunHoopppp gùm bizim saskin ve benzi sararmis babamiz isyerinde tatli dagitiyomus abartimi acaba allahim kizimda boyle yapmamisti bu arada kizim 5 yasinda gecen ay cocuk istedik bu ay ogrendik hemncik allahim herkese versin sayfadaki bacilarima bir an once hayrla rabbim kismet etsin