- 30 Nisan 2014
- 678
- 706
- 303
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Canim soyle dusun olgunlasmamis meyve bu test gun be gun pembelesecek ki ben ucuk pembe goruyorum burdan o sekilde gorunuo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım tamam haklısın ama ben çıplak gözle bişey görmüyorum kontrast yaptığımda pembe görünüyor onun dışında beyaz test çizgisini mi acaba görüyorum diyorum aklım karıştı valla yarın bi test yaptırsam mı beta diyorum
Offf ya elimdeki son test ti dayanamadım yaptım yine ama sanki test çizgisi gibi geliyor bana bi bakar mısınız kızlar![]()
Ay inşallah Can'ım ya hadi hayırlısı hepimize sadece bana diil![]()
Günaydın kuzum bebeğim ben görüyorum hadi bakalım hayırlı haberler ver bize artık![]()
Kizlar gunaydin ise gitmeden yazayim dedim bugun tekrar yaptim test ben bisi goremedim tam degil yani anlamadim bu sefer az kontrast ile gonderiyorum
Canım sanki varla yok arası ama batına kaç gün var git bi kan testi yaptırşainşallah vatvardır alallah göngönlüne göre versin :)Kizlar gunaydin ise gitmeden yazayim dedim bugun tekrar yaptim test ben bisi goremedim tam degil yani anlamadim bu sefer az kontrast ile gonderiyorum
Hadi Doktora giiitt hcg yaptırrrr![]()
Canım sanki varla yok arası ama batına kaç gün var git bi kan testi yaptırşainşallah vatvardır alallah göngönlüne göre versin :)
Doğru ama napalım dayanamıyoruzhahahaha@Pinkhouselife61
çıkamam ki işyerinden beklicem kızlar evet bende dayanamıyorum ama hayal kırıklığı yaşamayayım![]()
Hahahaha canım ben 33 oldum eee Çıtır sayılırım bende dimiii ama :)))))
Hahahaha canım ben 33 oldum eee Çıtır sayılırım bende dimiii ama :)))))
Canım yaaa burada iki çizgi var:))))Offf ya elimdeki son test ti dayanamadım yaptım yine ama sanki test çizgisi gibi geliyor bana bi bakar mısınız kızlar![]()
Canım var gibi birseyler ama günün gectiii miki:))Kizlar gunaydin ise gitmeden yazayim dedim bugun tekrar yaptim test ben bisi goremedim tam degil yani anlamadim bu sefer az kontrast ile gonderiyorum