Ortopediden degil dahiliyeden falan alsaydin. Halsizim ishalim var falan desen 2 3 gun alabilirsin. Ama sen yzun vadeli bi cözüm bul bence.
Bende adliye personeliyim, bende babama bakıyorum ama rapor almak yerine hakka girmek yerine ücretsiz izne ayrıldım böyle bir hakkınız var sonuçta k.bakmayın ama çoğu kişi hem parasızlığa dayanamıyor hem de rapor alıp çoluğu çocuğu bahane ediyor ben de rapora çok karşıyım ama siz rahatsız misiniz geçmiş olsun..keskelerveben Bright crystal Kirpicik witch hunt burbuk OKYANUSYAA ve eyikurefe oncelikle hepinize ilginizden dolayi tesekkur ediyorum tek mesajla yorumlarinizi cevaplamak istedim.
Öncelikle egitimci degilim adliyede gorevliyim bizde mesai kavrami yoktur gece 1_2 lere kadar cocugumu birakip cok calistim , oglen aralari genelde diaariya cikamayiz iş yogunlugundan ve bunu mesai ucreti, doner sermaye vs ek ucret olmadan yapariz bu bağlamda hak yediğimi asla ve asla dusunmuyorum.
Ben hic rapor almamis birisi oldugum icin bu etik mi acaba diye kendimce sorguladim ve sizin degerli fikirlerinize basvurdum ilginize tekrar tesekkur ediyorum.
Tanımadiği insana yalanci diyen sevgili arkadaşım bir insani yargilamak ve Yalancı gibi agır ve bence küçük düşürücü ithamda bulunabilmek hayli ilginç ama bu da sizin vicdaninizdir saygi duyuyor fakat asla kabul etmiyorum.
Bu bir suc diyen arkadasim, resmi belgede sahtecilik yapmiyorum, sanirim kendimi iyi ifade edemedim zaten agrim var dun arkadasim masaj yaptigi icin agri gecmisti ve doktordan bir gun once sira almistim zaten
Neyse son olarak ben bugun doktora gittim mr emg cekildi ve kolumda meslegim sebebiyle ciddi bir odem olustugunu soyledi ve 3 aydir hala nasil bilgisayar kullanabildin hayret dedi sonuc olarakta kortizonlu igne yapildi 10 gun rapor verebilecegini soyledi fakat ben 3 gunun yeterli olacagi kanisindayim o yuzden 3 gun aldim.
Durum boyle sevgiler
Bu ilginç bir tespit ve genel manada doğru yalniz size kucuk bir ornek vereyim 2 yil once babam kanser hastaligi ilr mucadele ediyordu ve biz 2 kisi calismak durumdaydik ben yaklasik 1 yil boyunca haftanin 2 gunu gece 12 _1 arasi calisip , 3 gunde 8.5 a kadar calistim ve babamin en cok ilgi bekledigi donemde geceleri isten cikip hastaneye gitmek disinda bir faydam olamadi bu arada kizim 4 5 yaslarinda idi simdi size şunu sormak isterimÜcretsiz izin kullanın. Haksız kazanc elde etmis olacaksınız. Ülkeye vergi veren herkesin kul hakkına gireceksiniz.
Babaniza cok gecmis olsun Rabbim şifa versin sanirim bu kismi okuyamasinizBende adliye personeliyim, bende babama bakıyorum ama rapor almak yerine hakka girmek yerine ücretsiz izne ayrıldım böyle bir hakkınız var sonuçta k.bakmayın ama çoğu kişi hem parasızlığa dayanamıyor hem de rapor alıp çoluğu çocuğu bahane ediyor ben de rapora çok karşıyım ama siz rahatsız misiniz geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?