- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
Acikcasi zaruri olsa zaten burada konu açıp taktik verin demezdi diye düşünüyorum. Ben de hasta oluyorum doktora gidiyorum raporumu aliyorum, gelip burada doktora ne desem rapor verir demiyorum :)
Bu ülkede 70 milyon insan isek hepimiz devletten "1 cay kaşığı" tirtiklasak 70milyon çay kaşığı eder. Buyuk kucuk demeden herkes kendi sorumluluğu olan kısımda dikkatli olsa zaten ülkece abad oluruz. 2 yanlış bir doğru etmez sonucta. Okumadiysaniz beyaz zambaklar ulkesinde adlı kitabi okumanızı tavsiye ederim bu konuyla ilgili.
Sen devlete her yil ogretmen olarak maaşinin hemen hemen yarısı carpı 12 ay Bagkur öduyorsun. Elektrik, su, dogalgaz, yedigin, ictigin, mazotun, giydigin, araban varsa onun vergisi, o su bu ortalama 50 bin aliyor devlet senden. Hadi herkes 3 gün rapor alsın. Kisi basi 50 bin alip 300 tl ödeyecek. Devlet 70 milyon carpı 50 binde, 70 milyon carpı 300'le batmaz. Kaldi ki ben burada devleti tırtıklamaktan degil zaruri sebepten bahsediyorum. Herkes kafasina gore takilsin gibi salakca bi fikrim yok.
Benim 3 kurusluk kazancima vergi ile el koyan devlet milletin bilmem nesine koyayim diyen cengiz insaatın trilyonluk vergisini affederken, 3 gün zaruri sebeple alacagım raporum icin verecegi 300 tl'ye vay devlet söğüslemek olarak bakamayacağım ya. Benim için etik trilyonluk vergilerin affedilmesinde yikılır, 3 gün rapor almak durumunda kalan kadına verilecek 3 kuruşta değil.
Son düzenleme: