- 27 Aralık 2021
- 23
- 3
- 16
- 33
- Konu Sahibi ikikizannesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikea esimin bas düsmani. Essen ölüsü gibi agir diye söylenir
Biz ranza almistik cocuklara. Uzun sureli kullanisli degil. Daha cok yer var odada sayesinde,tek artisi o.
O yuzden baza derim
ölçmedim tam nasıl olur bilmiyorum ama ilk koyduğum resim deki gibi düşündüm bir duvarda dolap bir tarafa da çalışma alanı yapayim ileri zaman için düşündüm ikea yi da görünce acaba nasıl olur diye düşündümEvinizde yeterli alan varsa Ikea. Ama yer sikintisi varsa ferahlık seviyorsanız ranza derim. Hele ki şimdiki tasarım ranzalar +dolap +boş alan
o ihtimalde var açıkçası ben ranza da büyüdüm hiç düşmedim ama ihtimali de var tabiEn iyisi baza
Ikea model görsel olarak hoş
Ranza asla kullanmam korkuyorum benim çocuklar ondan da düşmeyi becerirler
evet şuan küçükler ama doğru diyorsun o şekil koysak daha çok alan kalır şimdiden düşünüp ona göre plan yapıp kendimce eşime de söyleyip bütçe ayırmasını isteyeceğim sonuçta ikea da az bir bütçe istemiyor ama işte kullanıp memnun kalmayanlar varsa yazar belki diye size de sormak istedimYatağı L şeklinde koysanız belki oynamak için daha çok alan kalır çocuklara...
Bence eğer yaşları büyükse onlara bir sorun. Mesela ablamla ben o kadar ranza meraklisiydik ki,zorla ranza aldirdik. Çok severdik üstte yatmayı.
Ama annem anksiyetesi bol biri olduğu için korkup bozup yine iki yatak yapmisti
Bence çocuklar istiyorsa ranza,istemiyorsa baza daha uygun olur
Komşumun 9 yaşındaki kızı uyurken ranzadan düşmüştü ve kolu kırılmıştı. Allah korusun ama olabiliyor.o ihtimalde var açıkçası ben ranza da büyüdüm hiç düşmedim ama ihtimali de var tabi