Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

canım tebrik ederim bende doğumdan önce 68 kiloydum doğuma gıttıgımde 90 şuan ise 77-78 kılolardayım ve vermem gereken 10 kılom var ama bır turlu gıtmıyor cok zor kılo vermek yaaa (

Senin gibi irademe hakim olamıyorum ya.Sen çok başarılısın sabırlısın tebrik ederim.ama ben başlıyorum iki gün sonra pilav yiyorum sonra zaten bozuldu diyip abartıyorum bir sürü şey yiyorum.

canım tebrik ederim bende doğumdan önce 68 kiloydum doğuma gıttıgımde 90 şuan ise 77-78 kılolardayım ve vermem gereken 10 kılom var ama bır turlu gıtmıyor cok zor kılo vermek yaaa (
teşekkürler cnm :)
Senin gibi irademe hakim olamıyorum ya.Sen çok başarılısın sabırlısın tebrik ederim.ama ben başlıyorum iki gün sonra pilav yiyorum sonra zaten bozuldu diyip abartıyorum bir sürü şey yiyorum.

işte hatan burda canım
ben hiç diyet bozmadım mı sanıyosun
o sabrı her zaman göstermek mümkün değil
önemli olan diyet bozulduktan sonra kaldığın yerden devam edebilmek
ayrıca pilav yedin diye diyet bozulmaz
hayatından hiçbişeyi çıkarmana gerek yok
ha pilav mı yedin. o gün ekmek yeme. karbonhidratı kıs ve sporunu yap. ben hiç pilav makarna yemedim mi sanki..
sürekli diyette olmak kolay bişey değil. diyetini bozuyosan da kaldığın yerden devam etmelisin
ayrıca haftada 1 gün kendine izin ver
1 öğünde canın ne istiyosa ye sonra devam et gene
ztn yedim deyip saldım çayıra mevlam kayıra yapma
ztn kilolar da böyle böyle alınıyo
nasılsa yedim amaannn demenin bi manası yok

Çok haklısın.Ben de dediğini yapıyorum artık öğlen adana kebap yanında lavaş yedim bir tane o yüzden akşam ekmek yemeyeceğim karar verdim.İnşallah Allah bana da nasip eder senin gibiHayranınım bunu bil yalnız.Sürekli baştan okuyorum senin sayfalarınıÇok tebrik ederim tekrar tekrar ne diyeceğimi bilemiyorum yani.Yardım ettiğin için de çok teşekkür ederim çok iyi bi insansın

estağfurullah sana ilham olabiliyosam ne mutlu bana.. inşallah allah sana da nasip edicek. kararlı ve sabırlı olursan neden olmasın

merhaba kızlar

günlüğümü bu kadar zaman ihmal ettiğim için girip okuyanlardan özür diliyorum. 1 senedir diyet ve spor yapmaya çalışıyorum. belirli bi yere geldim çok şükür. (30 kilo verdim ayıptır söylemesi) sizlere yardımcı ve destek olmayı çok isterim.

ben şu an 59 kiloyum. ilk hedefim 55e düşmek.

bilmeyenler için boyum: 1,60.

menü ve diyetle ilgili paylaşımlarıma bundan sonra düzenli bi şekilde devam edeceğim.

Son düzenleme:

nerelerdesin kız merak ettim seni.
hep söyledim hala daha söylerim. azminden dolayı seni kutluyorum tatlım. sen, benim gibi 10 kiloyu sorun edenlere kanlı canlı örneksin. resmen rakamlarla dalga geçip 30 kilo verdin daha ne olsun

geldim geldim dışardaydım :))

30 kilo şerefine kendime bomba ödüller verdim. dün annemin el açması böreği ve bugun pizza/kola/patates kızartması yedim. arkadaşım bile şaşırdı noluyo lan sana diyo :))

ama bu kadar şımarıklık yeter. yarın tekrar sağlıklı beslenme ve spora geri dönüyorum.

yarın dr ayça kayadan öğrendiğim bi yöntemle haftasonu yediklerimin ağırlıklarından kurtulmayı planlıyorum. formul sebze çorbası.

çok yediğimiz günlerin arkasından uygulayabileceğimiz detoks tarzı bişey.

çorbanın yapılışı: (ben biraz doğaçlama takıldım, herkes istediği gibi yapabilir)

1 patlıcan
1 kabak
1 havuç
2 küçük soğan
1 domates
2 biber
2-3 diş sarımsak
.... arzu edilen diğer sebzeler...

önce soğanı ince ince doğrayıp kavurdum. içine rendelediğim havuçları kattım. daha sonra patlıcan ve kabağı da küçük küçük doğrayıp kavurmaya devam ettim. kalan sebzeleri de aynı şekilde ekledim ve biraz daha tuttum ateşte. sonra da üzerine sıcak su ekleyip kaynattım. şu an hala kaynıyo :) sebzeler pişince de 2 yk yoğurt, limon ve yumurta sarısıyla da terbiye yapıcam. tam bir vitamin bombası yani :)

şimdiiii... bu çorbayı öğlen ve akşam olmak üzere 1-2 kase tüketicez. yanında yoğurt ve salata yenebilir. kahvaltımız normal olucak. 2dl ekmek vs şeklinde.

unutmayın bu her zaman yapılacak bir diyet falan değil. fazla yediğimiz günlerin ardından kalori dengelemesi yapmak için yenen bir çorba. dr ayça kayanın tarifidir bilginize.

ben yarın yiyorum size de afiyet olsun :)

waaaayyyyyyy hani misafirler gelmiyor diye iptal olmuştu börek yapımı
nasldı tadı ohhhh sefan olsun vallahi
bugün pizzalarıda götürmüşsün süper afiyet olsun
en son nezaman yedn allah bilir:)
tadı nasl ki
o lahana çorbasndan sonra
böyle şeyler içebileceğimi hiç sanmyom vallahi

anneciğim kıyamadı bana yaptı yine :)

çorbanın tadı çok güzel. lahana çorbası hiç içmedim nasıl bişey bilmiyorum. ama bu gayet sebze çorbası, tattım çok da güzel olmuş. biraz baharat da kattım. pizzayı da en son ne zaman yedin bilmiyorum. hele patates kızartması çocukluğumda falan yedim heralde

oooh afiyet olsun balım. ya bu spor olayına benim de ciddi ciddi el atmam lazım ama nasıl olucak hiç bilmiyorum. benim de evde eliptiğim var. spor salonu çok pahalı aylık 145 tl mi neydi en son.
bi de eskişehirde hava sogumaya basladı git gel terle duş al derken hep hasta oluyorum. keşke evde 2 saat eliptik yapabilsem..

pizza kelimesini görünce bile iştahım açılıyo yemin ederim ya allah mohafaza valla:S

oha çok pahalı lan

o değil de bak madem eliptiğin var hiç salon malon arama. ben salonu bıraktığımda şöyle yapıyodum evde. bende de eliptik var ya bu arada.. önce 2 ya da 3 mil leslie yapıp bir güzel terliyodum. ondan sonra da atlıyodum eliptiğe. 20-25 dk yapıp iniyodum. çok da güzel terliyodum.

tamam o zaman yarın 3 mil yapayım sonra da 30 dk eliptik yapayım. spordan nefret ediyorum ya:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…