• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

ivitttt menümü yazayım...

sabah
1 dl kepek ekmek
domates
peynir
1 kase yoğurt
çay

ara
1 bardak ayran

öğlen
çılbır :)

ara
1 galete
çay

akşam
fırında pişmiş kabak ve patlıcan 5-6 yk kadar
domates çorbası

bugün menüm böyle.. yine protein ağırlıklı yapmaya çalıştım. aradaki galeteyi yemesem iyi olurdu ama gözüm döndü açlıktan.

dün kaçamaklar yaptım ben :/ 4 gün iyi gidiyorum 5. gün bozuyorum ah ah ben böyle miydimmmmm

neyse dün dünde kalmıştır. bugun tam gaz devammmmmm

Ben tekrar diyete başladım ve nerdeyse yazdığın bütün sayfaları okudum.Ve yolundan gitmeye karar verdim.Umarım senin kadar azimli başarılı olabilirim.Yaptığın şey mükemmel.Bu kadar uzun bir süre kendine hakim olman pes etmemen çok güzel.Gerçekten tebrik ederim.Kendinle gurur duymalısın.60 kiloluk halinin bir fotoğrafı varsa paylaşabilirmisin acaba bana moral olur:)yaptığın şey mükemmel

Ben tekrar diyete başladım ve nerdeyse yazdığın bütün sayfaları okudum.Ve yolundan gitmeye karar verdim.Umarım senin kadar azimli başarılı olabilirim.Yaptığın şey mükemmel.Bu kadar uzun bir süre kendine hakim olman pes etmemen çok güzel.Gerçekten tebrik ederim.Kendinle gurur duymalısın.60 kiloluk halinin bir fotoğrafı varsa paylaşabilirmisin acaba bana moral olur:)yaptığın şey mükemmel

merhaba ben uzun bi süre yoktum ama tekrar geri döndüm
eskisi gibi spor salonuna yazıldım ve inşallah kalan kilolarımı da vericem böylelikle :)

20 kiloo ne aziiiim:53:

şu an yaklaşık 30 kilo vermiş durumdayım :) görenler tanımıyor :)

Çok sevindim geri dönmeenee:21:.Ben şu an 89 kilo oldum tam yuppi üstelik 7 gündür düzgün diyet ve spor yapıyorum:8:
Senin listelerine baktım örnek aldım.Senin mantığında yiyorum yemeklerini.birkaç gündür yazmayı bıraktım ama kimse okumuyor günlüğümü diye.ama bırakmadım.
Tekrar hoşgeldin iyi ki geldin:54:

Son düzenleme:
kelebekcim meraba canım ya
ben çok fazla giremiyorum bu ara çünkü ders çalışıyorum açık öğretim sınavlarım var
ben de spora devam ediyorum
yediklerime de dikkat etmeye çalışıyorum işte çok sıkı bi diyet yapmıyorum

senin adına da çok sevindim cnm inşallah başarıcaksın :)

eylülün 25inde zayıflama serüvenimin tam 1 senesi dolucak
ne yazık ki 1 sene dolmadan hedefime ulaşamadım
şu an hala 60 kiloyum
hedef 55 olmaktı ama yapabilceğim bişey yok
spora da başladım ama vucudum tamamen direnişe geçti
çünkü hayatımda hiç bu kadar zayıf olmadım
bu kilonun altına inmemek için direnişe geçti sanırım metabolizmam

Günlüğümü ihmal ettim ya takipçilerimden ve ilham alanlarımdan özür diliyorum

kızlar ben de yoluna koymaya çalışıyorum işte
bunca kiloyu verdikten sonra eski düzeni tutturamıyorum
kaçamaklarım biraz sıklaştı

günlüğümün ilk sayfasına baktım
en son 2 ay once 60 kiloyum yazmışım
yani 2 aydır aynı kilodayım

şu an 59ları görmeye başladım
spora da gidiyorum
inşallah 3-4 ay içinde uzuuuuun zamandır ulaşmak istediğim hedefime ulaşırım

bugun 24 eylül 2012 kilom ise 59 :))
yarın diyete başlamamın 1. Yıl dönümü arkadaşlar ve ben hedefime çok yaklaştım. şu an güncel kilom 59. Tam 1 senede 30 kilo verdim çokkkkk mutluyummmmm

azmin elinden bir şey kurtulmaz kızlar azim edin ve kendinize inanın!!!!!!!!!!!

Benim için ise henüz hiçbir şey bitmedi. Hedefim 55 ve ona ulaşmama 4 kilo kaldı.

1 sene öncesi benim için 5 ile başlayan bir kilo hayaldi. şu an 38 bedene çok rahat giriyorum. Beğendiğim şeyleri rahatlıkla alıp giyiyorum.

Siz de yapabilirsiniz bunu unutmayın........

Back