Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

hmm evet onu da duyuyorum... mantıklı aslında.. zaten genel beslenme tarzımız glisemik indeksi düşük gıdalarla olsa kilo almayız ama nerdeee :)

Bizim önce yanlış yaptıgımız şeyleri düzeltmemiz gerekiyor ne yapalım düzeltip ögrenip hatalarımızı inşaallah sıfıra indireceğiz... bilememişiz...aslında ben hep çok zayıftım şimdi mesela şişman olmamın nednelerinide biliyorum bunu kesinlikle hormonlarıma da bağlamıyorum tüm sormluluk bende suçlu benim hareket az yemek ise fazla ..... maalesef...

merhaba kızlar

bugün alışık olmadığım bi beslenme düzeni uyguluyorum vücudumu şaşırtmak için
dukana benziyo ama tam da dukan değil çünkü meyve yedim.. neyse zaten amaç dukan yapmak değil, metabolizmamı hızlandırmak...

şimdiye kadar yediklerime gelirsek....

sabah:
1 kase yoğurdun içine 2 kaşık yulaf ezmesi koyup yedim

ara:
10-12 tane kiraz
1 dl şeftali
ayran

öğlen:
yumurtayı kırıp suda pişirdim üstüne sarımsaklı yoğurt döküp yedim-ekmeksiz-

az önce de tatlandırıcılı kahve içtim.

kendimi çok aç hissetmiyorum. iyiyim şu an. akşama kadar protein ağırlıklı beslenmeye devam edicem. ekmek de yemiycem. bakalım hareketlenme olacak mı... bol bol su içiyorum tabii ki...

merhaba ben yeni üye oldum sizlerin başarı öykülerini görünce gaza geldim bu gün dukan diyetine başladım.siteyi bir türlü çözemedim .mesala burayı hergün takip etmek istiyorum ama bigün buluyorum öbürgün bulamıyorum.herkes çok içten ve samimi.benide aranıza alırsanız sevinirim.

sık kullanılanlara ekle ..ya da kontrol panelinden -profilinden bak görürsün hoşgeldin bu arada canım ....

hoşgeldin canım

burda birbirimizi desteklemek için varız zaten. ben siteyi ayladır takip ediyorum, nerdeyse kardeş olduk bazı arkadaşlarla :)

cnm takip etmek istediğin konuları aboneliklerine ekle. konunun sağ üst tarafında var bak. sonra da profilinden açıp bakabilirsin istediğin zaman
.

hoşbulduk :)) tesekkur ederım hemen sık kullanılanlara eklıyorum.cok heyecanlıyım bu gun basladım bende dıyete 57 kıloyum ekımde dugunum var 48 olıcam ınsallah.burdan sızlerı takıp edıp hem destek almak hemde destek olmak ıstıyorum.

hayırlısı olsun canım :) ekime daha çok var ya rahat rahat verirsin merak etme.. boyun kaç peki??

156 sanırım ,butun olay göbekte:))spordan nefret edıyorum.bakalım ıns sızın gıbı basarırım bende.dukanın bana gosterdıgı evrelere gore tam dugunde ıstedıgım kıloya kavusucam ıns.bu gun sabah 1 bardak sutle yulaf kepegı yedım .oglen 2 yumurtayı teflona kıdım ıncecık bır kasarla yagsız pısırdım onu yedım bırazdan 1kase yogurt yıycem aksamada tavuk gogusu pısırcem.yarın ne yapcam bılmıyorum.

dukan diyeti tariflerim diye bi site var canım ordan bakabilirsin değişik şeyler için. ama şu an ataktasın sanırım, çok da bi seçeneğin yok :)

evet atak yapıcam 3 gun saate bakıyorum ılk gun gecse dıe aclık hıssettıgımden deıl gunler gecınce ıncelcem ya ondan:) bu arada zayıflamak istiyorum dememeliymişiz,incelmek saglıklı olmak ıstıyorum dıyecekmısız.Dusunce gucuyle zayıflamayı okudumda:))sız hep spormu yapıyosunuz.

yok nerdee ( diyete başladığım ilk zamanlar her gün yapıyodum. en çok kiloyu düzenli spor yaptığım dönemde verdim zaten

bu saatlerde ara öğün yapmaya alışık olduğum için karnım acıktı tabii...

1 haşlanmış yumurta ve bi parça peynir yedim. bu sıcakta da yumurta yemeye korkuyorum ya, alerji falan olmasam bari...

yumurta meselesı sıkıntı gercekten.ama beyazı alerji yapmaz sanırım.bende aksam yemegı ıcın onerdıgın tarıfler veren yerden bır tavuk corbası buldum yoğurtlu sarısaklı filan onu pişiriyorum şimdi.yarına allah kerim :)

dukanda allah kolaylık versin sana. tek bi gün dukan tarzı beslendim ve resmen açım :) ben de tavuk göğsü aldım, bi de tavuk çorbası yapmıştı annem ondan içicem akşam yemeği için... menülerini paylaşır mısın? bana da örnek olsun bi kaç gün :)

evetttt protein şoklamasında 1. gün sona erdi ama kafam sersem gibi yaaa....

menümü yazayım...

sabah
1 kase yoğurdun içine 2 yk yulaf ezmesi

ara
10-12 kiraz
1 dl şeftali
ayran

öğlen
suda pişmiş yumurtanın üstüne yoğurt döküp yedim

ara
kahve
1 haşlanmış yumurta
az peynir

akşam
tavuk çorbası
3 parça tavuk göğsü... proteinde sınır olmadığı için doyana kadar yedim...
yoğurt içine yulaf kepeği

bolca su içtim 2 lt yi geçmiştir...

gece acıkırsam gene proteine devam... süt içerim sanırım.. peynir falan yerim en fazla... bütün gün yoğurt yedim yaa... aslında ilk aradaki meyveleri de yemeseydim bugün süper olcaktı ya.. tam bi protein günü olucaktı:18:

tabi yazarım yedıklerımı.tavuk corbam içilebilir bişey oldu ama anladımkı corba protein gununde doyurucu bişey deilmiş.sote tavuk yapsaydım baharatlı daha ıyı olurdu sanırım.yarın aksama öle yapıcam.dusunce gucuyle zayıflamayı okuyan var mı?ben bu tarz bı kac sey okudum.belkı bana oldugu kadar sızıde motıve ıcın işe yarayarabılır.mesela yemegımın kotu oldugundan yakınmak sacma oluyo bna gore .dıyette yedıgımız lezzetsiz seylerı ole kabul etmeyı ogrenırsek (basarabilirsek)onlar artık lezzetsiz gelmıycekmıs.inş.:)mesela spor yapmayı sevmıyenler ıcın oturdukları yerden spor yaptıklarını an ve an dusunurlerse beyın bunun ayrımına varmadan spor yapıyomus gıbı kalorı yakıyormus.hanı derler ya nıyet önemli.ben bunları denıyorum işe yaradıgınada ınanıyorum bu sekılde 6ayda 65 kilodan 60 dustum.dıyetsız.gercekten ama 57 ye yedıklerıme dıkkat ederek geldım.sekerı hayatımdan tamamen cıkardım.ama arada 1 parca cıkolata veya 1 -2 kasık pudıng yıyorum.onun dısında meyveyle gideriyorum.şimdide dukan a basladım cabucak gecsede zaman incelsek hemen.

okumadım da düşünce gücü zayıflarken çok önemli. beynimize sürekli ben zayıflıyorum mesajı göndermeliymişiz. ben şişmanım ve zayıflayamıyorum dedikçe gitmezmiş kilolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…