- Konu Sahibi randomlife
-
bu arada ben gi diyetini uygulayacağım.... metin özata nın kitabını aldım.....allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz kesinlikleee neyi en çok istersen onu verir mutlaka yeter ki hakkımızda hayırlısı olsun aminn
merhaba ben yeni üye oldum sizlerin başarı öykülerini görünce gaza geldim bu gün dukan diyetine başladım.siteyi bir türlü çözemedim .mesala burayı hergün takip etmek istiyorum ama bigün buluyorum öbürgün bulamıyorum.herkes çok içten ve samimi.benide aranıza alırsanız sevinirim.
hoşbulduk :)) tesekkur ederım hemen sık kullanılanlara eklıyorum.cok heyecanlıyım bu gun basladım bende dıyete 57 kıloyum ekımde dugunum var 48 olıcam ınsallah.burdan sızlerı takıp edıp hem destek almak hemde destek olmak ıstıyorum.
156 sanırım ,butun olay göbekte:))spordan nefret edıyorum.bakalım ıns sızın gıbı basarırım bende.dukanın bana gosterdıgı evrelere gore tam dugunde ıstedıgım kıloya kavusucam ıns.bu gun sabah 1 bardak sutle yulaf kepegı yedım .oglen 2 yumurtayı teflona kıdım ıncecık bır kasarla yagsız pısırdım onu yedım bırazdan 1kase yogurt yıycem aksamada tavuk gogusu pısırcem.yarın ne yapcam bılmıyorum.
evet atak yapıcam 3 gun saate bakıyorum ılk gun gecse dıe aclık hıssettıgımden deıl gunler gecınce ıncelcem ya ondan:) bu arada zayıflamak istiyorum dememeliymişiz,incelmek saglıklı olmak ıstıyorum dıyecekmısız.Dusunce gucuyle zayıflamayı okudumda:))sız hep spormu yapıyosunuz.
yumurta meselesı sıkıntı gercekten.ama beyazı alerji yapmaz sanırım.bende aksam yemegı ıcın onerdıgın tarıfler veren yerden bır tavuk corbası buldum yoğurtlu sarısaklı filan onu pişiriyorum şimdi.yarına allah kerim :)
tabi yazarım yedıklerımı.tavuk corbam içilebilir bişey oldu ama anladımkı corba protein gununde doyurucu bişey deilmiş.sote tavuk yapsaydım baharatlı daha ıyı olurdu sanırım.yarın aksama öle yapıcam.dusunce gucuyle zayıflamayı okuyan var mı?ben bu tarz bı kac sey okudum.belkı bana oldugu kadar sızıde motıve ıcın işe yarayarabılır.mesela yemegımın kotu oldugundan yakınmak sacma oluyo bna gore .dıyette yedıgımız lezzetsiz seylerı ole kabul etmeyı ogrenırsek (basarabilirsek)onlar artık lezzetsiz gelmıycekmıs.inş.:)mesela spor yapmayı sevmıyenler ıcın oturdukları yerden spor yaptıklarını an ve an dusunurlerse beyın bunun ayrımına varmadan spor yapıyomus gıbı kalorı yakıyormus.hanı derler ya nıyet önemli.ben bunları denıyorum işe yaradıgınada ınanıyorum bu sekılde 6ayda 65 kilodan 60 dustum.dıyetsız.gercekten ama 57 ye yedıklerıme dıkkat ederek geldım.sekerı hayatımdan tamamen cıkardım.ama arada 1 parca cıkolata veya 1 -2 kasık pudıng yıyorum.onun dısında meyveyle gideriyorum.şimdide dukan a basladım cabucak gecsede zaman incelsek hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?