- Konu Sahibi randomlife
ablalarım kardeşlerim hepinize melapa
5 ocak'tan menü bildirimi yapıyorum. bugün yine ciğer tavuk yedim baştan söyliyim :)) ama bugun mantar yok! ivit...
sabah uyanınca: 2 kuru incir
kahvaltı:
-1 haşlanmış yumurta, peynir, 6 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 3 dl çavdar ekmeği, yeşil çay, maydanoz, az kahvaltılık salça.
ara:
-sütlü şekersiz türk kahvesi, yarım elma, 1 bardak ayran. (bunları arka arkaya götürmedim genşler)
öğlen:
-çoook az dünden kalan ciğer yemeği. 2 yemek kaşığı bile yoktur. canım hiç yemek yemek istemedi.
ara:
-2 mandalina
akşam:
-2 tane tavuk budu(fırında), yarım patates(tavuklarla birlikte fırında), 1 tabak mercimek çorbası, cacık.
*2 lt ye yakın su içtim. gece de içerim artık lakır lakır :))
*dün akşam yeşil çay içmedim. bu gece patlatırım artık.
*sabah sporum da tamamdır. streçlere sarındım ahaaisdjkks :))
*kilom da bu sabah 72 çıktı bu arada.
saygılar sevgiler and öpücükler....
gece bi şeyler tıkınırsam haber veririm. ama sanmıyorum karnım doydu çok şükür.
5 ocak'tan menü bildirimi yapıyorum. bugün yine ciğer tavuk yedim baştan söyliyim :)) ama bugun mantar yok! ivit...
sabah uyanınca: 2 kuru incir
kahvaltı:
-1 haşlanmış yumurta, peynir, 6 zeytin, 1 çay kaşığı bal, 3 dl çavdar ekmeği, yeşil çay, maydanoz, az kahvaltılık salça.
ara:
-sütlü şekersiz türk kahvesi, yarım elma, 1 bardak ayran. (bunları arka arkaya götürmedim genşler)
öğlen:
-çoook az dünden kalan ciğer yemeği. 2 yemek kaşığı bile yoktur. canım hiç yemek yemek istemedi.
ara:
-2 mandalina
akşam:
-2 tane tavuk budu(fırında), yarım patates(tavuklarla birlikte fırında), 1 tabak mercimek çorbası, cacık.
*2 lt ye yakın su içtim. gece de içerim artık lakır lakır :))
*dün akşam yeşil çay içmedim. bu gece patlatırım artık.
*sabah sporum da tamamdır. streçlere sarındım ahaaisdjkks :))
*kilom da bu sabah 72 çıktı bu arada.
saygılar sevgiler and öpücükler....
gece bi şeyler tıkınırsam haber veririm. ama sanmıyorum karnım doydu çok şükür.