- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
- Konu Sahibi randomlife
-
afiyet olsun tatlım..
ciğere bayılırım ne zamandır yemedim
ben de yicemmmmm
sağol güzelim :) ye sen de afiyet bal olsun :) ama yağ olmasın ehehehe :))
herkese hellö
menümü bildireyim hemen.
sabah uyanınca: 2 kuru incir. açıkçası ceviz de yemiş olabilirim ama tam hatırlamıyorum :)
kahvaltı: peynir, 4 zeytin, peynirli omlet, az kahvaltılık salça, 1 tatlı kaşığı bal, yeşil çay, 3 dl çavdar ekmeği.
ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi.
öğlen: tavuk şiş yanında soğan, yarım domates, 1 biber, maydanoz, az nane, büyük boy ayran.
ara: 1 çay bardağı şekersiz çay. (yemeğin üstüne içtim aslında bunu)
akşam: 1 tabak mercimek çorbası, 3-4 yemek kaşığı ciğer yemeği (ciğer yahnisi de diyolar), 2 yemek kaşığı kadar mantar sote, mevsim salata.
*sabah sporu tamamdır.
*gece nane çayı yapıcam midem kötü biraz.
*su 1.5 ltden fazla içtim. içmeye devam edicem.
saygılar sevgiler öpücükler sizlerin olsun
güzel menü
tabi baya bir doymuş olmalısın
olsun spor da yapıyorsun
daha ne
herkese hellö
menümü bildireyim hemen.
sabah uyanınca: 2 kuru incir. açıkçası ceviz de yemiş olabilirim ama tam hatırlamıyorum :)
kahvaltı: peynir, 4 zeytin, peynirli omlet, az kahvaltılık salça, 1 tatlı kaşığı bal, yeşil çay, 3 dl çavdar ekmeği.
öğlen: tavuk şiş yanında soğan, yarım domates, 1 biber, maydanoz, az nane, büyük boy ayran.
akşam: 1 tabak mercimek çorbası, 3-4 yemek kaşığı ciğer yemeği (ciğer yahnisi de diyolar), 2 yemek kaşığı kadar mantar sote, mevsim salata.
*sabah sporu tamamdır.
canım ara ögünlerinde birsey yememissin, kan sekerin düsmüyor mu??
Canim eger yemekleri evde sen yapiosan bi kac guzel tarif bulabilirsin diyetin izin verdigi seylerle aspartamla pisirip guzel susleyip kendine odul verebilirsin. Bende tatliya cok duskunumdur yeni dogumyaptim ve emziriorum bilirim uzak durmaya calsmayi :)) ama usenmeyip kendime hazirliorum cok sikisirsam da light meyveli yogurt yiyorum yada yagsiz yogurdu limonla cirpil icine bitane splenda atiyorum ama artik tatli krizim gelmio beyaz sekerin tadini unuttum diyebilirim hamileligimdede hic tuketmedim
herkese hellö
menümü bildireyim hemen.
*sabah sporu tamamdır.
Sanki biyerlerde akşam çok yediğinden bahsetmişsin Yok öyle bişey gayet az yemişsin böyle düşündüğün zamanlarda eskiden yediklerinle şimdi yediklerinin porsiyon değerlerini kıyasla ve moralin yerine gelsin:) buarada biara lily ciğer yedi diye herkes deemediğini bırakmamıştı çok olmuş falan fıstık bende ciğeri çok kalorili falan sanmıştım demek onun porsiyonuna kızmışlar.O nane çayıda herkese iyi gelir baana dokunuyo yaa direkt kusturuyo beni milyonlarca kabarcık ve kırmızı noktalar cıkıyo yüzümde :S Ay çenemde açıldımı susmuo özetle menünü beğendimmmmmmmm.
selam bağyanlar
her sabah olduğu gibi bu sabah da tartıldım ve sanıyorum ki 72'ye düşmüşüm. gözlerim yanlış görmedi umarım :)
her kilo düşüşünde inanmıyorum nedense.
ruh hastası oldugumu düşünmeye başladım aşdkdj
şimdilik ticker öylece dursun, ellemiycem. bi kaç gün daha göreyim 72 yi, o zaman değiştiririm
sana göre aşklar lay lay lommmmm ahsgajakaaaaşaskdj
hepinize güzel sağlıklı mutlu ve kalorisiz bir gün dileyerek bay bayınız diyorum.
akşam burdayım tekrar mujuksssssssss
selam bağyanlar
her sabah olduğu gibi bu sabah da tartıldım ve sanıyorum ki 72'ye düşmüşüm. gözlerim yanlış görmedi umarım :)
şimdilik ticker öylece dursun, ellemiycem. bi kaç gün daha göreyim 72 yi, o zaman değiştiririm
hepinize güzel sağlıklı mutlu ve kalorisiz bir gün dileyerek bay bayınız diyorum.
selam bağyanlar
vuvvvvv süpermişşşşşşş
izindeyimmmmmmmm canım
selam bağyanlar
Poahahahahahahahah kız oşarkı nerde geldi aklınaaa ayy çok güldümmm yaaa
Lay lay lom galiba sana göre sevmeler
Hopa şina nay * galiba sana göre sevilmeler
hahahahahaha
Buarada bende ruh hastasıyım minicik kalorisiz bişey yesem burda alt alta yazınca çeşit oluyo ya psikolocim bozuluoooooooooooooo:):18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?