- Konu Sahibi randomlife
-
saol tatlım..
ben bugün öğlen yemeğ, yiyemicem sanırım
çünkü saat 14.00de kahvaltı yaptım:)
yuh diyorum kendime...
canım güzellik ve kilo zaten % 100 ayrı kavramlar.
vücut oranları düzgün yüz hatları güzel bir kadın güzel bi kadındır, isterse 180 kg olsun.
senin teyze senin kızına göre sağlıklı ve güzel olmanı kıskanıp söylemiş bence de. başka türlü söylenecek bir laf değil.
hem sanki nazar sadece güzellikten değmez ki senin iyi huyundan akıllılığından tahsilinden bahsederek de nazar değdirebilirler.
lafını ağzına tıkmak kadını da kovalamak varmış ama terbiyenizi bozmamışsınız annen ve sen. boşver.
Tamda yazmak istediğim şeyleri yazmış arkadaş aynen böyle düşünüyorum.Bukadarda kıskançlık olmaz yani Ağzı olan konuşuyo resmen lafın nereye gideceğini düşünmüyo insanın yüzüne yüzüne denir mi sen zaten pek güzel değilsin diye?Resmen kıskanç böle içten içe ölmüş kıskançlıktan o lafta agzından çıkıvermiş resmen.Sinir oldum hiç sevmem böyle insanları.Sende üzülme patlasın kıskançlıktan kadını görüncede dua oku içinden:)
evet pembecim :)
asıl nazar ondan gelir valla :)
afiyet olsun canım..
yine çok başarılı bir menü:)
3 ocak 2012
daha akşam yemeğini yemedim ama ne yiyeceğim belli olduğu için erkenden yazıyorum.
sabah uyanınca:
-2 kuru incir
-1 tam ceviz.
kahvaltı:
-peynir
-4 zeytin
-maydanoz
-peynirli omlet
-2 fincan yeşil çay
-3 dl çavdar ekmeği
-domates, salatalık
ara:
-1 muz
öğlen:
-5 kaşık kadar bulgur pilavına marul ve taze soğan doğrayıp limon pulbiber ekleyerek kısıra çevirip öyle yedim :)
ara:
-3 hurma
-1 bardak tarçınlı süt
akşam:
-çok az kuru fasülye yiycem zaten karnım tok şu anda. fasulye de sevmediğimden bu gece böyle olucak.
*2 lt su içtim. bugün şişeyle içtim baya iyi oldu.
*sabah 75 dk spor yaptım her zamanki gibi.
!!gece çok acıkırsam mandalina ya da elma yiyebilirim.
!!onları da yazarım sonra.
canim yesil cay tarcin ve tatli krizi hakkinda bir sey diyicem.
yag yakmaya yardimci oluyor bunlar ama ayni zamanda kan sekerini dusuruyorlar.
Tatli istemen bundan olabilir.
Bana doktor kafein iceren cay kahve yesil cay yasak + tarcin da yasak dedi. Sekerini dusurur tatli krizine girersin dedi.
Sen gerci menulerini hic bozmuyorsun ama bu iliskiyi bir dusun ve arastir istersen.
teşekkür ederim canım bu bilgi için.
doğru olabilir.
gerçi ben tatlıyı çok seviyorum.
her türlü canım çekiyo.
tarçın tatlı krizini önler falan diye duydum ama ben:/
seninki tam tersi oldu şimdi kafam karıştı bak :/
ben de sasirmistim cunku bunlar diyet demirbasi yesil cay tarcin herkes iciyor.
Ama bunu hem doktor hem diyetisyen soyledi bana.
Ben de bir su bir de ayran iciyorum artik baska icecek yasak :)
kola ve sigara da ayni sekilde kan sekerini dusuruyormus.
Ve hatta tadlandiricilar da.
benimde kafam karıştı.bende yeşil çayı çubuk tarçınla içince gün boyu tatlı ihtiyacı olmaz diye biliyorum diyetisyene giden bi arkadaşım söylemişti :44:
evet işte tatlı ihtiyacı olmasın diye tarçın öneriyolar hep. kafam karıştı yine :/
ama avrasyanın doktoru öyle demiş.
ben bilemedim.
işte benim tatlı isteğimin onunla alakası var mı bilmiyorum.
ben tatlı delisiyim çünkü.
Ben saglikli beslenme adina beyaz sekeri kestim aspartamla meyve sebze tatlisi yapiorum armut ayva balkabagi gibi tatlilari yapiorum yani lezzeti ayni oluo
Kremkaramel gibi sutlac gibi tavukgogsu gibi tatlilardada aroma kullanirsanz ayni oluo tadi sekerle.
artık ağlasam da zırlasam da yemiyorum tatlıyı. başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum unutmak için.
durumum içler acısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?