Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

kız kış günü olduğundan mdır nedir fena uykum geldi
şöyle şakır şakır yağmur yağsa da eccük uyusam
ben chrome den giriyorum canım sen neden gremiyorsun acaba:26:

ay canım bilmiyorum ki anlamadım ben de. internet explorerdan giriyo ama inanılmaz yavaş ya. yazdığım bi harfi bile sonradan gösteriyo :)
opera indirdim ben de. ordan giriyorum şimdi.
ama forum genel olarak boş.
benimle aynı sorunu yaşıyor olabilir bi çoğunluk.

Bende de vardı da düzeldi.
Birşey yapmadım kendiliğinden.
ee ne var ne yok nasıl gidiyor diyet
ben bugün fena saçmaladım
aşure yedim bir kase
aslında hiç sevmezdim ama bugün yiyesim geldi değişik yapmışlar sütlü bol narlı
Allah kabul etsin benim mide bayram etti

diyet fena değil canım ya ama eskiye göre daha fazla kaçamaklar olmaya başladı bu durum canımı sıkıyor :/

ben geldim :)
nasılsın randomlifecım

hoşgeldin canım özleştik valla :)
napiim canım regl oldum bugun çok ağrım vardı. mal mal geçti koca gün. sen nasılsın?

walla bende hafta sonu şehir dışındaydım
eşimin köyüne gittim
bugün 3 saat kadar zeytin topladım
bi de araba kullanıp yol gelince yorgunluktan çöktüm
daha çamaşır yıkanacak duş alınacak
cuma 84,5 geldim
çok mutlu oldum
bi de köyde herkes çok zayıflamışsın dedi
çok sevindim

birazdan menümü yazıcam bakalım. bugün reglim diye kendime izin verdim biraz. her gün bi bahane bulur oldum allah sonumu hayır etsin :)

bugün 25 aralık 2011

kahvaltım: peynir, zeytin, maydanoz, peynirli yumurta, kahvaltılık salça, 1 bardak siyah çay, 4 küçük dilim çavdar ekmeği.

ara: 2 tane kuru incir

öğlen: 3 köfte, 3-4 yemek kaşığı bulgur pilavı, ayran.

ara: duble şekersiz türk kahvesi.

akşam: 6 köfte(ohaa), tarhana çorbası, yarım dilim haşlanmış baharatlı patates, soğan salatası.

*2 lt su içtim şimdiye kadar.
*yeşil çayımı da demliycem birazdan. sabah pazar kahvaltısı diye siyah çay içtim herkesle beraber.

Menün güzel canimm aksam yedigin köfteler ne büyüklükde Ohaa dedigine göre biraz büyük galiba :)))

yok tatlım çok büyük değillerdi. annem ufak yuvarlar zaten köfteyi :)
sayı bakımından dedim ben, normalde yemem o kadar ama bugun böyle oldu :)

:))) Bugünlükde böyle olsun güzelim. Bazen insanin cani cekince tutamiyor kendini :) Sonra bi bakiyon ben naptim yav simdi diyon :) yani ben cok böyle oluyom :)

:))) Bugünlükde böyle olsun güzelim. Bazen insanin cani cekince tutamiyor kendini :) Sonra bi bakiyon ben naptim yav simdi diyon :) yani ben cok böyle oluyom :)

tatlı ve şekerli bi şey yemedikçe o kadar üzülmüyorum ama istemeyerek de olsa bazen boğazımdan geçince ölüyorum ya vicdan azabından. yedin de noldu deyip duruyorum kendi kendime :)=)

tatlı ve şekerli bi şey yemedikçe o kadar üzülmüyorum ama istemeyerek de olsa bazen boğazımdan geçince ölüyorum ya vicdan azabından. yedin de noldu deyip duruyorum kendi kendime :)=)

Sorma ya aynisini dünle bugün bende yasadim. O an öyle tatli göründükü o cuklatli taatlilar gözüme. yedimm :26: yedikden sonra doydummu? Hayir ! daha cok istah acti :)
Ondan sonra o vicdan azabi istee onun yerine bi kuru siyah ekmek yiyebilirdim sadece o doyururdu cünkü en azindan.

tatlıya ben de dayanamıyorum ya off (
bi de reglim var ya nasıl canım istiyo anlatamam.
birazdan tarçınlı yeşil çay içicem.
insallah kesilir tatlı isteğim.

tatlıya ben de dayanamıyorum ya off (
bi de reglim var ya nasıl canım istiyo anlatamam.
birazdan tarçınlı yeşil çay içicem.
insallah kesilir tatlı isteğim.

Kiz sormaa persembe benimkilerde geldiii.. Reglleriim gelince cukulata manyagi oluyom yahu :) bende birazdan yesil cayimi icicem. Belki karnimin sisligi iner biraz fena halde patlicam sankiii

26 aralık 2011

menüm şöyle;

kahvaltı: 3 dilim çavdar ekmeği, peynir, zeytin, kahvaltılık salça, yeşil çay.

ara: 1 kivi, 2 mandalina.

öğlen: 5 köfte, yarım haşlanmış baharatlı patates, ayran.

ara: şimdi yazacaklarımı arka arkaya yemedim ama ara öğün olarak veriyorum hepsini. öğlen yemeğini erken yeyince atıştırdım akşam yemeğine kadar.

şekersiz türk kahvesi
1 elma
1 kuru incir
1 bardak içine tarçın kabuğu atılmış süt

akşam: 2 kepçe kadar tarhana çorbası, 1 tabak mercimek yemeği, 1 dlm çavdar ekmeği.

*bugün spora gitmedim. hem reglim hem de evde çok iş vardı. bütün gün ayaktaydım zaten.
*1.5 lt su içtim.
*gece de yeşil çay içicem.

saygılar :)

Son düzenleme:

kizzzz kasimi gectik aralik ayindayiz
menüyü begendim tatlim afiyet olsun ev iside spor olarak geciyor unutma

kizzzz kasimi gectik aralik ayindayiz
menüyü begendim tatlim afiyet olsun ev iside spor olarak geciyor unutma

ahahaha uçmuşum ben ya o kadar yorgunum ki kafadan atmışım ayı :) düzelttim şimdi saol tatlım :)
valla spor yerine geçmesin isterse bütün gün mutfak gereçlerini yıkayıp yerine yerleştirdim...pofff

Son düzenleme:
ev işi benim bildiğim spordan sayılmıyor
keşke öyle olsa ben hergün spor yapıyom sayılır

valla sayılır diye de duydum, sayılmaz diye de ama süpürüp silmek baya yoruyo insanı. cam silmeyi falan da düşünürsen baya bi hareket ediyosun aslında.

rica ederim tatlim
kiyamammmm cok yorulmussun herhalde kasim yazmissin

ay sorma sorma canım :) iyi ki söyledin vala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…