- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
Karından canım. İnşallah doğrudur 1 kizim var Allah bagislasin hepimizin evlatlarini. 1 de oğlum olursa hayirlisiyla 2 çocuk yeter:) valla eğer dediğin tutarsa adresini isticem hediye yollicam sana arkadasim:)
Teşekkur ederim dileginiz olsun inşallah yeter 11 yada 12 hafta usg de paylaşın nub teorisinde nub tutma olasılıgı yuksek inşallah kese konumuda tutar sizde
Evet aynı yonde bunun tutma olasılıgı %85 istisnalar olmasa benimde sagda idi kızlarım sag erkek sol kız hayırlısı olsun link paylaştım 11 yada 12 hafta usg de tahmin ediliyor tutma sansı fazlaBenim kizimin 6 haftalık karından goruntusude simdikine benziyor Eki Görüntüle 2301216
Belki ben yanılıyorumdur ama buda sağda erkek denirdi ilk cocugumun kız olduğunu soylemeseydim :)
Tekrar baktım usglerede şimdiki kese solunuzda kızınızın kesesi sagınıza yakınBenim kizimin 6 haftalık karından goruntusude simdikine benziyor Eki Görüntüle 2301216
Belki ben yanılıyorumdur ama buda sağda erkek denirdi ilk cocugumun kız olduğunu soylemeseydim :)
Şuda var canım yaş + ay - 9 olayı kizimda tutuyor. Kizim da çift çıktı şimdi ise tek çıkıyor. O teori de sağlam gibi hani :)Tekrar baktım usglerede şimdiki kese solunuzda kızınızın kesesi sagınıza yakın
Evet onuda yazmıştım kasım anneleri konumda tutanda var tutmayanda hayırlısı olsunŞuda var canım yaş + ay - 9 olayı kizimda tutuyor. Kizim da çift çıktı şimdi ise tek çıkıyor. O teori de sağlam gibi hani :)
Hayirlisi olsunEvet onuda yazmıştım kasım anneleri konumda tutanda var tutmayanda hayırlısı olsun
Amin canim benim hepimiz için hayırlısı olur inşallah :)Evet onuda yazmıştım kasım anneleri konumda tutanda var tutmayanda hayırlısı olsun
buna göre erkekKizlar Merhaba
Benim ultrason goruntumude yorumlayabilecek olan var mı? 6.2 haftalik karından goruntumuz.
Eki Görüntüle 2301203
KızEki Görüntüle 2301209
Kızlar yorumlayacak var mı? Karından ultrason. 7 haftalık.
Ay hadi inşallah. Rabbim en başta sağlıklı evlat versin her açıdan ama gönül de kız istiyor işte
Meltemcim oncelikle Merhaba.E
buna göre erkek
Bebeğin kesede duruşuna göre bakalım tutacakmı sende bu teoriMeltemcim oncelikle Merhaba.
Bebeğe göre mi yoksa placentaya göremi yorum yapılıyor?
6 yada 7 haftalık olmalı buna göre erkek ama nub teorisi biraz daha netlik varArkadaşlar buna da yorum yapabilir misiniz
Biraz saga yakın kız gibi 11 yada 12 hafta nub haftası paylaşırsanız tahmin ederizMerhaba arkadaşlar. Konuya hakim olanlar bana da yardimci olabilir mi? Karından ultrason. Plesentayı anlayamiyorum ben
Tesekkurler. Plesentayı ayırt edebiliyor musunuz? Kesenin cevresinin tamamı parlak ve beyaz. Bariz bir goruntu anlayamiyorum da benBiraz saga yakın kız gibi 11 yada 12 hafta nub haftası paylaşırsanız tahmin ederiz
Bebegin oldugu yer plesenta ama 11 yada 12 hafta usg de paylaşırsınız nub teorisi dogru oluyot nubuda belliyseTesekkurler. Plesentayı ayırt edebiliyor musunuz? Kesenin cevresinin tamamı parlak ve beyaz. Bariz bir goruntu anlayamiyorum da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?