İnşallah öyledir yarın öğrencez Allah biliyo bi kızım olduğu için bide oğlum istiyorum ikisini de tatmak istiyoruz iştePipi var gibi hayal mayal görnuyor nette değil yinede erkek diyorum o hayalimsi pipi ise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledir yarın öğrencez Allah biliyo bi kızım olduğu için bide oğlum istiyorum ikisini de tatmak istiyoruz iştePipi var gibi hayal mayal görnuyor nette değil yinede erkek diyorum o hayalimsi pipi ise
Alt tarafta bi çıkıntı var onumu dediniz acaba bi de yukarı doğru Bi çıkıntı görüyorum omu anlayamadım benPipi var gibi hayal mayal görnuyor nette değil yinede erkek diyorum o hayalimsi pipi ise
Bende puslu şekilde görüyorum pipi gibi diyorum yarın dr da gönlünüzden geçeni söyler inşallahAlt tarafta bi çıkıntı var onumu dediniz acaba bi de yukarı doğru Bi çıkıntı görüyorum omu anlayamadım ben
İnşallah teşekkür ederimBende puslu şekilde görüyorum pipi gibi diyorum yarın dr da gönlünüzden geçeni söyler inşallah
İnşallah teşekkür ederim
6. 7 haftalık görüntü var mıBende tahmin alabilirmiyim 9 haftalk katindan
6. 7 haftalık görüntü var mı
Buna göre kızEki Görüntüle 2301166 7 haftalik vajinal ultrason
Evet ben bebeğinizin kız olduğu nudüşünüyorumAma cok net degil sanki
Vajinalsa kız karındansa erkekKizlar Merhaba
Benim ultrason goruntumude yorumlayabilecek olan var mı? 6.2 haftalik karından goruntumuz.
Eki Görüntüle 2301203
Karından canım. İnşallah doğrudur 1 kizim var Allah bagislasin hepimizin evlatlarini. 1 de oğlum olursa hayirlisiyla 2 çocuk yeter:) valla eğer dediğin tutarsa adresini isticem hediye yollicam sana arkadasim:)Vajinalsa kız karındansa erkek
Teşekkur ederim dileginiz olsun inşallah yeter 11 yada 12 hafta usg de paylaşın nub teorisinde nub tutma olasılıgı yuksek inşallah kese konumuda tutar sizdeKarından canım. İnşallah doğrudur 1 kizim var Allah bagislasin hepimizin evlatlarini. 1 de oğlum olursa hayirlisiyla 2 çocuk yeter:) valla eğer dediğin tutarsa adresini isticem hediye yollicam sana arkadasim:)