Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç haftalık burada kız sanki 16 hafta olmuşunuz ögrenmedinizmiKizlar bize de tahminde bulursunz sevinirim
Banada bakarmisinizzz 10+2 yukarda resimKaç haftalık burada kız sanki 16 hafta olmuşunuz ögrenmedinizmi
Kız gibi
Buna göre erkek sonucu yazarsınızBen de yorum istiyorum kızlarrr ilk fotoğraf ilk diğeri de 6+3 ultrason
Kıza benzettimKizlar bize de tahminde bulursunz sevinirim❣
Net degil usg başka varsa tahmin ederim
11 haftalikti o foto da simdi 15 haftalik olduk ama dr Eylül’de gel dedi dayanamiyorumKaç haftalık burada kız sanki 16 hafta olmuşunuz ögrenmedinizmi
İkili testteki radyolog erkege bnziyo dedi ama kesin degil dedi erkege hazirlamistm kendimi ama kiza doncek galibaKıza benzettim
Benim ki sadece tahmin Canım doktorun daha iyi bilir tabiki sonradan sen kız dedin boşa ümitlendirdiğini diyenler oldu üzüldüm hayırlı evlat olur inşallah sağlıkla gelsin sonucu yazarsınİkili testteki radyolog erkege bnziyo dedi ama kesin degil dedi erkege hazirlamistm kendimi ama kiza doncek galiba
Canım maşallah on haftalık oldun mu bi yorumum var ama 6 veya 7 haftalık usg ni de atarmışınEki Görüntüle 2299873
Kizlar 10 haftalik yorumlarinizi bekliyorum...
Evet canim olduk şükür :) 6 veya 7de net degilki canim yaCanım maşallah on haftalık oldun mu bi yorumum var ama 6 veya 7 haftalık usg ni de atarmışın
Sen at Canım kesede ne taraf ta ona bakıcamEvet canim olduk şükür :) 6 veya 7de net degilki canim ya
Evet canim olduk şükür :) 6 veya 7de net degilki canim ya
Sen at Canım kesede ne taraf ta ona bakıcam
Canim ben onu bulamadim etiket yapar misin beni rica etsemdr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti bu topige atarsan tahmin ederler cnm