Yapıyorum hemenCanim ben onu bulamadim etiket yapar misin beni rica etsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapıyorum hemenCanim ben onu bulamadim etiket yapar misin beni rica etsem
Canim banada yorum yapar misin . 20 haftalik beninki tam.gostermedi kiza benziyor dedi sadeceYapıyorum hemen
Ben de kız a benzettim cnmCanim banada yorum yapar misin . 20 haftalik beninki tam.gostermedi kiza benziyor dedi sadece
Yaa cok tesekkur ederim . Nasipse 3. Kizim olacakBen de kız a benzettim cnm
Ne güzel Rabbim inşallah bitanecik te hayırlı bi kız evlat nasip eder bana da duanı beklerim CNm sağlıkla gelsin minnoşYaa cok tesekkur ederim . Nasipse 3. Kizim olacak
Amin canim . Dua ederim tabiki Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli kiz evlatlar nasip etsin . Ileride arkadasimiz olacaklar insallahNe güzel Rabbim inşallah bitanecik te hayırlı bi kız evlat nasip eder bana da duanı beklerim CNm sağlıkla gelsin minnoş
Aynen ya iki oğlum var babayla kanka bende bi kanıka istiyorum inşallah güzel Mevlam Büyük Rabbim nasip ederAmin canim . Dua ederim tabiki Rabbim isteyen herkese hayirli saglikli kiz evlatlar nasip etsin . Ileride arkadasimiz olacaklar insallah
Bu teori tuttu mu CanımBenimki erkek oluyor. Bu durumda ki gercekten erkek.
EvetBu teori tuttu mu Canım
Sağlıkla gelsin cnm oğlun
Oyle oluyor ama kizda olsa erkekte olsa yine anneyle dertlesiyorlar :) insallah seninde bir arkadasin olur evde :) benim buyuk kizimda insallah erkek olur da onuda babam bakar diyordu herseyle ben ilgileniyormusum onlar kiz diye :) dogacak olaninda kiz oldugunu duyunca o zaman ona ben bakarim dedi yavrumAynen ya iki oğlum var babayla kanka bende bi kanıka istiyorum inşallah güzel Mevlam Büyük Rabbim nasip eder
Doğru demiş hayırlısı canım sağlıklı evlat olsun lar daOyle oluyor ama kizda olsa erkekte olsa yine anneyle dertlesiyorlar :) insallah seninde bir arkadasin olur evde :) benim buyuk kizimda insallah erkek olur da onuda babam bakar diyordu herseyle ben ilgileniyormusum onlar kiz diye :) dogacak olaninda kiz oldugunu duyunca o zaman ona ben bakarim dedi yavrum
Merhaba videoda yavaşlatarak izlerken böyle bir görüntü görüyorum sizce cinsiyet belli oluyormu 12 haftalıkKaç haftalık burada kız sanki 16 hafta olmuşunuz ögrenmedinizmi
6 yada 7haftalık görüntün var mı CanımMerhaba videoda yavaşlatarak izlerken böyle bir görüntü görüyorum sizce cinsiyet belli oluyormu 12 haftalık
6 yada 7haftalık görüntün var mı Canım
6 yada 7haftalık görüntün var mı Canım
İlk ikisi 7+2 haftalık üçüncüsü 4+4 haftalık6 yada 7haftalık görüntün var mı Canım
Ben bebeğinin kız olduğu düşünüyorum Canım hayırlı evlat olsun sonucu yazarsınİlk ikisi 7+2 haftalık üçüncüsü 4+4 haftalık
Teşekkür ederim yarın öğrencez yazarım burayaBen bebeğinin kız olduğu düşünüyorum Canım hayırlı evlat olsun sonucu yazarsın
Hadi inşallah merakla bekliyorumTeşekkür ederim yarın öğrencez yazarım buraya
Pipi var gibi hayal mayal görnuyor nette değil yinede erkek diyorum o hayalimsi pipi iseMerhaba videoda yavaşlatarak izlerken böyle bir görüntü görüyorum sizce cinsiyet belli oluyormu 12 haftalık