İnşâllah aslında en önemli saglıklı olması 4 ay önce bir düşüğüm oldu maalesef yani kız olsun erkek olsun hic farketmıyo bebeğim saglıklı bir sekilde dünyaya gelsınde gerisi hiç önemli değilCinsiyet için daha çok erken :) ama insan çok merak ediyor değil mi o kadar iyi anlıyorum ki. Sağlıkla gelsin inşallah
Erkek gibiKızlar benim bebişime de yorum yapar mısınız lütfen12 haftalık Eki Görüntüle 2295241
Ramzi teorisine göre nedir cinsiyetiAynen hic kiz diyen olmamis :)
Karından ultrason 4+4 haftalık ramzi teorisine göre bakarmısınız cinsiyetineRamzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
4+4 haftalık burda cinsiyeti nedir ramzi teorisine göreRamzi teorisine göre ( bilimsel bir araştırma sonucuymuş ve %85 doğruluğu varmış). İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsüne göre bebeğin kesenin içersinde soldan ya da sağdan girişine göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bilimsel olunca tecrübeli annelerimiz yada anne adaylarımızdan yardım istiyoruz. Doğruluğu var mı öğrenmek adına :) Bizleri aydınlatırsanız çok seviniriz. bu teorieye göre;
Vajinal muayeneyle bakıldıysa eğer;
Sağdan girmiş gözüküyosa aslında solmuş ve ERKEK,
Soldan girmiş gözüküyosa aslında sağmış ve KIZ ,
Karından bakıldıysa eğer,
Soldan girmiş gözüküyosa gerçektede solmuş ve ERKEK,
Sağdan girmiş gözüküyosa gerçekte de sağmış ve KIZ,
Buna göre erkek vajinalsa kız4+4 haftalık burda cinsiyeti nedir ramzi teorisine göre
Karından ultrasonBuna göre erkek vajinalsa kız
Bişey daha sorcam şimdi ilk 5 haftalıkken solda 7 haftalık da sağda duruyor hangisi geçerli ilk yerleştiği yermi yoksa sağa kayınca sağmı sayılıyorKarından ultrason
İlk 5-6 hafta önemli şu an kaç haftlıksınızBişey daha sorcam şimdi ilk 5 haftalıkken solda 7 haftalık da sağda duruyor hangisi geçerli ilk yerleştiği yermi yoksa sağa kayınca sağmı sayılıyor
Şu an 14+5 cinsiyeti 16 haftalık olunca kontrolum var o zaman öğrenicem inşallahİlk 5-6 hafta önemli şu an kaç haftlıksınız
Gönlünüzdeki olur inşallah iilk bebekmiŞu an 14+5 cinsiyeti 16 haftalık olunca kontrolum var o zaman öğrenicem inşallah
Bi kızım var gönlümden erkek geçiyor bakalım hayırlısı artık AllahtanGönlünüzdeki olur inşallah iilk bebekmi
Bi kızım var gönlümden erkek geçiyor bakalım hayırlısı artık Allahtan
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız içinBi kızım var gönlümden erkek geçiyor bakalım hayırlısı artık Allahtan
Nub teorisine usg paylaştınızmı 11 yada 12 hafta olmalıBi kızım var gönlümden erkek geçiyor bakalım hayırlısı artık Allahtan
Paylaştım ama net olmadığı için yorum yapılamadıNub teorisine usg paylaştınızmı 11 yada 12 hafta olmalı
13+5 de var onada 13+5 de nub olmaz dendi ve nub diye bşy yoktu galiba o fotodadaPaylaştım ama net olmadığı için yorum yapılamadı
Tekrar paylaşırmısınız 10 da olabilirPaylaştım ama net olmadığı için yorum yapılamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?