- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
senin kıza bakarsak bunda tutuyo :) . ben nisan mart annelri vs orası için link yollayıp yorum yapmalarını isticemBu da can kızım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kıza bakarsak bunda tutuyo :) . ben nisan mart annelri vs orası için link yollayıp yorum yapmalarını isticemBu da can kızım..
pardon, şimdi ekledim :)
İyi olur.. İnşallah dediğin gibi olur bu sefer oğlum olur hayırlı ve sağlıklı bir evlat.. senin de inşallah.. hepimizin..ya bu hafta ya haftaya doktora giderim..ama komşumuz gitmiş 3.5 aylıkken söylememiş.. şevkim kırıldı..senin kıza bakarsak bunda tutuyo :) . ben nisan mart annelri vs orası için link yollayıp yorum yapmalarını isticem
Canım şu altta 6o yazıyor ya o ne anlama geliyor acaba ...pardon, şimdi ekledim :)
İyi olur.. İnşallah dediğin gibi olur bu sefer oğlum olur hayırlı ve sağlıklı bir evlat.. senin de inşallah.. hepimizin..ya bu hafta ya haftaya doktora giderim..ama komşumuz gitmiş 3.5 aylıkken söylememiş.. şevkim kırıldı..
evet karından görüntü bu :) hayırlısı olsun sağlıklı olsun hepsi diyelim, tşk ettimm :)canım seninde solda. karından bakılan ultrason görüntüsüyse tabi. yani erkek oluyo bu durumda.
69/69 olan mı? sanırım yakınlaştırma oranı o canımCanım şu altta 6o yazıyor ya o ne anlama geliyor acaba ...
Evet o hee69/69 olan mı? sanırım yakınlaştırma oranı o canım
Bu farklı ama ne bileyim kimi her gebelik aynı değil diyor.. bilemedim..aminn inşallah. sen aslında tecrübelisin kızdan farkları vardır hem vücudunda hem belirti olarak
Bu farklı ama ne bileyim kimi her gebelik aynı değil diyor.. bilemedim..
Tam 13 haftalık belki söylemez..c.tesi gittiğinde tam ne kdrlık olcak inşallah canım
Tam 13 haftalık belki söylemez..
Bide benimkine bakin:)
Bu 7 haftalıkken
Eki Görüntüle 1699977 sağa çevirin bakin yan yüklendi
Buda 8+4
Eki Görüntüle 1699992 bunuda sağa çevirin:)
Bide benimkine bakin:)
Bu 7 haftalıkken
Eki Görüntüle 1699977 sağa çevirin bakin yan yüklendi
Buda 8+4
Eki Görüntüle 1699992 bunuda sağa çevirin:)
canım ilkivajinal muayenemi yoksa ?
Yok cnm hepsi karından,bide 8 haftalıkken fotoda keseyi tam ortadan çizgiyle ayır hangi tarafa çok yakında belli olur,ben ayirdim sola yakin geldi bide sen yap
benim ayırmaya gerek yokki bi baksana benim tam soldan çıkmış bi önceki sayfada var hafta hafta yükledim. :)
Peki benimki ne bu teoriye gore,karından baktı 7 haftalık fotoda bebek solda + işareti var bebegin olduğu yer
canım 8 haftalıkkene göre kıza daha yatkın gibi. ama ilkinde soldan çıkmış gibi ya. yoksa o yolk kesesi falanmı