- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
arch2401 karından 6,5 haftalık
erkeğe benziyor canım. Rabbim gönlüne göre versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arch2401 karından 6,5 haftalık
amin hepimizin inşallaherkeğe benziyor canım. Rabbim gönlüne göre versin.
Cnm burada sırf kese görünüyor bebegi ben göremedim.bir sonraki haftaya ait olan var mi? Benim de paylastigim kesem var bu sayfada yaklasik o boyutlarda bir ultrason goruntusu lazim. Burada bu konuda bayagi uzman olmus arkasaslar var onlar bu haftalardaki plesentanin ne tarafta yerleşmiş olduğuna göre yorumluyorlar. Sen yukleyebilirsen yardimci olmaya çalışayım.arch2401 karından 6,5 haftalık
Yakaladım seni burada :))))Beni de yorumlar misiniz...ilk ult resmim Eki Görüntüle 1762102
ahahahaa kız senin ne isin var burdaaYakaladım seni burada :))))
Böyle basarim seni işte benden kaçmaz. ..sen bize ultrasyon fotoğrafını gösterme burada Paylaş emiiii. :)))ahahahaa kız senin ne isin var burdaa
Ahahahaaa ben paylaştım sitede sen kacirmissinBöyle basarim seni işte benden kaçmaz. ..sen bize ultrasyon fotoğrafını gösterme burada Paylaş emiiii. :)))
Aa öylemi cnm :)))Ahahahaaa ben paylaştım sitede sen kacirmissin
Karindan bakıldiysa erkek vajinalse kiz ramziye göre...Kızlar 6+5 haftalık karından çekildi. Yorumlayabilir misiniz?
Bir sonraki haftayi koy cnm burada keseden başka birsey gözükmüyor. Bebeğinin durduğu yeri görmek lazim.Beni de yorumlar misiniz...ilk ult resmim Eki Görüntüle 1762102
Tamam cnmBir sonraki haftayi koy cnm burada keseden başka birsey gözükmüyor. Bebeğinin durduğu yeri görmek lazim.
hayırlı olsun bebişin, tuttu mu teori tahmini, bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi?bu durumda benmki ne oluyor vajinal ultrasonla bakıldı
Sağlıklıca al kucağına inşallah,merak ediyorum bu teori tutuyor mu, senin tuttu mu yapılan tahminlerevet karından görüntü bu :) hayırlısı olsun sağlıklı olsun hepsi diyelim, tşk ettimm :)
Sonuç ne arkadaşlar tuttu mu teori:)Simdi benim bebeğimin ultrason görüntülerinde hem kese hem bebek sağda. Bu teoriye göre kızmı oluyor?
Valla bnm oğlum olcak tutmadı sanırımhayırlı olsun bebişin, tuttu mu teori tahmini, bebeğinin cinsiyetini öğrendin mi?
Tebrik ederim canım, sağlıklı sıhhatli kucağına al inşallah, çin takvimi tuttu mu:)Valla bnm oğlum olcak tutmadı sanırım