- 14 Mayıs 2012
- 319
- 19
- 118
- Konu Sahibi pembemasal
-
Canım ben farkedebiliyorum. Yumurta akı kıvamında beyaz şeffaf, uzayan bir akıntı. Farkedemiyorsan eğer ovulasyon testleri var. Ben henüz kullanmadım ama eylüle kalırsam ben de kullanacağımKizlar benbisey sorucam; adetlerim gec oluyor genelde, yumurtlama gunumu tam bilemiyorum dolayisiyla. Yumurtlamanin oldugu gunler akintinin sekli degisiyormus ya. Ben bu ay yumurtlamadim mi acaba. Cunku o tarif edilenler gibi bi akintim olmuyor. Kontrol ede ede kafayi yicem. Sizler bu akintiyi fark edebiliyor musunuz???
Azıcık daha sabır. Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor çünkü. En garantisi regl gecikmesini beklemek.kızlar uzun zamandır giremedim bat a 3 gün kaldı test yapsam çıkar mı ne dersiniz.
Ramazan bereketli gelsin inş :) Çifte bayram olsun ağustosta,güzel güzellll minicik minicik kalplerden haberdar olalım inş:) Hep birlikte bekleyelim sevinelim:)
Ya zuzu sen hamiş değil misin arkadaşım. Normal değil böyle adet görmek. Ben olsam hemen kan testi yaptırırdım. Hiç olmazsa idrar testinden baksanKizlar gununun aydin,mutlu huzurlu ve en cok ihtiyacimiz olan bbol sabirli gecsin ins. Nasilsiniz gbakalim,bati gecen kendini yhamile hisseden varmi benim gibi,en kotusude esim erik bana zavalli acil bebek lazim buna die bakmasi sanirim:-D amaaa benim icin hic one,i yok kirmizilari gormedigim takdirde umutt dvmm... Ee benim 3 gun once kahve akintim geldi ahaa dedim geliyo benimkii ee uzerinden uc gun daha gecti ne gelen var ne giden bunun uzerine gec dollenmemi oldum die de dusunmuyo degilim. Bir hafta once kan vermistim negatifti,cuma test yapcam koyu cift cizgi gorursem kan vercem. Tabii kirmizilar gelmesse,dua edin anacimm;-) simdi bole bisey yasayip hem kanda hem idrarda negatifi gorup tekrarladigindqa pozitifi gorenler varr mii bunu mrk ediyorum. Bikac kisiden kahve leke gelip hamis kalmislar onu ogrendimm e buda bana umut oldu. Rabbim hicbirimizi utandirmasinn!
kızlarrrrrrrrr dün dr gittim yavrumun kesesini gördüm aynnı annesi gibi çok güzel maşşallah ben kuzum.ama keseyi görmek için erken dedi olsun biz bakalaım dedik böyle minicikte olsa gördük.bide kan verdim 4980 çıktı.güzel değilmi sonucum kızlar
Günaydın herkese
Canım ben farkedebiliyorum. Yumurta akı kıvamında beyaz şeffaf, uzayan bir akıntı. Farkedemiyorsan eğer ovulasyon testleri var. Ben henüz kullanmadım ama eylüle kalırsam ben de kullanacağım
Azıcık daha sabır. Bazen çıkıyor bazen çıkmıyor çünkü. En garantisi regl gecikmesini beklemek.
Aminnnn
Ya zuzu sen hamiş değil misin arkadaşım. Normal değil böyle adet görmek. Ben olsam hemen kan testi yaptırırdım. Hiç olmazsa idrar testinden baksan
Ay yesinler senin miniğini. Pek de mütevaziyizKızın olacak senin içime doğuyor
hayırlısı olsun kız oğlan fark etmez sağlıklı olsunda aklı selim bir evlat oolsun.sonucum sence güzelmi kan sonucum.bide nerden geldi ki aklına kız çolucağı
Kan sonucun iyi gibi, her gün bir önceki günün iki katı kadar artarmış HCG.
Süslü bir kızın olacak gibi geldi birden. Ama dediğin gibi sağlıklı olsun da kız erkek farketmez
ayşeeee napıyon laaannn...???
ayyyyy ne kadar kaba bir kadınsın sen lan lı lunlu konuşuyor hiç yakıştıramadım cık cık cık.iyiyim lan sen nasılsın çalışmlar nasıl gidiyorrr.
günaydın kızlar benim sizden bir ricam var burda hamile kalmış arkadaş lar var benim de adet tarihime çok az kaldı haftaya bugün 8/8 de olmam gerek ama bende bazı belirtiler var merak ediyorum acaba şu eczanelerde satılan 3 tıl lik testlerden alsam mı daha erken biliyorum ama meraktan ölücem ayrıcada belirtilerim mi söyleyeyim bana yardımcı olurmusunuz? idrara çok çıkıyorum açık renk sağ kasığım geçenlerde tüm gün ağrıdı ondan sonra dönem dönem ağrıaya başladı miğdem bulanıyor ama kusucak kadar değil yani kendi etrafımda dönmüşümde başım feci dönmüş miğdem kalkmış gibi hissediyorum çok yorgunum biran biranımı tutmuyor vücut ısım sürekli değişiyor birde bir şişkinlik var anlatamam geçen haftadan başladı desemki hastalığım yaklaştı ondan şişim ama erken şiştim sizce hamile olma olasığım yüksekmi deneyimli arkadaşlar size soruyorum yardım :44: :44:
deli manyaaakkkk..... bugün 20. gündeyim gün aşırı çalıştık vallaa... bu ay pek bi umutluyum uzayan akıntımıda gördüm... 4 5 gündür sol kasığımdada sağ kasığımdada hafif kasılmalar oluyo sebebi nedir bilemem... göğüslerim gözle belli olacak şekilde büyüdü... midem bulanıyo bazen ama oruçtan kaynaklıdır bence bulantım... bu belirtilerim psikolojikte olabilir ama iiiiinşallah gerçek belirtilerdiiirrr....
günaydın kızlar benim sizden bir ricam var burda hamile kalmış arkadaş lar var benim de adet tarihime çok az kaldı haftaya bugün 8/8 de olmam gerek ama bende bazı belirtiler var merak ediyorum acaba şu eczanelerde satılan 3 tıl lik testlerden alsam mı daha erken biliyorum ama meraktan ölücem ayrıcada belirtilerim mi söyleyeyim bana yardımcı olurmusunuz? idrara çok çıkıyorum açık renk sağ kasığım geçenlerde tüm gün ağrıdı ondan sonra dönem dönem ağrıaya başladı miğdem bulanıyor ama kusucak kadar değil yani kendi etrafımda dönmüşümde başım feci dönmüş miğdem kalkmış gibi hissediyorum çok yorgunum biran biranımı tutmuyor vücut ısım sürekli değişiyor birde bir şişkinlik var anlatamam geçen haftadan başladı desemki hastalığım yaklaştı ondan şişim ama erken şiştim sizce hamile olma olasığım yüksekmi deneyimli arkadaşlar size soruyorum yardım :44: :44:
yumurtlama gününde olabilirsin tatlım ben bu hamile liğimi adetim bitti yıkandım ondan sonra oldu anacım.
canım bizler birazda psikolojik olarak belirti yaşıyoruzz ama bu demek değildirki hamile değiliz belkide bebişimiz tutunmuştur... test için bana kalırsa biraz erken... olsa bile çıkmaz sonra moralin bozulur.. bence3 4 gün kala yap bazı arkadaşların 3 4 gün kala çıkmıştı hamile oldukları...
Yumurtlama dönemi belirtisi sanki bunlar. Özellikle geçen haftadan şişen karnın buna işaret. Mide bulantısı 2 aydan önce olmazmış malesef
İnşallah hamilesindir canım, şimdiden test yapma ama bekle biraz.
Annen abine regl bitiminin hemen ertesi hamile kalmış ya, eltim de öyle, ben de size bakıp umutlandım. Sebebim olacaksınız bakHemen yarın başlıyorum çalışmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?