Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

bn canm 3.gun gttım o zaman ıste yumurtalıkta sorun yok,kıst yok tertemız dedı.solda suan olmamsı gereken catlamamıs yumurta var dedı.yaptım cnm test ama hemen cıkar mı kı?cıkmadı tabı benım.bugun yok kanama zaten kesıldı ama cok ılgınctı.sanırım kendımızı dınledıkce yenı yenı seyler cıkıyor

slmmm kızlarr sizi burda buldumm nasıl gidiyoo
YBALAKIn cnm eşin naptı test sonucunuz nasıl
sanem sen naptın ??*

eşim gamsızlıktan daha yaptırmadı testi canım.hergün yarın yaptırcam diyo bakalım ne zaman yaptıracak?sen naptın canım?

slmmm kızlarr sizi burda buldumm nasıl gidiyoo
YBALAKIn cnm eşin naptı test sonucunuz nasıl
sanem sen naptın ??*

selam canmm ıyı yaptın:)bnm prolaktın canm ya yukselmıs yıne.ıyıkı de gtmısım doktora,yoksa bu ay bosa gıdecekmısılacımı aldım kullanıyorum sımdı.sen naptın?

eşim gamsızlıktan daha yaptırmadı testi canım.hergün yarın yaptırcam diyo bakalım ne zaman yaptıracak?sen naptın canım?

hadi yaaa.. zorla bari biraz.. ama test vermeden önce perhiz yapcak biliosunuzdur mutlaka.. bizde napalım kendi çapımızda uğreşıyoruz artık kısmet dedik
eylülün sonlarına doğru tekrar test vercez...

anladım canım hayırlısı inş allah herşeyi gönlümüze göre verir.ben bu bebek olayına çok takıyorum bazen sonra frenliyorum kendimi.benim hayatta hep özendiğim şeyde bişey çıkar.herşeyde bir hayır vardır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…