Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

çok sağol canım darısı sana inşallah. sende en kısa zamanda bize haber ver canım.sarı akıntı bende de oldu ve hamilelik boyunca olacak hatta artacak canım ama battan önce bende de vardı.

gülceonur canım maleseff geldi benim kırmızılar dileklerin için saol inşallah dedğin gibi güzelhaberleri veirim bidahaki ay burdan snein gibi inşallahh hayırlısı allahtan bakalaımm..:S

kızlar bende bugün acayip bi bulantı var ara ara midem azıma gelir şeklinde sabaha karşı uyurkende oldu ama yediklerimle alakalıdır diye üzerinde durmadım.1saat önce folikasitlerimi içtim sanki azıma geliyorlar.antibiyotik içersinizde azınızda farklı bi tat bırakır aynı öyle oluyor.daha önce farketmemiştim içtikten sonra böyle olsun acaba belirtisimi? daha bata 1 hafta var

Merhaba tatlim... Daha bata bir hafta varsa ve miden bulaniyorsa ya malesef regl belirtisi yada insanlarda soguk dus etkisi yapsada bu ihtimal psikolojiktir tatlim. 6 haftalikken basladi benim bulantilarim kiminide hic olmuyo yada gec basliyo ama bata bir hafta varken malesef olmaz... Ama ins hamis kalirsin,guzel habelrini beklerim....

nasılsınız ayva reçeli durumunu yeni gördüm ve çok üzüldüm neler hissettiğini çok iyi anlıyorum çünkü aynısı nisan ayında benim başıma gelmişti çok üzüldüm çok yıprandım ama bak rabbim yenisini verdi rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder merak etme onun hazinesinde çok var ol der ve olur.bu arada bende yarın ilk dr. muanemi olacam o kadar tedirginimkallah göstermesin bişey olur mu diye zaten ben ve eşim hala tam sevine bilmiş bile değiliz inşallah yarın sağ salim görünce içimiz rahatlar haberleri bacılarımada veririm sizi çok seviyom

selam zuzucum,inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin Allah ım.fazla topiğe gelmiyorum ara ara okuyıp çıkıyorum.biraz kafamın dağılması gerekiyor.İnşallahh ben ve bebek isteyen her kadının duasını kabul eder Allah ım..öpüyorum canım.sevgiler.

Canim demek yarin gidiyorsun hmm kac gibi? Bende dr bulanti iladci yazdiracaktim da bide sonucumu gostericem gec gidersen bulusabiliriz belki?:-D

eşim işe gitmeden götürür canım, hem belki tahlil ister diye aç karnına giderim. takipte 4-5 kere gidiliyor denk getiririz birisine artık :)

gülceonur canım maleseff geldi benim kırmızılar dileklerin için saol inşallah dedğin gibi güzelhaberleri veirim bidahaki ay burdan snein gibi inşallahh hayırlısı allahtan bakalaımm..:S

hiç canını sıkma inşallah öbür ay olur dua et bol bol inşallah olur Allah büyük.ben ilk ay ayaklarımı kaldırdım bekledim olmadı kaldırınca her halde sıkıştırdım girişi içeri giremedi sonra düz yatınca oldu.yumurtlamanı da iyi takip et canım rahat da olursan inşallah sıra sende olacak:)

ya ayıp olmazsa ne oldu ayvareçeline

olabilir olmaz denmez.bende de bulantı oldu ben de oruç olduğum için galiba dedim.ilkinde erkenden midem bulanmadı ikincisi(düşük) erken dönemde baş dönmesi oldu. bunda ise erkenden midem bulanmaya başladı ama rahatsız etmiyo beni ara ara.beklemek zor ama 1 hafta bekle canım ya

gülce bende ayaklarımı çok diktim 4kez ilişki oldu 4undede diktm ayaklaırmı ınsan kasıo kendını sanırım dedııgn gıbı gırememıs olabılır içeri bende senin dediğin gibi deniyicem o zaman oruç dıye 20 dakıka bekleyıp mecbur duş alıyordum sahur oruç derken..bu ay incir suyu içicem bide kafama takmamaya çalışıcm reglı bıter bıtmez 2gun sonra başlıcam ben geçen ay ta 10cu gun başlamıştım belkıde erken yumurtladım bılemıyorum 10-12-14-16 yapıp bırkmıştım bu sefer regl 5gun kalana kadar denyım değilmii??

ewt canım sen işin ucunu sıkı tut biter bitmez denemelere başlabelki erken yımırtlarsın.gerçi olan bi keredede oluyo ama hakında hayırlısı

Aslında ikinci gebeliğim ilkini 6+4 gunlukken kalp atısları duyulmadıgından dolayı kurtaj yapmak zorunda kaldımne zor gunlerdı yarabbim bir daha yaşatmasın 5. ayda tekrar hamıle kaldım şuan herşey yolunda rabbım ol dedı oldu sonra rabbım doğ diyecek doğacak allahın izniyle....mevlam senınde hakkında hayırlısını versın döktüğün bütün gözyaşları mutluluk göz yaşların olsun canım...

ben rahat oldum dedimki bu ay olmazsa öbür olur ne olacak dedim. düz yatıp tam 30 dk bekledim. hatta ben ogünlerde oruç tutmadım oulasyon testi aldım eczaneden o günlerde hergün ilişki oldu 2 gün arayla dedğilde mesela 13 14 15 günlerde.sonra bıraktık.bide her ay farklı günlerde yyumurtluyormuşum bi ay 13 bi ay 14 bi ay 15 falan.o yüzden kaçırıyoruz zamanı.bide çok düşündüm niye olmadı sperm mi yaşamıuo içerde acaba diye çünkü ilkinde çatım dar kısa olduğu için normal doğuramamıştımda.sperm akıp gidiyo mu dedim ama kalıyomuş içerde:)

benimde 8+3 günlüktü kalbi atmayınca alındı çok dua ettim canlansın toparlansın diye herkes kavga etti benimle aldır bi sorun var demekki diye ben belki canlanır diye son ana kadar bekledim doktor da sağolsun ayrıntılı ultrasona falan girdirdi belki kalbi atıyodur diye rahimde her yerde damarlar var mavi kırmızı görünüyodu bitek bebeğin olduğu yerde siyahtı o zaman ümidi kestim çok zordu seni çok iyi anlıyorum Allah şimdiki bebişlerimize sağlık versin kucağımıza almayı nasip etsin bütün bebek bekleyenlerin

çok çok saol canım bende denıycem bütün bu dedıklerınıı..allah bebegını saglıkla kucagına almanı nasıp etsın yaa senı başından berı takıp edıyorum hamiş oldun..benımde içim ümit oldu valaa o yuzden sana cok soru soruorum k.bakama sıkarsam:)) bende alıcam oulasyon testınden,ne kadar fıyatı o testlerin, tek bı tanemı oluyorr, bi kaçtanemı kı hergun kontrol edebılıo ınsan yumurtluyucgı gunu ? bıde sen3gun ilişki oldu dıosun sonrasındada oncesındede olsa etkilermıkı hamış olmayı..

amin inşallah...o ne demek ne istersen sorabilrisn inşallah yardımcı olabilirim.eczanede tekli ar 10 tl ondan alma 5liler var 25 tl ondan al tekli verirlerse beşli istiyorum de.içinde yazıyo 28 günde bir adet görüyosan şu gün başla diyo.sonrasında yada öncedsinde olan ilişki etkilemez tabi ama kocalarımıza yazık:)yani boşa olmamış oluyo o yüzden.çünkü yarım saat yatıp beklemek sıkıcı da.sen ne merak edersen bana sor çekinme birbirimze yardım etmezsek ne işe yarar burası:)

tamam canım çok haklısınn bazn yakınımıza soramadıgımızı burdan paylaşıoruz dertlesıoruz suan benımyaptıgım gıbı :)bu arada tamam canım 5liden alıcam daha mantıklı içinde yazana gore uygularım.ay ztn bu sefer sahur yok uyurum sabaha kadar öylece:))))bıde bu incir suyunu içtimmi yumurtlarda çuğalıomus bakalım nasıp kısmet sonrası ... allah büyük hakkımızda herşeyın hayırlısı olsunnn cnm cok saoll..:))

boşa gitmez canım spermler 3 gün canlı kalabiliyolar içerde bizim yımırtların ömrü kısa 1 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…