Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Canım test geçersiz olmuş. Tekrarlaman gerekiyor.

İçini ferah tutarak git Ayşe, bir ağrın sızın olumsuz bir durum yok. Bir şey çıkmaz. İyice bak bebeğine

Aminnnnnnnnnnnnn

İnşallah hamilesindir canım

günaydın kızlarr
biraz önce kan verdim yarın 3te çıkıcak sonuçlar...rütun kan tahlili...baş dönmemin nedeni araştırılıyor..şekerden şüpheleniyorum..bakalım yarın sonuçlar nasıl çıkıcak :26:

Günaydın herkese, benim dün gece geldi kırmızılar. Kendimi hamileliğe o kadar kaptırmışım ki bu ay pet almayı unutmuşıum:26: kociş sağolsun kalkıp aldı. Ümitler eylüle kaldı.

arkadaşlar yumurtlama takibi için ne zaman gidilmeli doktora? ve bu süreç nasıl oluyor?

merhaba,
yumurtlama takibi için adetin 3. ve 4. günü gidilir, bu tarihte zaten yumurtlama başladığı için ilk andan itibaren gelişimini, sonrasında gelişince çatlamasını takip eder. ilk ay ilaçsız yapar bunu senin doğal halini görmek için, sonrasında ilaç takviyesi ile yapar. mesela benim güzel gelişiyor ama çatlamasında sorun oluyor... klomen ilacı verip daha fazla yumurtlama ve daha çok gelişim sağlanıyor, istenen seviyeye ulaşınca yumurtanın çatlaması için iğne veriyor. göbekten iğne oluyorsun (hiç ama hiç acımıyor). bu arada da döllenme olursa diye de progestan verip bebeğin sana daha kolay tutunması sağlanıyor. böyle işte :)
hayırlısı olsun hakkında...

benimde artık eylüle kaldı kısmet artık ben düşünmekten vazgeçtim bide gerçekten iyi anne olabilecekmiyim diye korku düştü içime artık düşünmüyorum kafama takmıyorum olursa olur olmazsa da hayırlısı olsun

benimde artık eylüle kaldı kısmet artık ben düşünmekten vazgeçtim bide gerçekten iyi anne olabilecekmiyim diye korku düştü içime artık düşünmüyorum kafama takmıyorum olursa olur olmazsa da hayırlısı olsun

kizlar merhaba kendimi hic iyi hissetmiyorum. bu sabah doktor randevum vardi.
ultrasonda bebegimi goremedik. gebelik kesesi ve york kesesi vardi ama embriyo yok dedi doktor.
iki ihtimalden bahsetti ya gec dollenme ya da bos gebelik. bir hafta sonraya gun verdi. tekrar muayene icin.
ne yapacagimi bilemiyorum. psikolojim alt ust.
dua etmekten baska carem yok. goz yaslarimi tutamiyorum. bir haftayi bayrami nasil gecircem bilemiyorum.

canım inş geç döllenmedir bol bol dua et Allaha morelini yüksek tutu iyi şeyler düşünki iyi olsun

Allah korusunn,bebisini ve seni sonrada bizimkilerini. Ole sey olur mu hic tabiki gec dollenmedir... Bu arada dr ve hastane cok onemli acikcasi devlet hastanelerinin ultrasonlarini hic ama hic guvenilir bulmuyorum bazen insanlari bu hale getirmelerinin nedenleri kullandiklari eski pusku aletler arkadasimada ole demislerdi ama massallah bucuk aylik hamile.. Yes bebek no stress demiyormuyuz bizz... Bak benim bebesimde gec dollenme bakalim bize neler solicek iki kese gordu ya ikiz degilsede baska biseyse die dusunup kendimi ve onu uzermiyim hiccc yapmamm kanamam agrim yoksa iyiyim,hersey guzel gidiyor tikir tikir isliyor die dusunuyorum birde ben esimle gidiyorum dr.iste o benden daha takintili hemen kotuye yorar ama onada izin vermem simdi sanada izin vermiyorum kotu olumsuz hicbirsey yok bir haftani aglayarak degil miniginin dusundugumuzden daha minik oldugunu dusunerek onada daha iyi bak ve besle. Opuyorum nanaklarindan. Uzulmek yok dayanamammm:-(

Canım üzülme sakın. Geç döllenmedir inşallah. 6.haftalarda ancak görülüyor ve sen son adet tarihine göre 8.haftasın. Haftaya çıkar inşallah. Senin için beklemesi zor olacak dualarım seninle

Canim tunaydin. Cok sik vermiyormusun rutin kan daha yeni yapmistik die hatirliyorum ben. Bu kadar bunaltma kendini dinleme devlet gibi hqatunsun bisiycin yok massallah.. Diyetle faazlaliklarida atmisiindir tamam iste misss....

Canım üzülme geç döllenmedir.Bebeğinide boşuna yıpratma.İçini serin tut.Kötü düşünme

Kızlar son iki gün kaldı BAT'a..

Akşam akıntımın beyaz olduğunu farkettim.Hafifte kaşıntım vardı.Hemen elma sirkesi ile sildim.

Mantar hamileliği engellermi

Kızlar son iki gün kaldı BAT'a..

Akşam akıntımın beyaz olduğunu farkettim.Hafifte kaşıntım vardı.Hemen elma sirkesi ile sildim.

Mantar hamileliği engellermi

Tatlim merhaba... Mantar hamileleri cok severmis keza benide sevmis olacakkmi senin gibi hamis oldugumu daha ogrenmeden hafif sistit oldum. Oruc tuttugumdan sivi azligina yordum ama birm hafta sonra hamis oldugumu ogrendim hemde ikiz galibaa;-) yani dikkat et neyle gecer napsam die dusunurlken sirke olayi hicte fena sayilmass iyi gelirse sole hemen yapayim. Bir gun cok yogun kasintim ertesi gun yokk,tam idrar tahlilimdede cikti enfeksiyon c.tesi kesemin ciftmi teke mi dustugune gbakicam o ara ilacta isticem bole olmass...

Ben uzun zamandır mantarla mücadele ediyorum.Fitil falan işe yaramadı..Elma sirkesiyle siliyorum.O an yakıyor.Daha sonra kaşıntı azalıyor..1-2 kullanmaya gidiyor mantar..
Hafif kaşıntım olduğunda hemen sürerim ben.Hatta banyomda elma sirkesi muhakkak bulunur.

canııımmmm inşallah bebişlerimizi dediğin gibi beraber büyütürüz... senin sabrına hayranım test konusunda ben olsam hiç duramazdım heralde benim kırmızılarda hiç beklemediğim bi anda geldi vallaa :) bu ara sanırım yumurtlama dönemim olsa gerek saymıyorum artık gün mün canım ne zaman isterse o zaman çalışma modundayım... Hakkında hayırlısı olsun pembişim gerçekten sana gönülden dua ettim Rabbim inşallah kabul etmiştir ve gecikmenin nedeni bebiştir....

canım içini ferah tutt miniğin Rabbime emanet... bol bol dua et.. bizlerde sana çokça dua ediyoruz emin olabilirsin.. Bayramını zehir etme sakın güzel bi bayram geçir bebiğinin sana sımsıkı tutunduğunu düşün ki aranızdaki bağ kuvvetlensin... Rasbbim yardımcın olsun.. Öpyüm çooookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…