- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.121
Canım test geçersiz olmuş. Tekrarlaman gerekiyor.kızlar 3 dk filan geçince t çizgisinin altındakı kısım kaymış gibi azıcık ama silik bi çizgi var,ama c de bişey yok. bilmem ki:)))nedir bu iş.
herhalde bozuk bu test , veya böle çıkan var mı hiç aranızda...
İçini ferah tutarak git Ayşe, bir ağrın sızın olumsuz bir durum yok. Bir şey çıkmaz. İyice bak bebeğineGunaydin kizlar bugun hic uyuyamadim heyecandann korkudan anlatamiyorum.saat10 da randevum var dr gidicem.benim icin dua edin ne olur kizlar.bugun sabah dogru yari uyur yari uyanik bir halde ruyamda bebegimin kalp atislarini dinledim.hayir olsun diyalim
Aminnnnnnnnnnnnnkızlar çok duygulandırdınız beni. inşallah rabbim daha fazla bekletmez hiç birimizi. tüm isteyenlerimiz anneliği tadar inşallah. şu mübarek günde anneliği yaşamak isteyen tüm kadınların duysun rabbim inşallah dualarını. sizi anlıyorum kızlar. inanın anlıyorum. tek elimden gelen şey dua etmek
İnşallah hamilesindir canımaMİN CANIM sızlere de hayırı dogumlar nasıp etsın Allah
13 de gelmesı gerekıyordu ama bazen 2-4 gun atlıyabılıyor canım bakalım kasık agrılarım var sımdılık ve gogus hassıyetı beklemedeyım tatılım Allah razı olsun canım benım bol bol dua et bızler ıcın olur ınsAllah Allah sana da hayırı dogumlar nasıp etsın catlak arkadasım benımm :)
Sağlık sorunun yoktur inşallah canımgünaydın kızlarr
biraz önce kan verdim yarın 3te çıkıcak sonuçlar...rütun kan tahlili...baş dönmemin nedeni araştırılıyor..şekerden şüpheleniyorum..bakalım yarın sonuçlar nasıl çıkıcak :26:
Sağlık olsun. Senin belirtin var mıydı?Günaydın herkese, benim dün gece geldi kırmızılar. Kendimi hamileliğe o kadar kaptırmışım ki bu ay pet almayı unutmuşıum:26: kociş sağolsun kalkıp aldı. Ümitler eylüle kaldı.
arkadaşlar yumurtlama takibi için ne zaman gidilmeli doktora? ve bu süreç nasıl oluyor?
Sağlık olsun. Senin belirtin var mıydı?
kizlar merhaba kendimi hic iyi hissetmiyorum. bu sabah doktor randevum vardi.
ultrasonda bebegimi goremedik. gebelik kesesi ve york kesesi vardi ama embriyo yok dedi doktor.
iki ihtimalden bahsetti ya gec dollenme ya da bos gebelik. bir hafta sonraya gun verdi. tekrar muayene icin.
ne yapacagimi bilemiyorum. psikolojim alt ust.
dua etmekten baska carem yok. goz yaslarimi tutamiyorum. bir haftayi bayrami nasil gecircem bilemiyorum.
ultrasonda bebegimi goremedik. gebelik kesesi ve york kesesi vardi ama embriyo yok dedi doktor.
iki ihtimalden bahsetti ya gec dollenme ya da bos gebelik. bir hafta sonraya gun verdi. tekrar muayene icin.
dua etmekten baska carem yok. goz yaslarimi tutamiyorum. bir haftayi bayrami nasil gecircem bilemiyorum.
Canım üzülme sakın. Geç döllenmedir inşallah. 6.haftalarda ancak görülüyor ve sen son adet tarihine göre 8.haftasın. Haftaya çıkar inşallah. Senin için beklemesi zor olacak dualarım seninlekizlar merhaba kendimi hic iyi hissetmiyorum. bu sabah doktor randevum vardi.
günaydın kızlarr
biraz önce kan verdim yarın 3te çıkıcak sonuçlar...rütun kan tahlili...baş dönmemin nedeni araştırılıyor..şekerden şüpheleniyorum..bakalım yarın sonuçlar nasıl çıkıcak :26:
Kızlar son iki gün kaldı BAT'a..
Akşam akıntımın beyaz olduğunu farkettim.Hafifte kaşıntım vardı.Hemen elma sirkesi ile sildim.
Mantar hamileliği engellermi
Tatlim merhaba... Mantar hamileleri cok severmis keza benide sevmis olacakkmi senin gibi hamis oldugumu daha ogrenmeden hafif sistit oldum. Oruc tuttugumdan sivi azligina yordum ama birm hafta sonra hamis oldugumu ogrendim hemde ikiz galibaa;-) yani dikkat et neyle gecer napsam die dusunurlken sirke olayi hicte fena sayilmass iyi gelirse sole hemen yapayim. Bir gun cok yogun kasintim ertesi gun yokk,tam idrar tahlilimdede cikti enfeksiyon c.tesi kesemin ciftmi teke mi dustugune gbakicam o ara ilacta isticem bole olmass...
Canım benım ınan okuyunca tuylerım dıken dıken oldu :) canım ben de senı anıyorum dualarımda tanıdıkları sızlerı ıyı kı varsınız da yanlız degılım ınsAllah Allah yuzumuze tez zamanda bakar da bırbırımıze bebegımız hakkında sorular somaya baslarız onlar dogar buyur fotografını koyarız bu duyguyu Allah her evlat ısteyene yasatsın ınsAllah benım bat 13 deydı ama daha bısı yok ara ara kasık agrısı dısında bakalım pco nun klasık gecıkmesı :) keske aynı sehırde yasasakta canım hepımız bulusup kımseye anlatamadıgımız derdımızı bırbırımıze anlatsak ama ben Yuce Allahıma gonulden ınanıyorum bebeklerımızı bızlere cok gec olmadan gonderıcek ınsAllah Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?