Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

oyy tatlım guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım Amin canım Allah hepımızın hayırlı dualarını kabul etsın ınsAllah

Gerci artık ruya yormuyacaktım ama bu cok ılgınc geldı pembısım öncelıkle sabah nıyetıne hayırlara gıtsın canım..tez zamanda hamıle kalacan ve oglun olacak bayrak gormek sanlı sereflı guzel gunlerın olacak ailenın ıcınde mutluluk dalgalanacak sevınclı haberler alacanız rabbım bılır ama bu aydan senden umutluyum cok

Merhabalar nasılsınız arkadaşlar. Ben hiç iyi değilim bugün bat günüm, yumurtalıklarımda ve göğsümdeki sancılar devam ediyor ama umudum yok dün iş çıkışı test alıp yaptım sonuç tek çizgi bıktım artık tek çizgi görmekten, çok üzüldüm. Oysa bu ay çok umutluydum hetüm belirtiler vardı ve bu ay güzel çalışmıştık. Korunmayı bırakalı 6 ay oldu galiba artık doktora gitsem iyi olacak. İlk doğum zor olmuştu ondan kaynaklanan birşey oldumu diye düşünüyorum aklıma binbir türlü şeyler geliyor.

Canim. Dr bende cift kese gordu,nedenini ogrenmek icin arife gunu dr gidicem kismet cnm bende oyle isterim ama iki ayni cins bilemiyorum yani... Insallah mujdeli haberlerle sevindiricem herkesi...

GUZEL dıleklerın dusuncelerın yorumların ıcın Allah senden razı olsun ecelım sana hayırlı sagıklı bebısler nasıp etsın dualarında benı de unutma ben hepınız ıcın bebek hamıleler ıcın de hayırlı dogumlar dılıyorum dualarımda ...

Ben yine hamile olduğumu düşünmeye başladım. Test yapacaktım vazgeçtim ve içimi garip bir hüzün kapladı. Boşa mı ümitleniyorum yine?
Süt beyaz akıntım var. Göğüslerim sızlıyor. KAsıklarımda batmalar var. Gaz var.Aynı düşük yaptığım zamanki gibi.
Tek çizgi görmek istemiyorum yine. O yüzden cesaretim kırıldı ağlamaklı oldum boşu boşuna kendimi kandırdığım düşüncesi geldi aklıma hüzünlendim.
Mübarek gün geldiler yine bana

Tugram merhaba... Canini hic sikma,senin bebisinde var bak dmkki bebsin oluyor zamani var. Ama tabiki ilimli bir dr kontrole git cok iyi geliyor ben dr cok sevdim,cok onemli kontak kurmak... Bende gecen ayy siki bir bebis olayihna giristim inanarakk baktim yokk adeti bir hafta gecince cikiyo benimki herkesin bir olmas kiminin adetten once cikar. Sunu unutmsa sende hicc problem yok,bebis ne zaman gelmek isterse o zmn geliyor. Buda dr um lafi;-)

evet zuzum kay-tılıyorum doktoruna tatlım. bebeiğin zamanı geldiği zaman hiç bir engel tanımıyo ve geliyo

Ecelim senin hislerine guveniyorum,banada umutluyum dedigin ay hamisoldugumu ogrendim verdigin pozitif duyglar icin binlerce tesekkur saanaa,seni seviyosss

saol teyzesi ertesi gün devam etseydi doktora gidicektim. kızlar yaa bide ben mantar olmuşum sanırım((

Canım hemen dr gır bır topıkte okumustum hamıle olupta kasınan kadınların cogunun gebelıgı sonlandırılıyormus cok tehlıkesı varmıs hemen hemen durma yaaa gıT dr a belkı senınkı sıradan usutmeden kaynaklanıyor olabılır ama bellı olmaz tedbır amaclı lutfen bekleme RABBIM ANNELERI VE BEBEKLERI KORUSUN...

yarın giderim tatlım misafirim gelcek bugün gidemem saol canım bu arada . amin tatlım Allahım hepimizin meleklerini korusunnn

ALLAH'ım bu güzel yürekli insanların benim bilmediğim senin muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider..Benim hiç birşey yapamadığım dertlerine sen deva ol..Her sarsıldığında tutamadığım ellerini sen tut...Her incindiklerinde yakınlığınla merhemini sür...Ben onlara çok değer verdim, sende sev sevindir YARABBİ....

Eceli lutfen benimkinde yorumla ruyada saksı icini ektiğim tohumların yeşerdigini gördüm ve bende suluyordum

cANIM COK GUZEL BIR RUYA GORMUSSUN ZATEN RUYA AYAN BEYAN CIKMIS HAYIRLARA GITSIN RABBIMIN IZNIYLE TOHUMUN YESERECK SU TEZDIR AYY TUYLERIM DIKEN DIKEN OLDU

canım Rabbim hayırlara çıkarsın rüyanı..inşallah bebiş müjdesidir nasıl yorumlarsak öyle olurmu cnm
tatlım isyan etme...bak bnm 2 evladım var 3.yü düşünüyorum yaklaşık 5 aydır korunmadıqım halde hamiş kalamıyorum..herşeyde bir hayır vardır..Rabbimize çok dua ve tevekkül edelim cnm...O herşeyin en hayırlısını ve en güzelini nasip etsin inşallahh..
tatlım bu dönemleri hemen hemen her ay hepimiz yaşıyoruz..bende oluruna bıraktım..bana kalsa 50 tane belirti var ama hepsi psikolojik...herşeyin vakti zamanı var canım..sabretmeyi bilmeliyiz...

kızlar merhaba günümüz güzle ve hayrılı olur inşallahh
bu arada hepimizin;
MÜBAREK KADİR GECESİ HAYIRLARA VESİLE OLSUN RABBİM HEPİMİZİ AFFETSİN HER BİRİMİZİN GÖNLÜNDEKİ HAYIRLI DUALARI BU GECENİN HÜRMETİNE KABUL ETSİN BEBİŞ İSTEYEN KIZ YADA ERKEK İSTEYEN BÜTÜN HERKESE HAYIRLI VE SAĞLIKLI İSTEDİĞİ CİNSİYETTE BEBEKLER NASİP ETSİN...İSTEYENLEREDE ÇİFTER ÇİFTER VERSİN SAĞLIKLI HAMİLELİK VE DOĞUM KOLAYLIĞI BAKIM KOLAYLIĞI VERSİN RABBİM BÜTÜN DUALARIMIZI KABUL ETSİN..BU GECENİN SIRRINA ERENLERDEN AFFEDİLENLERDEN EYLESİN..AMİN...​

cANIM COK GUZEL BIR RUYA GORMUSSUN ZATEN RUYA AYAN BEYAN CIKMIS HAYIRLARA GITSIN RABBIMIN IZNIYLE TOHUMUN YESERECK SU TEZDIR AYY TUYLERIM DIKEN DIKEN OLDU

:) :) cok teşekkür ederim canim İnsallah artık yeşersin su tohumlar zira kocacigimda derman kalmadı :) :) bide ruyada saksıyı sularken cok mutluydum İnsallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün...

Merhabalar kızlar..

arada gelip okuyorum yazdıklarınızı..Çok güzel içten paylaşımlarınız var..Bende bir merhaba demek istedim.

Benim BAT 18 ağustos.Çifte bayram yaşamak ne güzel olur.Gün sayıyorum şimdi.

Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah çifte bayram yaparsın..bnmde bat 23 aqustos ama hiç ümidim yok

J
Gecmisi okuduysan ayni benim belirtilerim... Olmussun sen olmusuun:-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…